Treceți la conținutul principal

cat de avansati tehnologic suntem?

Intr`un weekend cam plin de chestii am ajuns la un momentdat la o discutie despre dentisti. Nu sunt mare fan si sincer ma inspaimanta. Pentru mine a merge la dentist este o tortura atat olfactiva cat si auditiva. Sincer am si eu urmatoarea problema de bun simt si logica ....

Ajungi pe luna ... reusesti sa teleportezi niste electroni ... dar tot nu esti in stare sa faci o freza din aia de la dentist care sa nu scoata zgomotul ala care te inlemneste? Vetefe inventatorilor ... ati ales partea cu show off si ati uitat ce este cel mai important ... sa faceti viata mai usoara.

Cam asta e tot pe moment ... pentru ca deja s`a ridicat parul de pe mana la amintirea zgomotului de la dentist ... .... .. ma rog .. nici vecinii cu bun simt care incep cu renovarea si bormasina de la ora 10 ... nu ma ajuta sa uit.

Comentarii

  1. macar dentistu sa fie bun... chiar, vreunu stii?

    RăspundețiȘtergere
  2. ce naiba tot vrei să zici ? :D
    adică ... hai să inventăm pickamer-ul care să nu scoată sgomot când vârful lui loveşte betonul /:) (cam tot aia cu ce ai zis tu, numai că la tine e vorba de sunetul care se produce când se pilesc dinţii)

    RăspundețiȘtergere
  3. io inteleg toata suferinta, pentru ca lesin numai cand simt miros sau cand au de dentist.O sa raman shtirba inainte sa ajung la epica varsta de 30 de ani.scients are weird animals, inventeaza tot felul de chestii dragalashe dar inutile.we need real shit, ppl!

    RăspundețiȘtergere
  4. din punct de vedere legal au voie si zic ca sunt chiar ok daca incep abia la 10. incearca vreo 3 saptamani de bormasina si schimbat borduri, termopane si renovari cu ora de incepere 7 a.m. si eventual atacuri surpriza pe la 11 noaptea cand iti vibreaza biroul si scaunul sub tine asta eventual dupa ce esti mai concentrat decat un suc de portocale la o chestie random. cat despre dentist no comment :|.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ii frumooooos la dentist :"> mai ales cand stii ca o sa iesi asa fericit de acolo ;)) the smell ij just...clean :)) apoi cand incepe sa-ti pileasca dintii te concentrezi pe altceva, un punct de pe tavan or something of the kind. Si daca te doare...ridici o manutza ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. angie - din punctul meu de vedere e chiar oke ... adica incep la 10 si la 18 termina .. nu pot sa ma plang de zgomot daca as avea si eu un program cat de cat normal de somn :)

    dentistul meu e nitel mai inalt si mai solid ca mine ... si cand mi`am scos o masea .. statea cu genunchiul in burta mea sa poata trage mai bine. Evident eram drogat mort si nu simteam nimic ... dar oricum adorabila chestia cu manuta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Niste dopuri de urechi si mult parfum care sa acopere mirosul de dentist... Nici mie nu imi place :-S

    RăspundețiȘtergere
  8. he he, ventilatoarele de la serveru' meu fac asa... si inca nu am gasit de schimb: in original sunt si asa destul de zgomotoase, dar acu', ca s-au dus rulmentii sunt teroare. pai da, ca de la rulmenti e scrasnetul ala care acopera chiar si zgomotul maselutelor tale praf in devenire

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…