Ingress - un Pokemon Go mai bun

Ingress
Eu de exemplu am ales ca facțiune rezistenta (albastru)

Pokemon Go m-a dezamăgit la doar câteva zile de la lansare. Un joc cu potențial care s-a dovedit doar un farm fest infect care a plictisit extrem de rapid. Totuși, mi-a plăcut conceptul ăsta de  juca ceva gps based așa că am zis sa îi dau o șansă strămoșului Pokemon Go-ului: Ingress. Făcut de Niantic acum vreo 2 ani.

E altceva. În sfârșit simt că am un scop tangibil și realizabil - nu ca la Pokemon Go unde trebuia să călătoresc pe vreo 3-4 continente pentru a îi prinde pe toți. În Ingress am grijă de tarlaua facțiunii mele de prin jurul zonelor pe care le frecventez. Totul este cooperativ așa că simți cu adevărat că faci parte dintr-o echipă.

Altă chestie e că diferența dintre nivele este rezonabilă și chiar când am fost lvl 1 tot am putut să fac ceva pentru echipa mea. Nivelul maxim este 16, dar deja de la 8 nu mai există diferențe între ce pot să facă jucătorii. E un altfel de farming care cu siguranță se va dovedi plictisitor cândva, dar nu s-a întâmplat momentan. Sunt abia level 5 și joc de vreo 3 săptămâni aproape zilnic. Poate pe la 12-14 să fie mai lent.

Și ultimul lucru care îl face un joc mai bun pentru mine este că nu e la întâmplare și totul necesită o strategie. E greu să fii prost la jocul ăsta și extrem de dificil să fii foarte bun. Poți să te scalzi cu succes în mediocritate și asta este relaxant. Dacă vrei să îmi ajuți mai mult echipa pot să o fac cu ușurință jucând mai mult, altfel pot să joc în ritmul meu și tot să fiu folositor.

În concluzie - e mai bun. Ai un scop, e mai echilibrat și este strategic. În plus, am recunoscut o grămadă de locuri cunoscute ca fost jucător de Pokemon Go pentru că toate pokestop-urile și gym-urile au fost întâi adăugate în Ingress. Oricum Ingress are de 4-5 ori mai multe noduri din acestea cu care pot să interacționez așa că e cumva mai dinamic.

Jocul e gratuit, nu există motiv real să bagi bani în el și îl recomand cu plăcere.

[website: ingress.com]

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!