Dacă ești gamer și nu ai auzit de PlayerUnknown's Battlegrounds, degeaba exiști


Cum zice titlul, mai rar se întâmplă ca un joc să aibă un succes atât de răsunător în early access cum a avut năzbâtia asta de battle royale. Conceptul nu este unul nou și de vreo 3-4 ani tot apare câte un joc pe an care rupe gura târgului, dar niciunul nu a ajuns la nivelul PUBG atât de repede. Deschis publicului undeva prin martie, are deja 13 milioane de jocuri vândute și un record de 2 milioane de jucători concomitent. Să rămâi prost nu alta.

Personal nu m-am jucat nici măcar o secundă, dar m-am uitat pe Twitch destul de multe ore la Gigei care se distrau extrem de mult. Cumva am tânjit și eu la genul ăla de experiență, dar mai greu la vârsta asta să îți convingi și să îți sincronizezi prietenii pentru a împușca la sigur experiența aia.

Lucrurile astea se vor schimba duminică când are loc următoarea ediție de Bloggers Lan Party care are ca principal și cred că singur joc PlayerUnknown's Battlegrounds. Abia aștept să merg și să experimentez pe pielea mea harta gigantică unde până la 100 de jucători se luptă să rămână singurul în viață la sfârșitul timpului.

Dar nu merg singur, pot să iau pe unul dintre voi care nu are program între 16-22:00 duminica asta și poate să vină la timp Media Galaxy Orhideea. Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în tragerea la sorți e să îmi ziceți ce jocuri ați cumpărat anul ăsta. Atât.

Eu vineri pe la ora 18:00 voi face o extragere random cu randompicker.com și îl voi informa pe respectivul. Pentru a vă contacta am nevoie să lăsați o modalitate de contact în câmpul de url (website, profil de Facebook or whatever) sau să fiți pe fază și să mă contactați pe email când anunț câștigătorul.

Apoi ne vedem noi cumva duminică și mergem la Bloggers Lan Party unde vom face o echipă de șoc conectată în permanență prin voce - lucru asigurat de căștile HyperX Cloud Alpha cu tehnologie Dual Chamber Drivers care se se vând exclusiv la Altex și Media Galaxy. Momentul sponsorului ca să zic așa, dar oricum e bine de știut că nu trebuie să veniți cu nimic altceva decât puțină caterincă și bună dispoziție.

Eu zic că o să fie extrem de fun și merită să petrecem ultimile ore călduroase din anul ăsta în fața calculatorului. Ca pe vremuri așa!

Ah, era să uit o chichiță. După eveniment mă aștept să îmi dai 2-3-4-5 paragrafe despre ce ai văzut și ai trăit la Bloggers Lan Party-ul ăsta. Hai că nu e greu.

Și ca să răspund la întrebare: Europa Universalis IV (toate expansiunile), Cities Skyline (toate expansiunile), Stellaris (toate expansiunile), StarCraft Remastered și Guild Wars 2 Path of Fire.  Îmi e și frică să calculez cât au costat toate :)

Comentarii

  1. Hai salut,

    Pentru ca nu ai mentionat exact pe ce platforma sa fie jocurile pe care le-am cumparat o luam asa:

    PS4: star trek bridge crew, raw data, statik, sparc, dick wilde, tumble vr, superhot vr, don't starve together + expansions, farpoint + aim controller, injustice 2, ratchet & clank, horizon zero dawn collector's edition, starblood arena, dirt rally vr, the last guardian

    pc: mirror's edge catalyst, witcher 3 goty

    nintendo switch: consola, Zelda Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS, Steamworld Dig 2

    Cred ca mai sunt destule de care nici nu imi aduc aminte asa ca ma opresc aici inainte sa ma apuc sa calculez cate chestii mai utile imi luam de banii astia :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Fix azi se face o luna de cand am luat playerunknown si am reusit sa bag vreo 33 de ore, conform contului de steam. Incluzand momentele cand am fost AFK.

    Pe langa asta am mai luat seria Darksiders.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anul asta? Psht, cine mai stie, doar saptamana asta am cumparat Tacoma, Heat Signature, si Shadow of War, si sper sa-mi fac timp de Divinity Original Sin 2 luat on-launch si neatins pana mi se activeaza preorderul de Destiny 2 martea viitoare. Dar cel mai probabil o sa dau orci cu capul de pereti intre timp.

    I buy games... \_o.o_/

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutare, mi-a luat 2 luni de uitat la streamuri ca sa mi fac 'curaj' sa cumpar jocul. Nu e prea fun single player, dar trebuie sa ai cateva ore 10-20 pana sa te bagi in teams (duos - squad) ca sa intelegi un pic desfasurarea actiunii.
    Colegi de echipa gasesti foarte usor pe discord https://discord.me/pubgromania plus ca au o pagina de fb foarte activa.
    Anul asta am cumparat gta 5, pubg si hellblade pe care ti-l recomand cu caldura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei,

    Mulțumesc de participare, am realizat extragerea. Andrei Drăgan a câștigat invitația și urmează să confirm cu el că poate să meargă. Dacă nu, avem rezerve. Extragerea poate să fie vizualizată aici: https://www.randompicker.com/Project/Public/Protocol.aspx?Key=460847x18690

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!