Treceți la conținutul principal

oficial : bunul simt a murit

Se da o specie care teoretic ar trebui să fie inteligenţă şi apoi se amestecă cu nişte libertate de exprimare .... şi ce obţinem? Multă subcultură şi lipsă de bun simţ. Nu toţi sunt aşa ... dar suficienţi cât să îmi fie câteodată ruşine că fac parte din aceeaşi specie.

Să alegem un exemplu oarecare ... hmmm OTV - jegul jegurilor în materie de scursuri umane prezentate la televizor. Ce părere aveţi dacă în Ajunul Crăciunului aduci în studio mamă prezentatoarei voastre omorâte în urmă cu ceva vreme? Asta nu face rating ..... Dacă mă-sa ar veni şi cu o pereche de pantaloni pătaţi aparent la ultima menstruaţie a fetei?



Ăhă ... deci aşa se face ratingul - Crăciun + pete de la menstruaţie + tinere sinucigaşe suspectate că au fost omorâte + mamă îndurerată care se face de râs pe un post naţional .... mda.

Am rămas niţel şocat când am văzut toată treabă asta. Pur şi simplu nu puteam să îmi imaginez că poţi să fii atât de dobitoc şi atât de lipsit de bun simţ.

Asta aduce libertatea de exprimare? ASTA? Prefer o mică cenzură pe ici şi pe colo.

Închideţi naiba jegul asta de televiziune că ăsta e bâlci şi nu libertate de exprimare.

Comentarii

  1. cand am vazut aseara titlul ala cu Avem pe masa craca de care s-a spanzurat efectiv am fost pe jos de ras:)) cat de disperati si fara viata tre sa fi incat sa maltratezi un copac numai pentru ca nu stiu cine s-a spanzurat de el..ntz ntz

    RăspundețiȘtergere
  2. Televziunea respectiva face audienta cu orice pret. Atat timp cat va avea la dispozitie mame indoliate care prefera sa stea pe telefon, in direct cu postul respectiv, in loc sa-si respecte mortul de pe masa, neveste care-si dau in gat fostii sau actualii soti doar pentru ca doresc o farama de celebritate si lista poate continua, OTV nu va fi decat un post TV ca oricare altul. Cum sa-l inchida? Daca panarama aia de Magda Ciumac, a continuat sa fie promovata de televiziuni, chipurile mai serioase, dupa ce a terminat cu otv ce pretentii sa avem de la mizeria asta? macar aici stim ce gasim...

    RăspundețiȘtergere
  3. @iulian - ai dreptate ... cultura mai mica inclusa in aia mai mare cred ca suntem noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt unii care se uita(u) doar ca sa rada. Nici de ras nu mai e...
    Daca l-ar inchide iar, ar fi sarbatoare nationala...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiam povestea. Ai reusit sa ma sochezi, ceea ce-i dificil. Este incalificabil ce au facut tembelii de la OTV. Dar niciodata sa nu te gandesti sa accepti cenzura. Niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tinerelule si simpaticule, iti spuneam si ultima oara cand ne-am vazut, asta inseamna democratie. Tu consideri ca nu trebuie urmarit asa ceva... foarte bine, ai o telecomanda la dispozitie, schimba si traieste-ti viata.
    Sunt oameni care se uita. Si noi nu avem nici un drept care sa ne imputerniceasca in a spune altora ce sa urmareasca la teveu, ce ziare sa citeasca, ce e bine si ce e rau.
    Exista cate un public pentru orice.

    Intreaba-i pe cei care urmaresc OTV ce parere au despre TVR Cultural. Stii ce-ti vor spune?
    Ca trebuie inchis, ca se cheltuie bani de la buget degeaba...

    RăspundețiȘtergere
  7. @cabral - stiu ca asta inseamna democratie .. dar folosind cuvantul asta atat de mare pentru cele mai penibil-o-jalnice emisiuni .. isi pierde din semnificatia celor care chiar au varsat sange pentru libertate

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau, Cabral are dreptate: Asta e democratia... chiar daca nu ne convine. O simtim pe pielea noastra in fiecare zi, si nu numai la OTV.
    O sa fie mai bine (poate) cind oameni vor fi mai educati

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…