Bilanțul de sfârșit de an: 18 cărți citite


Acum vreo câteva zile primesc un mail de la Goodreads cu my year in review. Eram curios să văd dacă mi-am bifat obiectivul fixat la începutul anului, acela de a citi 12 cărți.

Poate pentru unii este puțin, dar pentru mine este aproape de limita teoretică de 10 000 de pagini sau mai bine spus 20 de cărți pe care aș putea să le citesc în drumul zilnic spre birou. N-am citit 12 ci 18. N-am bifat 10 000 de pagini, dar am fost p-acolo cu 7 700.

Decent, ținând cont că singurul efort pe care l-am făcut a fost să înlocuiesc sportul național de benoclat în telefon în metrou cu ceva mai exotic: ascultat audio book-uri. Practic m-am folosit de un timp mort pentru a face ceva util. Ceea ce vă recomand și vouă.

Fun fact: cartea cea mai populară pe care am citit-o anul ăsta a fost 1984 (citită de 3 146 217 oameni), iar cea mai puțin populară a fost Arhanghelul Raul (citită de 245 de utilizatori Goodreads).

Comentarii

  1. Trebuie sa iau si eu masuri. Anul asta mi-am propus sa citesc 24 de carti, am terminat doar 2. A fost un dezastru in comparatie cu anul trecut, cand mi-am propus sa citesc tot 24 de carti si am reusit sa termin 21 de carti. Tot pe Goodreads imi tin evidenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pune acolo în New Year Resolutions și ține-te. Audiobooks pot să fie o soluție comodă dacă mergi mult cu mijloacele de transport.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!