Treceți la conținutul principal

Sfidând legenda, doi fumători au fumat aseară afară și n-au explodat!

Fumatori fumand in afara barului
Să se scuze calitatea, dar am doar 75 mm pe cameră
E drept că nu mai fumez de 14 luni sau ceva de genul ăsta, dar nu pot să nu privesc cu vizibil dezgust toate lamentările patetice alte fumătorilor pro fumat în spații publice închise. Hai las-o că mârâie! Ce fel de fumător ești tu dacă e un așa mare inconvenient să ieși afara să pufăi din sfânta țigară?

Pe vremea mea, nici măcar un gât în pioneze și o răceală cruntă nu mă împiedicau să îmi iau doza de coolness-nicotinos. Asta ca să nu mai zic de situațiile în care fumam afară la -20-25 de grade de până și fumul pe care îl trăgeam în piept era călâi ca un calorifer într-un bloc de pensionari. Fumătorii get beget mă înțeleg despre ce e vorba, voi ăștia faker-ii... nu.

Dă-o naiba de treabă că nu e capăt de lume. Trebuie să ieși doar afară, nu te trimit ăștia să sapi la canal. Dacă acest simplu lucru te-a revoltat și răscolit atât, nici nu vreau să știu ce spume ai făcut când i-au dat afară pe ăia de la Antene. #șocsigroază

Sfatul meu este să te îmbărbătezi nițel și să nu te mai comporți ca o viitoare euglenă. Măcar așa din respect pentru tine, specia din care faci parte și teoria evoluției lu' nea Darwin. Băieții ăia n-au ieșit din peșteri acum hăt ani ca tu să te plângi pe Facebook că trebuie să ieși afară să fumezi.

Închei doar cu atât. Ce ar face Schwarzenegger in locul tau? Ar trage pofticios din trabuc în timp ce cară un LMG de 10 kg într-o pauză de cafteală cu un extraterestru pe bune. #justsaying #dontbeapussy

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…