Treceți la conținutul principal

deci imbecilitate la rang de arta

Am si eu un fix mai mult sau mai putin real: nu scuipa in ciorba pe care tocmai o mancai. Are cat de cat logica nu? Of ... cat urasc sa explic. Sunt tot felul de concursuri dubioase sau nu .... cu tot felul de jurati. Automat -parca e si o lege a lui murphy- unul din jurati trebuie sa isi umple frigiderul cu carne ... dar nu asta e ideea. Ce e in spatele acestui post este o inconfudabila dovada de imbecilitate de care unii dau dovada.

De ce participi la un concurs unde juriul nu te coafeaza ca ar avea expertiza sau pur si simplu au habar despre ceea ce jurizeaza? Un mini scandal recent mi-a adus aminte de aceasta problema existentiala a mea. De ce sa faci asta? Ai ales sa participi (cam asa este in general) si acum cand nu ai castigat (a nu castiga este o parte imperativa din poveste )... flegmezi in stanga si in dreapta ca o vrabiuta ranita (aluzie la povestioara aia puiul din clasa intai la care am lacrimat indelung).

Hai hai .. daca tot erai sigur ca retardul ala sau idiotii aia din juriu te va sabota ... de ce te-ai m-ai deranjat sa participi? Involuntar i-ai acordat importanta si autoritate. Personal consider ca este doar vina ta. Macar asumati-o si nu te mai plange. Vedem si noi niste cohones? Cred ca ... e mai cool sa te dai ranit decat sa nu participi si sa o arzi anonim.

Sunt unele chestii care nu se fac pentru notorietate ... si tam tamul asta otevist e unul dintre ele.

Comentarii

  1. Daca vorbeai de celmaitaredinparcare, esti sigur de faptul ca era convins ca "idiotii aia din juriu il vor sabota" ?
    Naspa fraza...asta e...

    RăspundețiȘtergere
  2. inscris la concurs ... vazut juriul ... ramas in concurs ... cand nu castiga injura juriul ca erau o gasca de incompetenti care il urasc si de aia a pierdut ca sunt interese la mijloc... deci? a descoperit atunci asta sau o stia dinainte?

    RăspundețiȘtergere
  3. idi cand omu isi stie lucrarile, e capabil, e 100% sure ca nu mai exista nimic lafel cu ceea ce a creat/facut el atunci fii sigur ca nu ramane decat varianta asta, si din cate am observat eu au fost multe "verze" aruncate la bataie doar pe post de "inlocuitor", mie unu inafara de Vexio... n-am vazut nimic special, restul au fost de umplutura si totusi, umplutura a castigat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

În ultimul an am mers pe jos cam 2480 de km

Zilele astea s-a împlinit un an de când am început să port o brățară de fitness. E vorba de un Garmin Vivofit 2 pe care nu l-am dat niciodată jos în ultimele 365 de zile - doar de curiozitate de a vedea cât merg pe jos într-un an. Răspunsul a fost puțin dezamăgitor:

Cam 2480 de kilometri parcurși pe jos într-un an.

Zic dezamăgitor pentru că speram să trec de 2500 până când scriu însemnarea asta.

Aplicația a contorizat doar vreo 2430 pentru că vreo 5-6 zile extrem de active au reprezentat erori de sincronizare și tot ce am făcut în zilele respective s-a pierdut în neant. Estimez eu că e vorba de vreo 50 de kilometri maxim.

În rest, cam așa arată treaba ca în imaginea de mai jos. Trei milioane și ceva de pași, o medie de 6.8 kilometri parcurși zilnic pe jos și un record de aproape 18 km într-o zi călduroasă de mai.


Problema este că deși valorile par mari, cu siguranță peste media bucureșteană, realitatea e că denotă sedentarismul modern. Citeam acum ceva vreme un studiu similar făcut p…

S-a întâmplat nefăcuta: Chefi la cuțite e mai digerabil ca MasterChef

Nu credeam că o să zic asta vreodată, dar Chefii la cuțite s-au transformat încet, încet într-un fel de Top Gear culinar. Prietenia dintre ei a început să își spună cuvântul și întreg show-ul a devenit mult mai ușor de digerat chit că nu este produs la nivelul calitativ MC.

Între timp au renunțat și la jignirile gratuite, doar de dragul de a fi, așa că întreaga experiență este una care binedispune. Știu că elitismul culinar își face cruce în acest moment, dar nici Chefii și nici MasterChefii n-au emisiuni care să aibă legătură cu gătitul.

M-am uitat la 4 episoade și nici snopit în bătaie moldovenească n-aș putea să îmi aduc aminte de vreun preparat care m-a impresionat sau o tehnică pe care am deprins-o.

Emisiunile sunt pe zona pur de entertainment, iar Chefii fac asta mai bine printr-o carismă tip grup de prieteni. Chit că e pe glume de cartier, recunosc că m-am uitat și am râs de multe ori la emisiunea lor. E posibil ca ăsta să fie un prin semn de stockholm syndrome.

Cu toate asta …

Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să pet…