Dopaj în curling, ultimul semn al Apocalipsei s-a întâmplat ieri la PyeongChang


Pasiunea mea pentru curling a început acum vreo 9 ani când cineva a căutat pe google "există violență în curling?" și a dat de blog-ul meu. M-a frământat lucrul ăsta și am depus câteva ore bune să găsesc vreo referință a unui act violent în acest sport maiestos. Nimic.Nada. Zero barat.

Așa că am ajuns la concluzia ca ăsta e cel mai plictisitor sport din lume. Nu susțin violența în competiții, dar se întâmplă frecvent să se lase cu păruială atunci când amesteci prea multă pasiune cu nervi întinși la maxim și testosteron. Inevitabil, măcar fanii sportului respectiv vor încinge o bătaie soră cu moartea pentru ceva rivalitate fictivă. Sau măcar ceva scandal acolo - motivul nu contează pentru că important e doar să iasă murdăria ascunsă sub preș. Nu și în curling.

În curling, nimic din ce am scris mai sus nu s-a întâmplat vreodată sau cel puțin nu se întâmplase acum 9 ani când am căutat mai vârtos. Știu că n-ar trebui să fac presupuneri, dar am așa o vagă senzație că nu s-au schimbat prea multe. E doar curling.. ce mama dracu?!?

Ei bine, atât! Azi este ziua măreață când curling-ul intră în hall of fame-ul sporturilor adevărate și pentru asta trebuie să îi mulțumesc unui rus Alexander care e suspectat că s-a dopat. Știu ce o să zică gurile rele despre n-ai cum să nu fi pe droguri când faci curling de performanță datorită naturii extrem de plictisitoare a sportului în sine, dar Comitetul Olimpic nu consideră asta o scuză suficient de bună.

Ce este cu adevărat amuzant în tot acest scandal e că gigelul e suspectat că s-a dopat cu o substanță care ar mări capacitatea corpului la efort susținut pentru că se știe și se vede la televizor cât de solicitant fizic e curling-ul.

Acum eu dacă aș fi orice autoritate în competiții sportive aș da un comunicat în care aș spune ceva de genul: Vă mănâncă mama dracului de trișori care ați reușit să stricați până și curling-ul, de anul ăsta mă pun serios pe vânatul vostru. Pentru că mă gândesc că procrastinarea asta pe zona de doping poate a venit și din cauza curling-ului. Lasă bă că problema nu e atât de gravă dacă mai avem sportul mărețe precum curling-ul unde nimeni n-a încercat să bage ceva în sânge. 

Mâine poimâine vor găsi motorașe și roboței în bile și atunci să te ferească cel sfânt să vezi dezamăgire printre fanii hard core ai curling-ului. #lol Mai că îmi vine să râd când mă gândesc că cineva și-ar face un tatuaj cu curling is life, live by the barrel, die by the barrel!

Dopaj în curling. Hai că am râs!

Comentarii

  1. Ma gandesc ca rusii or fi testat ceva pe bietul sportiv. S-or fi gandit ca nu-l verifica nimeni avand in vedere sportul pe care-l practica...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!