Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza


Fix c├ónd am intrat ├«n concediul de s─ârb─âtori, primesc un email ca s-a lansat o nou─â bere nepasteurizat─â. F─âcut─â doar cu ingrediente rom├óne╚Öti ╚Öi dup─â o re╚Ťet─â original─â - primul aspect e unul interesant, al doilea mi se pare irelevant. Zic interesant pentru c─â ╚Ötiu c─â noi st─âm cam prost la capitolul ingrediente de bere, motiv pentru care to╚Ťi produc─âtorii de bere artizanal─â import─â mai tot ce au nevoie.

Re╚Ťeta, original─â sau nu, este irelevant─â pentru consumator: gustul e cel care conteaz─â. Cu asta ├«n minte, tot am ├«ncercat s─â ├«mi fac un drum pe la Penny s─â v─âd ce au n─âscocit. Am reu╚Öit abia ├«n weekend-ul ce a trecut c├ónd m-am dus chitit s─â testez noua bere.

Primul lucru care m-a impresionat a fost eticheta pentru c─â e chipe╚Ö─â ╚Öi ├«i st─â bine la raft, dar care din p─âcate m─â duce pu╚Ťin cu g├óndul la bere f─âr─â alcool c─â ea de obicei are at├ót de mult albastru. Al doilea lucru a fost pre╚Ťul: 1.99 lei. Ieftinache spre ├«ngrijor─âtor de ieftinache. Am balotat 6 doze ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi pentru c─â dac─â e bine s─â fie bine, iar dac─â e r─âu s─â aib─â de unde s─â fie r─âu.

Am ajuns acas─â, am l─âsat-o s─â se odihneasc─â ni╚Ťel pe balcon pentru a ajunge la o temperatur─â optim─â de consum ╚Öi m-am apucat s─â dau cu aspiratorul prin cas─â vreo 30-40 de minute. Dup─â, vizibil obosit ╚Öi cu o sete tipic─â rom├ónului care a f─âcut ceva munc─â fizic─â, m-am tol─ânit pe canapea ╚Öi am desf─âcut prima doz─â haiduceasc─â.

Ca s─â nu o lungesc mult, a intrat. Berea nu este cine ╚Ötie ce capodoper─â, dar de r─âcorit te r─âcore╚Öte. Dac─â ar fi s─â ├«i dau o not─â, ar fi ceva de genul 4 din 10. Berea Haiduc nu este vreun chilipir la pre╚Ťul de 2 lei, dar merge abuzat─â f─âr─â s─â te doar─â capul sau s─â te baloneze. Personal nu a╚Ö recomanda experien╚Ťa niciunul fin degust─âtor de beri de import, dar s─â fim serio╚Öi.

Dac─â e╚Öti genul ─âla de persoan─â probabil c─â nu aveai nevoie de review-ul ─âsta s─â ╚Ötii c─â n-are rost s─â compari o bere de 6-7 lei cu una de 2. Berea Haiduc o compari cu segmentul ─âla super ieftin ╚Öi acolo te ├«ntrebi dac─â reu╚Öe╚Öte s─â scoat─â capul afar─â din turma berilor sub 2 lei. Cred c─â reu╚Öe╚Öte prin faptul c─â e singura, cred, nepasteurizat─â dintre ele. Asta dac─â aspectul ─âsta al pasteuriz─ârii conteaz─â pentru tine. Pentru mine nu prea, berile noastre nepasteurizate cred c─â ar trebui s─â r─âm├ón─â la butoi ╚Öi at├ót. Nu este aceea╚Öi experien╚Ť─â la sticl─â/doz─â.

Dar cred că m-am lungit suficient cu review-ul ăsta. A fost ok spre mai bine mai pui un leu să iei ceva mai bun, dar leul ăla în plus reprezintă încă 3 Haiduci la un six pack de bere de 3 lei. Sunt oameni pentru care asta e lucrul care contează cel mai mult, iar oamenii ăia or să aprecieze o nepasteurizată atât de ieftină.

#nimicgreșit

Comentarii

  1. E foarte buna seam─âna la gust cu becks la care raportul calitate pre╚Ť te fur─â pre╚Ťul iar la haidu cu ap─â de vrancea nu te fur─â calitatea ....

    R─âspunde╚Ťi╚śtergere

Trimite╚Ťi un comentariu

Postări populare în ultima lună

manolo si jean acesti miki alexandrescu de la eurosport

viteza medie in oras .... 10km/h