Sfidând legenda, doi fumători au fumat aseară afară și n-au explodat!

Fumatori fumand in afara barului
Să se scuze calitatea, dar am doar 75 mm pe cameră
E drept că nu mai fumez de 14 luni sau ceva de genul ăsta, dar nu pot să nu privesc cu vizibil dezgust toate lamentările patetice alte fumătorilor pro fumat în spații publice închise. Hai las-o că mârâie! Ce fel de fumător ești tu dacă e un așa mare inconvenient să ieși afara să pufăi din sfânta țigară?

Pe vremea mea, nici măcar un gât în pioneze și o răceală cruntă nu mă împiedicau să îmi iau doza de coolness-nicotinos. Asta ca să nu mai zic de situațiile în care fumam afară la -20-25 de grade de până și fumul pe care îl trăgeam în piept era călâi ca un calorifer într-un bloc de pensionari. Fumătorii get beget mă înțeleg despre ce e vorba, voi ăștia faker-ii... nu.

Dă-o naiba de treabă că nu e capăt de lume. Trebuie să ieși doar afară, nu te trimit ăștia să sapi la canal. Dacă acest simplu lucru te-a revoltat și răscolit atât, nici nu vreau să știu ce spume ai făcut când i-au dat afară pe ăia de la Antene. #șocsigroază

Sfatul meu este să te îmbărbătezi nițel și să nu te mai comporți ca o viitoare euglenă. Măcar așa din respect pentru tine, specia din care faci parte și teoria evoluției lu' nea Darwin. Băieții ăia n-au ieșit din peșteri acum hăt ani ca tu să te plângi pe Facebook că trebuie să ieși afară să fumezi.

Închei doar cu atât. Ce ar face Schwarzenegger in locul tau? Ar trage pofticios din trabuc în timp ce cară un LMG de 10 kg într-o pauză de cafteală cu un extraterestru pe bune. #justsaying #dontbeapussy

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!