Treceți la conținutul principal

ipocrizia te scoate din mormant si te arata cu degetul mijlociu.

Mi-am adus aminte de chestia asta cand am vazut la vali un poll despre " cand ai baut ultima oara apa de la robinet de buna voie" in care cea mai recenta optiune era - acum o saptamana. Hai mah sa fim seriosi. Beau in fiecare zi apa de la robinet si uite ce bine am iesit. E chiar buna si are un gust aparte desi nu ar trebui sa aiaba. Dar macar nu sunt ipocrit ... aaaa apa de la robinet nu este buna si beau numai imbuteliata. E binecuvantata sau ce?

Nu cred ca apa de la robinet o sa te omoare .. poate poluarea din oras ... poate fumatu .. poate bautul ... poate chiar excesul de grasimi .... sau lipsa de miscare? Nici macar nu mai zic nimic de factorii de stres. Eu personal chiar am incredere in evolutia tehnologiei medicale. Sunt sigur ca ce stric eu acum ... or sa fie ei in stare sa repare mai incolo. 

Comentarii

  1. Dude, te inteleg... poate tu stai intr-un bloc in care apa de la robinet e OK. La mine nu e. Curge numai rugina si are un gust de clor foarte naspa.

    Mi-e mila sa pun si florile in ea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Apai alta apa eu nu suport,plm mie mi se pare ca apa plata are gust naspa! De la robinet nu are nici pe dracu, daca ii transparenta si nu pute ii buna...da` dupa 12 noaptea totusi parca incepe sa vina cu un gust dubios...

    RăspundețiȘtergere
  3. cum esti importiva tuturor..crede-ma ca am studiat mostre de apa din buc si din cerna.. si e crima

    RăspundețiȘtergere
  4. @etherfast - aspectul asta mi-a scapat .. la mine apa care curge este oke.

    @jorjh - un depurificator sau cum naiba se numeste ...

    hmmm oare cat costa unul si de unde pot sa imi iau?

    RăspundețiȘtergere
  5. au aici ceva instalatie la 260 de ron, pare acceptabil pretul pentru ce beneficii are

    http://www.familyaqua.ro/categorii/10.html

    RăspundețiȘtergere
  6. nam mai baut apa de la robinet de vrio 3-4 ani

    RăspundețiȘtergere
  7. degetul mijlociu, intodeauna bun la ceva ;)

    http://jambonulfurios.labrute.fr/

    RăspundețiȘtergere
  8. filtru de apa se numeste si daca iti iei, sa fie cu filtru de carbon ;)

    si ba da, chiar te poate omori. sunt tot felu' de crocobauri care se pot ascunde pe-acolo... dar nici apa plata nu e pura din punct de vedere microbiologic. (am auzit medici spunand ca imbuteliajul devine un mediu favorabil crocobaurilor; oricum, nici ce-i bine si ce-i rau nu mai ppoti stii. mai vrei sa zic? :p)

    RăspundețiȘtergere
  9. Apa nu-i buna nici in cizme

    RăspundețiȘtergere
  10. o apa curata este foarte importanta, odata ca nu mai ingeram toxinele (ex. clorul cu care se curata apa din punct de vedere microbiologic) si apoi pentru ca ea ajuta la eliminarea toxinelor din organism, www.enqan.ro

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…