Look Who’s Back (2015) - un film despre cum Trump a câștigat alegerile



Scriu aceste rânduri în timp ce Trump mai are nevoie de 5 electori pentru a câștiga, pare că o să îi și obțină. Șoc și groază pe rețelele de socializare. Cum tocmai tărâmul political correctness-ului să voteze un așa xenofob? O ipoteză ar fi că oamenii s-au săturat să li se spună cum ar trebui să se comporte. Fair enough. Eh.

Aseară printr-o coincidență stranie am văzut o comedie neagră (Er ist wieder da) al cărei întreagă intrigă era că Hitler se trezește fără prea multe explicații în 2014 într-o Germanie care știa de atrocitățile comise, dar care îl presupunea mort în '45. Filmul este pe Netflix și este extrem de savuros.

Este pe alocuri nescriptat și include reacții reale ale germanilor în conversație cu personajul și omul Hitler. E o comedie care are un grad de credibilitate și care te lasă cu un gust puțin amar - acum mai mult decât aseară dacă e să fiu cinstit. Este fix Make Germany Great Again! Recomand să îl vedeți și fiecare poate să tragă propriile concluzii, dar eu zic doar atât: hai să nu râdem încă de americani.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!