Mesaj pentru noul Top Gear: Cristi! Bă, Cristi! Du-te acasă!

Îmi aduc aminte că era o perioada când *probabil* jumătate din traficul de internet făcut duminica seara era cel mai nou episod Top Gear. De la ora 22:00 tot online-ul românesc amorțea de râs în fața celor 3 lovable idiots cu valențe de experți în bolizi de lux.

Duminica asta online-ul a amorțit din nou, dar de data asta așteptând să vadă ce vrăji a mai făcut John Snow. N-am văzut nici măcar o referință la noul sezon Top Gear - zic asta pentru că abia cândva marți pe la prânz s-a strecurat o veste prin zona mea de interes că a avut loc premiera noului sezon Top Gear în formatul nou. 

Prima emisiune din noul Top Gear

Azi de dimineață m-am uitat la el și tot ce pot să spune este: "Chris, du-te acasă!". Strici întreaga emisiune. Încerci atât de mult să te diferențiezi de Clarkson încât ajungi să faci exact opusul: să arăți ca un stângaci Clarkson wannabe. Și se vede asta. Până și puștiul din imaginea de mai sus și-a dat seama de asta. Te chinui prea mult și este jenant. Totul pare forțat la tine. Este extrem de jenant până la nivelul de #facepalm. Și care e faza cu țipatul? Relaxează-te boss. 

Și este păcat pentru că Matt LeBlanc (Joey din Friends) chiar are ceea ce trebuie pentru a fii un prezentator bun de Top Gear. Este natural și joacă un rol care nu este o copie chinezească a vechiului format. Este credibil. Este atât de credibil încât l-aș prefera pe el, pe Chandler și Ross în locul lui Chris Evans-ului britanic. Măcar ei aveau chimie - Matt și Chris par să nu se suporte IRL.

În rest, emisiunea pare neschimbată. Același Stig. Aceleași competiții idioate. Aceleași super mașini prezentate în modul exagerate doar pentru că this is what Top Gear does. Și cu toate astea, a fost o emisiune atât de diferită față de ce știam. Aș putea să învăț să o îndrăgesc, dar cu siguranță nu cu istericul de Cristi. Nu de alta, dar îmi cam taie orice chef de râs chicken little ăsta.

Du-te acasă!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!