Sărbătorile se petrec cel mai bine acasă!

Nu știu alții cum sunt, dar pentru mine Decembrie are ceva magic ce nicio altă lună nu reușește să pună pe masă. Fie e vorba de bogăția de tradiții, datini sau merinde, Decembrie este luna aia care parcă face ca oamenii să încerce să fie mai buni. Drept dovadă, aproape oriunde te uiți, vezi acea licărire de fericire în ochii lor.

Dar oamenii sunt și mai buni atunci când sunt împreuna cu cei dragi, iar de la insight-ul asta a plecat Timișoreana cu noua sa campanie de iarnă care își propune să îi invite pe români să își facă sărbătorile acasă.

O idee foarte aproape de sufletul meu în care ei pun la bătaie un bilet de avion pentru cei plecați peste mări și țări. Practic, aceștia au ocazia să câștige un drum dus-întors spre România pentru ei sau cineva drag. Chichița asta cu cineva îi oferă un întreg twist.

Îmi place că ai ocazia să faci cu adevărat o surpriză cuiva, pentru că despre asta e vorba în această perioadă. Surprize și gânduri bune. Am profitat de aceasta ocazie și m-am uitat printre motivele deja înscrise și am găsit niște povești simplist expuse, dar interesante emoțional. Oriunde se află, tot cu gândul acasă și la familii sunt românii noștri.


În plus, campania propune și un detox de la felicitările digitale prin facilitarea trimiterii către cei dragi a unor cărți poștale. Aduce puțin a secolul XX, dar apreciez farmecul și nostalgia specifica unui gând bun așternut pe o foaie de hârtie. Parcă am avut suficiente urări digitale în tot restul anului, măcar acum să mă bucur de ceva ce pot adăuga pe frigider.

Dacă am reușit să fac curios pe careva sau am dat o idee cuiva, site-ul de campanie este acesta: beretimisoreana.ro/sarbatori-acasa

Cât despre ce o să fac eu de sărbători, o să ma minunez de cât de gol rămâne Bucureștiul. Ca în fiecare an după masa în familie, strângem gașca aia de odinioară la povești și voie bună. Pentru că despre asta sunt sărbătorile de iarnă.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!