Niciodată să nu subestimați puterea internetului... err a trollilor

Înainte de a înțelege puțin despre ce e vorba în filmulețul de mai jos, este necesar un pic de background story. Imediat după ce Trump a fost numit președinte, Shia 'ăla din Transformers' LaBeouf a început un proiect interactiv numit He Will Not Divide Us.

Proiect constând într-un livestream non stop din curtea unei galerii de artă unde anti-trumpi se adunau și scandau în cor "He will not divide us!". Ocazional mai venea și el și o ardea pe acolo câteva ore. Un fel de protest-instalație de artă contemporană. Nimic rău până aici și Shia a zis că vrea să îl țină cel puțin 4 ani sau mai bine spus cât timp e Trump președinte.

Buba a început să apară când 4chan-ul, în special secțiunea /pol/, a început să trolleze ieșirile astea organizate la protestul dat live pe internet. Filmulețul ăsta prezintă o selecție cu trollingul făcut. Ca o paranteză, înțeleg motivația lui Shia, dar rezultatul e unul care pică în sfera penibilului.

N-a durat mult și stream-ul care trebuia să fie live timp de 4 ani a fost oprit din cauza trollilor. Dar credeți că asta l-a oprit pe Shia LeBeouf? Nope. A repornit recent streamul - de data asta doar cu un steag aflat în o locație secretă și în teorie imposibil de găsit.

A oprit asta autiștii de pe 4chan? Nope.

Rezultatul e în filmulețul de mai jos.

#amrâsculacrimi



N-ai cum să nu te uiți admirativ când vezi cum un grup de oameni au realizat ceva ce părea imposibil. Să găsească un steag într-un loc de joacă de aproape 10 milioane de kilometri pătrați. Incredibil.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!