Lucruri la care să nu te zgârcești: pungi de curățat după câine


Acum vreo două săptămâni, cred, am rămas fără pungi de curățat după câine și am dat buzna în primul petshop să iau altele. Până atunci le comandam online de pe un site care aparent le livra din Germania, dar de data asta am fost prins nepregătit. Bun.

Intru în petshop și întreb de pungi, mi se prezintă două variante: unele în pachet de 4 role la 7 lei și altele mai colorate spre transparente în pachet de 3 role la 6 lei. Am întrebat care e diferența și domnișoara mi-a zis că alea la 7 lei sunt mai subțiri. Am stat și am cugetat puțin și avarul din mine a grăit că le ia pe cele la 7 lei. Normal, un preț mai bun per pungă.

Apoi am întrebat dacă sunt biodegradabile, cele pe care le luam online erau, doar ca domnișoara să pufnească în râs. Mi-am zis, ok. Asta e. Iau că am nevoie și de data viitoare fac rezervă de pungi comandate online. Ulterior Cetin mi-a zis că toate pungile comercializate astfel în România sunt biodegradabile, dar n-am găsit nicăieri nicio informație în acest sens: nici pe ambalaj și nici pe Internet. Sper din toată inima să aibă dreptate. Micul ecologist din mine ar dormi mai liniștit.

Dar să mă întorc la review-ul ăsta modest. Niciodată, dar niciodată să nu vă zgârciți la pungi pentru excremente. Scriu asta după al 3-lea incident nefericit în nici o săptămână când ajung acasă și primul lucru pe care îl fac e să mă spăl bine de tot cu săpun.

Niciodată n-am crezut că noi ca specie am reușit să creăm ceva atât de subțire. Ceva ce dacă am trimite specialiștilor de la CERN le-am da de lucru ani și ani: un material atât de subțire încât nici nu poți să fii sigur că este în această dimensiune.

Practic aș putea spune că ăsta e primul material quantic realizat vreodată de om. Câteodată este în timpul și spațiul nostru, în mod special atunci când o scoți, dar care rapid trece în altă super poziționare ce te lasă cu o mică/mare dezamăgire și jenă. Un material care nu doar că te afectează fizic, dar și emoțional. Emoțional pentru că îți dă cu lacrimi când mirosul trece nestingherit prin mărețul plastic albastru.

În plus, are indici de rezistență variabili. Câteodată te lupți minute întregi să o rupi din rolă, câteodată se dezintegrează la o simplă alegere. Ai spune că cercetătorii chinezi au descoperit anti-materia și cum nimeni n-a dorit găleata rezultată au zis că pot să își amortizeze investiția făcând pungi pentru animale pe care să le vândă unui idiot puțin zgârcit din București. #măjur

Atât am de zis. Niciodată nu vă zgârciți la pungi de curățat după animalul vostru de companie. Impactul unei astfel de acțiuni o să vă bântuie și o să vă afecteze mai mult decât ați vrea.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!