Incotro te duci tu Evensys?

De-a lungul timpului am participat la un numar destul de mare de conferinte despre online si social media, dar am inceput sa mai raresc din participare. Motivul? Am tot zis-o de multe ori: excelente pentru networking, dar nivelul informatiilor prezentate devenise cam basic pentru mine. Lucru firesc dupa 6+ ani de pasit pragul acestor conferinte.

Intre timp si cei de la Evensys (majoritatea conferintelor la care am fost sunt organizate de ei) au ajuns la aceeasi concluzie si au decis sa schimbe nivelul informatiilor prezentate in conferintele din 2013. Se face astfel trecerea la un nivel mediu-avansat. Semne bune primavara are.

Vorbeam cu Cristi Manafu si imi spunea ca vor sa integreze si un fel de ghid pentru vorbitori - puncte bine delimitate (best practices, sfaturi si recomandari) pe care trebuie sa le atinga in prezentare. Se cauta sa se elimine wild card-ul prezent ocazional. Se doreste sa se mizeze mai mult pe omogenizare.

Lucrurile astea sunt pe to do-ul celor de la Evensys si sunt chiar curios cum le vor livra in conferintele lor. Time will tell I guess.

De fapt ... maine o sa aflam la Digital Marketing Forum (http://www.digitalforum.ro/) cum sunt primite aceste schimbari. Fizic nu o sa fiu prezent, dar o sa ma uit cu interes pe hashtag-ul #dmf13 #digitalforum - asta asa ca tot se scria zilele astea ca Twitter-ul e pe moarte in .ro

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!