Când pancarta e atârnată, munca ta e terminată


Varianta româneasca la procrastination-ul englezesc este să agăți o pancartă. Trebuie sa deszăpezești trotuarul? Scoate repede la imprimantă sau scrie de mână "Atenție gheață! Se alunecă!" și munca ta e terminată. Proverbialii țurțuri care veghează la sănătatea pietonilor? Bagi repede un "Atenție cad țurțuri" și ai scăpat. La fel și cu tencuiala. Atârni un mesaj pe o sfoară și ai terminat cu o bătaie de cap.

Foaia asta de hârtie ajută și când nu ai chef să cauți un loc de parcare sau să ai plezanterii tip "La revedere și vă mai așteptăm pe la noi" cu clienții care îți pleacă din restaurant. Foia este magică și în același timp omnipotentă. Dacă foaia îți spune să circuli pe trotuarul celalalt și să scuzi disconfortul creat, păi apoi asta faci. Fără să stai la discuții sau să comentezi ca lucrarea  durează deja de 5 ani.

Hârtia te poate priponi ore întregi la o coadă greșită sau te poate întoarce din drum, dar ea are întotdeauna dreptate și ultimul cuvânt de spus. Precum tabletele lui Moise, nu te poți contrazice cu ce e scris pe bucata aia de carton. Trăiască sfânta pancartă~!

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!