Ajunge careva la Arena Platoș Freestyle Open weekend-ul ăsta?


Acum vreo două zile mă ia Tata Extrem la un bătut de obraz regulamentar că n-am mai băut o bere de mult timp. Bere promisă de acum vreo câțiva ani de la Snow on Fire de la Mădărași. Băi ce memorie are omul ăsta la 60 de ani care se asortează frumos cu o voința incredibilă de a se ridica și încerca din nou un trick după ultima încercare se terminase cu o căzătură de credeam că îl duce direct la spital.

Mi-a zis scurt că putem să ne vedem în weekend la Arena Platoș Freestyle Open. M-am scuzat politicos că programul de snowboarding din sezonul ăsta nu se pupă prea bine cu cățelul, dar mi-am propus să pun două vorbe pe blog că poate găsesc pe cineva să îl cinstească în numele meu cu o bere rece și niște povești cu mult powder.

Așa ca îmi încerc norocul. Poate se găsește vreunul dintre voi să dea o fugă pe acolo să mă scape de datorie, dar și să cunoască un om super mișto. Dacă vreți să și participați, atunci simt nevoia să vă zic că înscrierile au loc vineri între 10 și 17, iar sâmbătă toată ziua aveți ocazia să vă rupeți în figuri pe o ninsoare superbă - așa zic meteorologi din afară.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc aici, iar berea aia o rambursez eu cumva cu promisiunea că din sezonul viitor mă întorc în forță pe pârtiile țării. Să fie bine ca să nu fie rău.

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!