5 poze de la Romanian Kitsch Museum

5 poze de la Romanian Kitsch Museum

Unde să faci un Muzeu al Kitsch-ului Românesc dacă nu în Centrul Vechi? Ei bine aseară a fost deschiderea acestei mici bijuterii de amintiri de pe strada Covaci. Am urcat la etajul 2 unde am fost întâmpinat de hostesse pițipoance, lăutari și pahare cu șampanie ieftină. Fix cum trebuie.

Invitații erau și ei într-un mare fel îmbrăcați și întreaga experiență a fost bombă vizuală de culori pastelate. Bomba adevărată au dat-o platourile cu mititei și trebuie să recunosc că am contribuit și eu pe zona olfactivă cu niște transpirație veritabilă care a dat fix nota aia de autenticitate întregii experiențe.

Muzeul este unul micuț și gândit în mod special pentru străini. Nu zic că nu o să ne impresioneze și pe noi românii, dar la noi zâmbetele sunt puțin complice. Mai tot ce vezi acolo nu reprezintă o realitate îndepărtată, este suficient să ieși puțin pe la țară să poți admira kitsch-ul la el acasă. De asta, s-ar părea, că noi românii avem și un tarif special de intrare: 20 de lei.

Străinii vor trebui să scoată 30 de lei sau 6.5 euro din buzunar pentru a se bucura de o doză veritabilă de România, deși am senzația că oricum și-au luat micro doza îndată ce au pășit în Centrul Vechi.

Acestea fiind zise, vă recomand să dați o fugă fără prea mari așteptări. E ceva ce ați mai văzut și poate unii dintre voi, eu cu siguranță, aveți chiar în acest moment prin casă. Nu știu de voi, dar eu de câinele ăla de porțelan cu piciorul rupt și lipit cu superglue în copilărie nu mă voi despărți prea curând.

Las mai jos niște poze ca să vă faceți o idee.

5 poze de la Romanian Kitsch Museum

5 poze de la Romanian Kitsch Museum

5 poze de la Romanian Kitsch Museum

5 poze de la Romanian Kitsch Museum

Btw, tipul care a deschis Romanian Kitsch Museum a zis că acceptă donații de mostre de kitsch și asigură și transportul lor.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!