Treceți la conținutul principal

Content is king

[Later edit - blogger dynamic views inca au o groaza de bube si oricum reactiile voastre au fost destul de covarsitoare referitoare la schimbare. Revin la template-ul vechi cel putin pe moment.]

Cum zice si titlul. Tu ajungi pe blogul asta sa citesti niste prostioare. Nu ca sa vezi bannere sau pe unde mai activez eu prin Social Media. Drept urmare am decis sa trec definitiv pe noul blogger dynamic view care mi se pare ca scoate in evidenta mai bine contentul. Poate nu e cea mai fericita alegere dar daca nu ne-am juca putin cu blogul ar insemna ca ne luam mult prea in serios.

Singura parte putin frustranta e ca am pierdut facebook comments asa ca iar ne intoarcem la sistemul olog de comentari al celor de la blogger. Mai investighez sa vad daca putem sa facem ceva in privinta asta.

un screenshot pentru posteritate

Comentarii

  1. Frumos! Imi place cum arata.

    Readability says hi! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca mai e altcineva care aprecieaza asta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata superb. Doar ca ma deranjeaza ca se deschid articolele, mi-ar fi placut o pagina mai scurta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate au existat unele probleme asa ca a trebuit sa ma intorc la te template-ul vechi. Sper sa rezolve cat mai repede repestivele probleme si mai incercam.

    RăspundețiȘtergere
  5. deci tot ce ai obtinut din miscarea asta a fost sa pierzi FB comments. gg NIhasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe template-ul asta actual (non html5) nu am pierdut nimic :)

    RăspundețiȘtergere
  7. hîhîhîhîhîhî. auzi, dar pe wordpress, ca oamenii, cand treci? poate devii si tu blogger...numa' zic...

    RăspundețiȘtergere
  8. Deja e un fel de mariaj cu blogger ... unul dintre noi trebuie sa moara ca sa schimbam ceva :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…