iTUX - costume bărbătești de închiriat pentru nunți și alte ocazii de gen


Nu știu alții cum sunt, dar pe mine nunțile mă disperau până de curând. Trebuia să mă împopoțonez la 33+ grade ca să nu fiu cel mai prost îmbrăcat de la nunta prietenilor. Caută același costum pe care l-ai mai purtat și la ultimile 2 nunți, pune-l pe tine și observă că ai mai luat în volum, dar stai că nici nu e curat. Ah. Să înceapă fuga haotică!

De ceva vreme lucrurile s-au mai liniștit pe zona asta. Nunțile și botezurile au început să fie mai casual sau pur și simplu nu m-a mai interesat pe mine atât de mult dress code-ul. Cel puțin la ultima nuntă a trebuit să mă îmbrac așa că nu îmi mai găseam costumul pentru că îl uitasem cumva la ai mei. Nu știu dacă este vreo surpriză pentru cine mă cunoaște, dar da - am un singur costum pentru greutatea actuală.

Eh. Lucrurile pot să se simplifice semnificativ dacă ești dispus să plătești. iTUX, primul serviciu online de închiriere de ținute de ceremonie destinat bărbaților, pune la dispoziție amețiților ținute complete începând cu 400 de lei.

La prima vedere mi s-a părut puțin piperat prețul, dar în el ai inclus sacoul, pantalonii, cămașa, butonii și accesoriul. Toate fix pe dimensiunea ta și gândite în așa fel încât să nu pari încropit în grabă. Comanzi online, îți vin cu o săptămână înainte de eveniment și scapi de o bătaie de cap. Ușor, ușor prețul începe să se justifice - cel puțin celor care au o nuntă pe an.

Eu tot zic de nuntă, dar la fel de ușor ar putea să fie petrecerea de sfârșit de liceu. Știu că costumul meu de atunci a fost purtat o singură dată și stătea ca pe un gard. Ce bine că pozele digitale nu existau atunci.

itux.ro - ăsta e site-ul, pentru cine are nevoie sau curiozitate să vadă cele 10 ținute pregătite de fashioniștii Zenonni Su Misura.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!