Băi băiete, ce naiba s-a întâmplat cu manele de au ajuns în halul ăsta?



Mă uitam azi pe YouTube trending și am dat peste ultimul super hit Guță. Am dat click de curiozitate, că așa se zice întotdeauna pe internet, să vadă și ochiul meu ce mai e pe val în zona asta muzicală. Șoc și groază. Dezastru. INCREDIBIL!

Intro-ul este unul banal și nu te atrage la aruncat nici măcar cu monede în cântăreț. Guță este în mizerie și a ajuns să poarte Calvin Klein. Calvin-Fucking-Klein! Opulența a dispărut și cum petrece cu cafea la dozator și apă plată. Fata aia e mai înfofolită ca un prichindel înainte de Revoluție - nu tu decolteu generos sau animal print. Băi băiete!!! Ce dracu e asta?

Pentru mine, Maestrul este era cel dintâi profesor de șmecherie al țarii. O legendă ce acum 5 ani ne-a făcut tuturor o favoare și ne-a adus pe calea cea buna printr-o exercițiu de forță și artă ce, pentru mine cel puțin, a rămas în istorie ca cel mai mișto videoclip de manele al tuturor timpurilor. Îi dau embed mai jos că să vedeți despre ce e vorba, deși cred că toți știți la ce mă refer.



Ce s-a întâmplat măi nene în ăștia 5 ani?

Parcă toată zona de manele s-a dus din ce în ce mai jos. A venit pop-dance-ul ăsta care a măturat pe jos cu ei prin producții mai epice, piele mai multă în videoclipuri și versuri mai idioate.

Generația tânără pare să se depărteze din ce în ce mai mult de curentul manelaro-artistic, maneliștii old school au cam dispărut, nu mai poți să asculți o manea de petrecere prin vecini, totul pare să ducă către o pierdere definitivă a celui mai bun produs muzical de export pe care l-am avut în ultimii 20 de ani.

Am ajuns în ultimul hal!

Comentarii

  1. Naspa ca ai dat click si te-ai uitat la video... o sa primesti recomandari din astea de la youtube de-acum :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Boss, s-a predat stacheta. Vezi Dani Mocanu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tind să îți dau dreptate, am văzut câți bani are de l-au enervat și pare să fie noua generație de șmecherie.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!