Treceți la conținutul principal

Top 100 ro bloguri

E vorba de ultimul studiu elearning semnat Carmen Holotescu.
Mai multe detalii gasiti aici si lista completa ( bloguri cu min un link ) se gaseste de downloadat aici. Topul este facut dupa numarul de linkuri din Technorati. Eu sunt pe un fruntas loc 22 ... si am senzatia ca sunt in urcare ... ( tot cresc blogurile care ma linkeaza ).

Imi place ca desi nu sunt acolo in top sa ma bat pentru coroana de spini ... sunt si eu cu blogul asta nominalizat asa ocazional la cate o insiruire de bloguri romanesti. E adorabil modul asta de a fi prezent ( la sondajul pe blogari eram si eu pe locul 37 .... alfabetic vorbind ).

Topul nu este complet ... sunt sanse sa lipseasca unele bloguri ... asa ca pentru orice sugestie puteti sa ii trimiteti un feedback lu` Carmen ( sunt mai mult de cat sigur ca e bucuroasa sa il primeasca ) .

Comentarii

  1. cum poti sa faci un *top* atata timp cat habar nu ai cate bloguri romanesti exista?

    RăspundețiȘtergere
  2. E un top mai mult legat de vizibilitate .... aka nr de linkuri catre tine ... asta e singurul criteriu de aranjare. Asa ca se presupune ca e destul de exact ... pentru ca daca ai fi vizibil ... ai aparea ( nu bag mana in foc pentru asta ... dar macar se incearca evitarea unor erori sau lipsuri majore )

    RăspundețiȘtergere
  3. Surprinzator.. sunt pe 127 :D

    i know ..#care

    RăspundețiȘtergere
  4. Nihasa,

    Am tot incercat sa trimit comentarii la blogul Blogoree, dar sunt moderate.

    Linkul pe care l-ai dat este pentru ordonarea intregii colectii, deci si a site-urilor ce au RSS.

    Se gasesc linkurile corecte la Optiuni - meniul din dreapta, la Colectie:

    Top bloguri Technorati
    Top bloguri PageRank

    Toate aceste informatii nu sunt noi, apar de aproape doi ani; lunar se face actualizarea valorii linkurilor Technorati si PageRank.

    Este vorba despre topul blogurilor existente in Colectie - sunt mai putin de 10% din blogurile romanesti.

    Multe le-am descoperit eu in timp si le-am inscris - am incercat sa fac o selectie a celor mai valoroase; desigur aici pot fi considerata subiectiva, dar site-ul meu se doreste a fi unul educational; exista si formular de inscriere, bineinteles.

    Nu cred ca lipsesc multe bloguri cu peste 50 de linkuri.

    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  5. cum ma? zoso nu e pe primul loc?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna,

    zoso si-a schimbat domeniul, valoarea linkurilor este pentru zoso.ro - e greu de calculat automat linkurile unice ce vin si de la zoso.rockmania.net.

    Daca cineva face o determinare ( manual ), se poate desigur actualiza valoarea.

    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  7. Abia ieri am descoperit "topul" asta ... altfel ma foloseam de rezultatele lui pentru niste argumentari.
    Am scris si aici pentru a incerca promovarea si implicit cresterea gradului de acuratete a unui top bazat exclusiv pe linkuri technorati.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu stiu daca e neaparat accurate un astfel de top. dar in lipsa de altceva, merge si asa
    PS: Fiind pe locul 319...pretentii mai mici, deh
    PS2: iti dai seama ce cretin de am stat eu sa numar linkurile???

    RăspundețiȘtergere
  9. yeah, whatever, n-am incercat decat de vreo 5 ori sa-l inscriem pe Gramo pe lista doameni holotescu; fara nici un rezultat, asa ca ne-am retras in dezgust :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…