Treceți la conținutul principal

ipocrizia te scoate din mormant si te arata cu degetul mijlociu.

Mi-am adus aminte de chestia asta cand am vazut la vali un poll despre " cand ai baut ultima oara apa de la robinet de buna voie" in care cea mai recenta optiune era - acum o saptamana. Hai mah sa fim seriosi. Beau in fiecare zi apa de la robinet si uite ce bine am iesit. E chiar buna si are un gust aparte desi nu ar trebui sa aiaba. Dar macar nu sunt ipocrit ... aaaa apa de la robinet nu este buna si beau numai imbuteliata. E binecuvantata sau ce?

Nu cred ca apa de la robinet o sa te omoare .. poate poluarea din oras ... poate fumatu .. poate bautul ... poate chiar excesul de grasimi .... sau lipsa de miscare? Nici macar nu mai zic nimic de factorii de stres. Eu personal chiar am incredere in evolutia tehnologiei medicale. Sunt sigur ca ce stric eu acum ... or sa fie ei in stare sa repare mai incolo. 

Comentarii

  1. Dude, te inteleg... poate tu stai intr-un bloc in care apa de la robinet e OK. La mine nu e. Curge numai rugina si are un gust de clor foarte naspa.

    Mi-e mila sa pun si florile in ea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Apai alta apa eu nu suport,plm mie mi se pare ca apa plata are gust naspa! De la robinet nu are nici pe dracu, daca ii transparenta si nu pute ii buna...da` dupa 12 noaptea totusi parca incepe sa vina cu un gust dubios...

    RăspundețiȘtergere
  3. cum esti importiva tuturor..crede-ma ca am studiat mostre de apa din buc si din cerna.. si e crima

    RăspundețiȘtergere
  4. @etherfast - aspectul asta mi-a scapat .. la mine apa care curge este oke.

    @jorjh - un depurificator sau cum naiba se numeste ...

    hmmm oare cat costa unul si de unde pot sa imi iau?

    RăspundețiȘtergere
  5. au aici ceva instalatie la 260 de ron, pare acceptabil pretul pentru ce beneficii are

    http://www.familyaqua.ro/categorii/10.html

    RăspundețiȘtergere
  6. nam mai baut apa de la robinet de vrio 3-4 ani

    RăspundețiȘtergere
  7. degetul mijlociu, intodeauna bun la ceva ;)

    http://jambonulfurios.labrute.fr/

    RăspundețiȘtergere
  8. filtru de apa se numeste si daca iti iei, sa fie cu filtru de carbon ;)

    si ba da, chiar te poate omori. sunt tot felu' de crocobauri care se pot ascunde pe-acolo... dar nici apa plata nu e pura din punct de vedere microbiologic. (am auzit medici spunand ca imbuteliajul devine un mediu favorabil crocobaurilor; oricum, nici ce-i bine si ce-i rau nu mai ppoti stii. mai vrei sa zic? :p)

    RăspundețiȘtergere
  9. Apa nu-i buna nici in cizme

    RăspundețiȘtergere
  10. o apa curata este foarte importanta, odata ca nu mai ingeram toxinele (ex. clorul cu care se curata apa din punct de vedere microbiologic) si apoi pentru ca ea ajuta la eliminarea toxinelor din organism, www.enqan.ro

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

În ultimul an am mers pe jos cam 2480 de km

Zilele astea s-a împlinit un an de când am început să port o brățară de fitness. E vorba de un Garmin Vivofit 2 pe care nu l-am dat niciodată jos în ultimele 365 de zile - doar de curiozitate de a vedea cât merg pe jos într-un an. Răspunsul a fost puțin dezamăgitor:

Cam 2480 de kilometri parcurși pe jos într-un an.

Zic dezamăgitor pentru că speram să trec de 2500 până când scriu însemnarea asta.

Aplicația a contorizat doar vreo 2430 pentru că vreo 5-6 zile extrem de active au reprezentat erori de sincronizare și tot ce am făcut în zilele respective s-a pierdut în neant. Estimez eu că e vorba de vreo 50 de kilometri maxim.

În rest, cam așa arată treaba ca în imaginea de mai jos. Trei milioane și ceva de pași, o medie de 6.8 kilometri parcurși zilnic pe jos și un record de aproape 18 km într-o zi călduroasă de mai.


Problema este că deși valorile par mari, cu siguranță peste media bucureșteană, realitatea e că denotă sedentarismul modern. Citeam acum ceva vreme un studiu similar făcut p…

S-a întâmplat nefăcuta: Chefi la cuțite e mai digerabil ca MasterChef

Nu credeam că o să zic asta vreodată, dar Chefii la cuțite s-au transformat încet, încet într-un fel de Top Gear culinar. Prietenia dintre ei a început să își spună cuvântul și întreg show-ul a devenit mult mai ușor de digerat chit că nu este produs la nivelul calitativ MC.

Între timp au renunțat și la jignirile gratuite, doar de dragul de a fi, așa că întreaga experiență este una care binedispune. Știu că elitismul culinar își face cruce în acest moment, dar nici Chefii și nici MasterChefii n-au emisiuni care să aibă legătură cu gătitul.

M-am uitat la 4 episoade și nici snopit în bătaie moldovenească n-aș putea să îmi aduc aminte de vreun preparat care m-a impresionat sau o tehnică pe care am deprins-o.

Emisiunile sunt pe zona pur de entertainment, iar Chefii fac asta mai bine printr-o carismă tip grup de prieteni. Chit că e pe glume de cartier, recunosc că m-am uitat și am râs de multe ori la emisiunea lor. E posibil ca ăsta să fie un prin semn de stockholm syndrome.

Cu toate asta …

Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să pet…