mancarea chinezeasca de comandat in bucuresti

Sambata am petrecut ora pamantului la Chinese Garden la invitatia celor de la Spada - ocazie cu care m-am gandit ca e necesar sa scriu ceva pe blog despre mancarea chinezeasca. In primul rand vreau sa va zic ca sunt un mare fan al mancarii chinezesti si am experimentat-o atat in tara cat si prin locurile straine vizitate. Imi place aroma si combinatia de multe legume si carne facute in wok.

Pana acum am testat 3 take out-uri in Bucuresti: Hua Long, Templul Soarelui si Wu Xing. Dintre acestea 3 Hua Longul e primul care este taiat cand vine vorba de recomandare. A fost o combinatie nereusita de ingrediente ce nu mi-a placut. Si nici micul interogatoriu atunci cand am vrut sa comand prima oara nu a ajutat cauzei lor.


Pentru o vreme am fost client fidel Templul Soarelui ce are niste portii generoase si e mai ieftin comparativ cu Wu Xing-ul. Totusi am renuntat la el dupa o perioada pentru niste portii mai gustoase de la Wu Xing. Cred ca totusi a fost vorba de obisnuinta si implicit banalizarea sortimentelor oferite - asa ca atunci cand am incercat ceva nou m-a atras mai mult buchetul de arome noi.

Momentan sunt in cautare de ceva nou si primul pe lista de incercat este Chinese Garden. Mancarea a fost bunicica (la restaurant) cand am testat-o sambata dar o sa am nevoie de putin mai multe combinatii si incercari ca sa ma convinga. Plus ca exista o diferenta intre a manca in restaurant si a comanda.

Voi de unde comandati mancare chinezeasca?

Comentarii

  1. incearca si de la Chop Stix !

    http://chopstix.ro/index.php?route=common/home

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mancat de la ei la un best fest si parca a fost meh. O sa incerc totusi ca au trecut ceva ani de atunci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca o contra-recomandare: este unul in Dr Taberei aproape de Razoare. Niciodata de acolo. Nu mai stiu cum se numeste, insa conversatia cu ei a fost un deliciu. Mincarea a venit in niste caserole care s-au scurs prin punga, plina de ulei si fada.
    Deci dau telefon si raspunde o femeie. Care s-a pierdut cind a auzit ca trebuie sa livreze in Militari. Si apoi o conversatie cu responsabilul de comenzi care habar nu avea de strada pe care stateam eu. Si nici pe alea mult mai cunoscute din zona mea. Gen Apusului, Valea Cascadelor. Si cind i-a zis unul, i-a spus cam asa: "pai e departe rau mai". Si pe urma imi spune ca comanda minina e de 35 lei. Desi nu stia inca ce doresc. Nu stiu de ce am avut rabdare, insa am invatat lectia. Oricum au venit dupa vreo doua ore.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.casa-dragonului.ro/

    Sunt destul de ok.

    RăspundețiȘtergere
  5. @anonim - arata ok cred ca o sa ii testez candva in viitorul apropriat.

    @maibinenicaieri - un numer ar ajuta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Una bucata actor13 aprilie 2011 la 00:21

    Qian Bao - dristor!....apropo Hua long ala adevarat s-a desfiintat acum un an,o alta firma a preluat datele de contact si e de ...at!

    RăspundețiȘtergere
  7. @una bucata actor - nici nu cred ca am mai mancat de la hua long de vreo 2 ani.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu prea mănânc eu mâncare chinezească, dar este bine de ştiut de care să mă feresc :)) Până la urmă ai comandat şi mâncare la domiciliu la cei de la Chinese Garden? Îţi aşteptăm părerea ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!