Treceți la conținutul principal

mancarea chinezeasca de comandat in bucuresti

Sambata am petrecut ora pamantului la Chinese Garden la invitatia celor de la Spada - ocazie cu care m-am gandit ca e necesar sa scriu ceva pe blog despre mancarea chinezeasca. In primul rand vreau sa va zic ca sunt un mare fan al mancarii chinezesti si am experimentat-o atat in tara cat si prin locurile straine vizitate. Imi place aroma si combinatia de multe legume si carne facute in wok.

Pana acum am testat 3 take out-uri in Bucuresti: Hua Long, Templul Soarelui si Wu Xing. Dintre acestea 3 Hua Longul e primul care este taiat cand vine vorba de recomandare. A fost o combinatie nereusita de ingrediente ce nu mi-a placut. Si nici micul interogatoriu atunci cand am vrut sa comand prima oara nu a ajutat cauzei lor.


Pentru o vreme am fost client fidel Templul Soarelui ce are niste portii generoase si e mai ieftin comparativ cu Wu Xing-ul. Totusi am renuntat la el dupa o perioada pentru niste portii mai gustoase de la Wu Xing. Cred ca totusi a fost vorba de obisnuinta si implicit banalizarea sortimentelor oferite - asa ca atunci cand am incercat ceva nou m-a atras mai mult buchetul de arome noi.

Momentan sunt in cautare de ceva nou si primul pe lista de incercat este Chinese Garden. Mancarea a fost bunicica (la restaurant) cand am testat-o sambata dar o sa am nevoie de putin mai multe combinatii si incercari ca sa ma convinga. Plus ca exista o diferenta intre a manca in restaurant si a comanda.

Voi de unde comandati mancare chinezeasca?

Comentarii

  1. incearca si de la Chop Stix !

    http://chopstix.ro/index.php?route=common/home

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mancat de la ei la un best fest si parca a fost meh. O sa incerc totusi ca au trecut ceva ani de atunci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca o contra-recomandare: este unul in Dr Taberei aproape de Razoare. Niciodata de acolo. Nu mai stiu cum se numeste, insa conversatia cu ei a fost un deliciu. Mincarea a venit in niste caserole care s-au scurs prin punga, plina de ulei si fada.
    Deci dau telefon si raspunde o femeie. Care s-a pierdut cind a auzit ca trebuie sa livreze in Militari. Si apoi o conversatie cu responsabilul de comenzi care habar nu avea de strada pe care stateam eu. Si nici pe alea mult mai cunoscute din zona mea. Gen Apusului, Valea Cascadelor. Si cind i-a zis unul, i-a spus cam asa: "pai e departe rau mai". Si pe urma imi spune ca comanda minina e de 35 lei. Desi nu stia inca ce doresc. Nu stiu de ce am avut rabdare, insa am invatat lectia. Oricum au venit dupa vreo doua ore.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.casa-dragonului.ro/

    Sunt destul de ok.

    RăspundețiȘtergere
  5. @anonim - arata ok cred ca o sa ii testez candva in viitorul apropriat.

    @maibinenicaieri - un numer ar ajuta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Una bucata actor13 aprilie 2011, 00:21

    Qian Bao - dristor!....apropo Hua long ala adevarat s-a desfiintat acum un an,o alta firma a preluat datele de contact si e de ...at!

    RăspundețiȘtergere
  7. @una bucata actor - nici nu cred ca am mai mancat de la hua long de vreo 2 ani.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu prea mănânc eu mâncare chinezească, dar este bine de ştiut de care să mă feresc :)) Până la urmă ai comandat şi mâncare la domiciliu la cei de la Chinese Garden? Îţi aşteptăm părerea ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți și nici unul n-a învățat vreodată să gătească

Am o chestie care mă bâzâie recent: oamenii care nu știu să gătească și se laudă cu asta. Sunt mândri și înfumurați de această realizare. Parcă sunt mai buni decât noi ăștia fraierii care ne mai băgam ocazional mâinile prin ulei și grăsimi de animal. Și mă uit la ei și mai că îmi vine să le zic că sunt niște idioți.

Este imposibil să zici că nu știi să gătești. Aaah. Majoritatea tentativelor s-au terminat cu ceva ce nu putea să fie mâncat? Se întâmplă și data viitoare o să iasă mai bine că ai tras niște învățăminte. Dar de aici până la a te alinta și lăuda că nu tu nu știi să faci nimic - e drum lung.

Pui niște ulei în tigaie, arunci o mână de cartofi în uleiul încins, îi învârți până sunt galbeni-maronii - ai cartofi prăjiți. Spargi două ouă deasupra și le amesteci preț de câteva secunde până au aceeași culoare cu cartofii - bum! cartofi prăjiți cu omletă. Hai dă-o dracu că nu e greu.

Dacă ai mâncat vreodată mâncare gătită, șansele sunt de vreo 75% să o poți reproduce doar amestecân…

Carrier has arrived: Starcraft Remastered

Când prin martie anunțam că cei de la Blizzard vor scoate în vară Starcraft Remastered, același joc ca acum 19 cu o grafică mai buna, trebuie să recunosc că m-am bucurat ca o școlăriță. Primul meu joc pe care l-am jucat vreodată în multiplayer urma să primească o a doua șansă.

Ier s-a lansat pentru cei cu precomandă, nu îmi dau seama exact ce înseamnă asta, dar cert e că azi de dimineață am băgat un meci. Și cum mai bine să testez dacă Remastered-ul ăsta mă poartă pe rush-ul nostalgiei dacă nu cu un free for all vs 7 calculatoare pe Big Game Hunter?

A fost o nebunie, mă jur! Este fix același lucru ca acum aproape 20 de ani. A durat o eternitate să scot toate cele 7 calculatoare, 45 de minute la vârsta asta se simt altfel ca la 12-13 ani, dar a meritat! M-am simțit ca în '98 în acel net cafe mucegăit de pe lângă generală unde aveai experții în spatele tău care își dădeau cu părerea ce ar trebui și ce n-ar trebui să faci. #dăsătetreceu

Strategia aplicată a fost cea clasică care mie…

Povești adevărate: cum am m-am transformat din impostor în expert... de multifuncționale

Povestea este destul de amuzantă și cumva pleacă de la zicala corporatistă "Spune-mi câți oameni se pot uita în ecranul tău de la muncă ca să îți spun cât de nou ești în firmă". Ghinionul de neșansă a făcut ca vreo 2 ani să fiu poziționat fix în punctul cel mai traficat din open space: lângă multifuncționala ce deservea 60+ oameni.

Vrând, nevrând, toată lumea ajungea cel puțin odată pe săptămână la monstruozitatea mecanică de un metru jumătate înălțime ce ocazional mai dădea și gherle. Se uitau lung la ea, apăsau niște butoane cu vizibilă disperare și apoi se întorceau spre mine să mă întrebe dacă știu ce are de nu merge.

Acum ca să înțelegeți puțin nivelul meu expertiză în multifuncționale, trebuie să spun că până să ajung la jobul ăsta aveam o medie de o foaie printată pe an, iar asta nu este exagerare. De scanat nici nu are rost să zic ceva pentru că nu cred că am avut ocazia să fac asta înainte. Practic am putea spune că aveam atât de multă experiență în subiectul acest…