Call of Duty Infinite Warfare primele impresii


E cineva pe aici care n-a jucat Call of Duty vreodată? Ei bine, ridic eu mână cu vizibilă rușine. Nu se poate să te numești gamer fără să fii încercat măcar odată faimoasa serie COD. Tocmai de asta, de câteva săptămâni tot trag de mine să îmi găsesc timp pentru ultimul joc din serie. Până acum am reușit să îi dedic cam 6 ore și profit de ocazia asta să fac un first impression blog post. 

Prima mea experiență a fost un rușinos 0 kill-uri cu 13 morți pentru că mi-am zis că știu shootere și am sărit direct în multiplayer. Greșeală. Am câteva sute de ore în seria Battlefield, dar COD-ul este mult mai rapid. Sau sunt eu cu reflexele rablagite. Sau ambele. Cert e că m-am făcut de râs și au început puștanii din echipa adversă să facă mișto de mine. Niște mârlani având în vedere că se vedea că eram doar level 1.

Am insistat chiar cu clasicul stat la pleașcă după cutie, dar nici asta nu m-a încununat cu succes.

Mi-am zis că e momentul să învăț puțin jocul înainte să mă duelez cu puștanii, așa că am dat drumul la single player. Chit că prima misiune era una de acomodare, eu tot am murit în cele mai penibile moduri: la prima săritură peste un hău, la primul inamic imun la pistolul cu apă pe care îl aveam în momentul ăla sau chiar de mai multe ori la butonul apasă aici pentru a distruge toți adversarii pe care nu-l vedeam. Ok. M-am prins eu care e treaba și lucrurile au început să se miște mai ușor și cu mai puține death cam-uri.

Povestea este în zona clasică de ești cel ales și tu o să îi căsăpești pe toți, dar mi-a plăcut că are de tot felul de elemente pe care le-am apreciat în alte jocuri: dog fight în spațiu, conduce blindatul ăsta și trage în inamici sau apasă butonul x pentru a chema bombardamentul peste gloata de inamici. Lucrurile astea simple în viață sunt cele care fac diferența.

Cât am jucat până acum, mi-a plăcut. Nu-mi dau seama exact de ce s-au vărsat atât de multe lacrimi în review-urile jocului, dar mi se pare că este un triple A reușit. Campania cu siguranță pare să fie mai strălucită ca cea din seria BF.

Poate revin într-un viitor apropiat și cu câteva rânduri despre Modern Warfare Remastered că a fost inclus la pachet. 

Comentarii

  1. A fost free weekend la Titanfall 2 si m-am decis sa-l incerc, acuma nu stiu sincer cum se compara cu Battlefield 1 sau ultimul COD dar jocul in sine e absolut superb mie mi-a creat o mica dependenta, de vineri pana aseara am jucat vreo 20 de ore. Movement-ul, jocul titanilor, fazele de executie pe care le poti face totul e super misto, iar campania a fost si ea destul de laudata.
    Stiu ca daca te-ai apucat de Cod putin probabil sa te intereseze un alt shooter oarecum similar dar daca o sa mai fie free weekend-uri eu iti recomand sincer sa-l incerci.
    Apropo de ce ziceai ca ai experienta in alte shootere, la fel am zis si eu si jocul per total e mult mai usor de prins, cel putin acuma dupa 20 de ore simt ca sunt la un nivel relativ acceptabil, am si terminat primu din echipa sau in primii 3 din meci de multe ori si rar am impresia ca sunt total inutil sau ciuca batailor.

    RăspundețiȘtergere
  2. De la EA am tot jucat seria BF destul de mult. Battlefield 1 l-am jucat doar în beta, dar și ăla mi-a plăcut. Cert e ca între noi fie vorba COD mi se pare mai aproape de un deathmatch Counter Strike decât de un Battlefield. Titanfall mi-a făcut și mie cu ochiul și pot spune că e pe to do list dacă o să am ocazia și timpul necesar să îl încerc. Oricum, experiența completă de multiplayer o ai când joci cu prieteni, dar ai mei nu mai au timp de așa ceva.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!