Campionii echitației românești se întrec în weekend la Prejmer


Știu cel putin 2 oameni din newsfeed-ul meu care se vor bucura de acest masiv copy paste din cel mai inedit comunicat de presă primit în ultimul timp. Vremea pare să țină cu ei așa că mă gândesc că și-ar dori să dea o fuga în weekend să vadă concursul. De asta și din cauză că probabil niciun jurnalist din cc-ul mailului nu va prelua știrea am decis să o las aici.

          Campionii echitației românești se întrec, la sfârșitul acestei săptămâni, într-un concurs de sărituri peste obstacole, care va avea loc la baza hipică din Prejmer, Județul Brașov. Trei zile de competiții, zeci de probe pentru amatori, debutanți, copii, juniori și seniori, peste 120 de cai și călăreți, concurenți din Bulgaria și premii in valoare de peste 20.000 de lei.
 
           Federația Ecvestră Romană, Primăria comunei Prejmer și Clubul Sportiv Ecvestru "163 Plopi" organizează cea de-a IV-a etapă a Concursului de sărituri peste obstacole "Cupa Prejmer". Evenimentul va avea loc în perioada 18-21 februarie 2016, iar probele se vor desfășura zilnic, între orele 9.00-17.00.  
Prejmer e cam la 5 km de Brașov. Enjoy!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!