Treceți la conținutul principal

tag: decembrie e cea mai misto luna din an

Pentru ca avem:
  • parada militara cu ocazia zilei nationale
  • candva dupa (6 dec) ... in imediata saptamana il prindem pe mosul niculae
  • ziua constitutiei pe 8 decembrie - e de sarbatorit libertatea asta ce o avem
  • Ignatul (20 dec) - un festin de porcarii gustoase ce bucura cu adevarat inima
  • vin si/sau tuiculita fiarta - doua bauturi fierbiti acceptate de societate sa le consumi chiar de dimineata
  • zapada si snowboarding - cateodata chiar impreuna
  • mos craciun si cu toate darurile - spiritul sarbatorilor cuprinde pe toata lumea
  • o droaie de petreceri random la care te poti duce
  • sarmalute + caltabos + carnati = love
  • vacanta de iarna - cine o mai are :)
  • revelionul - si scuza de a te juca cu artificii si a te vatama cumva de unul singur
  • cel mai inalt brad, cei mai multi mosi ce impart cadouri sau cine mai stie ce stupid record mondial avem de dovedit
  • este luna a noua in top 12 lunile preferate de sinucigasi
  • cocalari ce fac frigul in pantaloni de treining
  • bmw-arii ce raman intepeniti pe la munte cu masina
  • sfarsitul de an si asa practic toata luna poti lenevi pe ideea ca o sa te apuci de la anu'
  • stiri cat de cat pozitive la televizor - luna asta nu prea trage la crime si violuri decat intre craciun si revelion cand oricum nu te uiti la televizor pentru ca show-urile sunt penibile si nu amuzante
  • bradul de craciun in casa impodobit cu dulciuri
  • multe dulciuri
  • mai pe toate site-urile java scriptul ala dragut cu fulgii de zapada :))))
  • mai multe cupluri decat in vara - nitica textila sa ascunda o burtica ceva :))
  • alte trupe ce canta pe strada in afara de indienii aia enervanti de la piata unirii
  • bulgari de zapada cu care putem arunca in respectivii indieni
  • colinde si oameni imbracati in costume populare
  • mersul la colindat si datul cu sania
  • oameni mai buni in jurul nostru
Voi mai completa lista pe parcursul lunii.


Oricine este invitat sa faca tagul asta. E suficient sa faceti o lista cu motivele pentru care decembrie este cea mai misto luna din an.

Comentarii

  1. 1. Fiecare luna (si btw chiar si fiecare zi) poate fi "cea mai misto din an", ramane doar sa descoperi DE CE.
    2. "zapada si snowbording - cateodata chiar impreuna"
    CATEODATA? Snowbording fara zapada? (Eventual "cateodata" impreuna cu ninsoarea...)
    Victor

    RăspundețiȘtergere
  2. @victor - daca ai face sporturi de iarna prin valea prahovei ti-ai da seama de mica glumita pe care am incercat-o :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi dacă o să fie gheaţă pe pârtie, să vezi ce v-o luaţi în fund (căzături) voi ăştia cu placa :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…