ce-ti mai place likeu'

[edit 1.10] Avem si o castigatoare: Anca Stanescu! Raspunsul ei (261) a fost cel mai aproape de cifra aleasa de mine (262). Dar ce este un numar fericit (wiki)? El este definit de urmatorul proces. Alegi un numar pozitiv integru intreg. Calculezi suma cifrelor la patrat. Inlocuiesti numarul initial cu acea suma si reiterezi procesul. Continui pana cand la final suma este 1. Fericire pe caietul de matematica.

Ma bucur ca am mai invatat ceva impreuna.

screenshot cu numarul ales :)



Acum o saptamana m-am simtit caun veritabil pitiponc de Facebook. Am urcat un album foto de la headshot de blogger si au navalit like-urile. Viitura ce s-a oprit abia dupa vreo ora si ceva. A fost prima experienta de gen si spre socul vostru ... mi-a placut.

Inteleg de ce ai tanji, ca fata sau baiat, dupa puzderia de like-uri. Este fara rost si superficial, dar ceva acolo in capusor incepe sa se maseze singur si sa se simta bine. Pentru ca sunt o persoana darnica, iti ofer si tie ocazia sa te masezi singur acolo ....

Daca esti din Bucuresti, iti ofer ocazia ca in octombrie sa ai si tu propriul set de fotografii headshot facute de Marcel Cristocea. Tot ce ai de facut e sa imi zici la ce numar fericit (!hint) intre 1 si 500 m-am gandit eu. Sau cel mai apropiat numar de cel ales de mine. Si castigi o sedinta foto tip headshot. Simplu nu? 

Mi se pare mai cinstit asa. Singurul deal e sa fii din Bucuresti si sa imi lasi un singur comentariu la insemnarea asta cu numarul pe care crezi ca l-am ales. "Concursul" asta dureaza pana luni cand o sa anunt castigatorul (cel care a ales cel mai apropiat numar de al meu). Daca sunt 2 numere identice lasate in comentarii o sa merg pe 'primul venit, primul servit'.

Pana una alta hai sa va arat cum mi-a iesit mie setul de fotografii :)


Cam astea sunt ...

PS - un like nu strica :)))

Comentarii

  1. Este pacat ca nu a ales cineva fix numarul la care te-ai gandit ,ar fi fost tare:)

    RăspundețiȘtergere
  2. "Alegi un numar pozitiv integru."
    Positive integer inseamna intreg pozitiv, i.e. 1, 2, 3, ... .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!