Batman v Superman sau cum DC o dă de gard!


Am văzut filmul aseară și nu este atât de rău precum Internetul mi-a dat de înțeles. E clar că nu îl voi mai revedea niciodată, era evident din trailer ce se va întâmpla în film, dar filmul chiar a reușit să fie relativ interesant pe alocuri. Problema lui masivă stă în faptul cum este construit în universul DC - dacă la Marvel ai niște agarici cu ceva super puteri care cumva se balansează în luptele regulate, la DC ai prea multe ființe omnipotente care sunt vai steaua lor. Și aici mă uit la tine Superman!

Băiatul ăsta poate să zboare în spațiu fără nicio problemă, poate supraviețuiască practic la orice lucru inventat și neinventat, este întruchiparea unei zeități, dar cum a călcat pe o pioneză de pe Krypton are migrene și e indispus. Ceva nu face sens  ca să zic așa. Chiar știind că este film, creierul tot refuză să creadă, să se lase înșelat măcar 2 ore. Cu toate astea, nu asta e slăbiciunea lui masivă.

Dacă stai să te gândești bine, în general Superman ajunge în situații dificile din cauză că ca este un idiot arogant. Cum mă să te facă iar și iar la buzunar un chelios de pe pământ și tu să nu te înveți minte? Tot timpul să încerci aceeași abordare. Superman the one-trick poney.

Asta e problema filmului ăsta și a filmelor în general cu Superman - gigelul de pe Krypton reușește cumva de fiecare dată să își ia bătaie de la niște euglene. Nu poți să empatizezi cu așa ceva și cred că niciun regizor nu poate să îl facă pe Superman un super erou ok cât timp adversarii lui au vizibile handicapuri și cumva tot reușesc să îi creeze probleme idiotului.

Cam așa e și filmul ăsta. Păcat de Batman...

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!