n-ai cont la gmail ... nu existi!

Ma tot batea gandul sa fac o prostie pe blog! Azi am facut-o. Vine o vreme cand te saturi de parerile tuturor anonimilor de pe internet. E fain sa fii anonymous, nu zic nu. Dar sa fie la el acasa. Nu pe blogul asta.

Cat timp eu ma semnez cu nume... mi-ar placea sa faci si tu acelasi lucru. Macar acolo un pseudonim pe care il folosesti frecvent. Ceva ce sa te identifice. Sa fii raspunzator pentru ceea ce zici. Nu mai suntem la varsta aia in care internetul scuza orice cretinate aruncata.

Ca orice chestie impusa, ma astept sa ma muste inapoi de fund. Totusi, vreau sa testez. Sa vad daca se poate.

Astfel ca azi am introdus noile google plus comments.


Eh vezi ... aici e partea care o sa ma muste de fund. Desi imi place sa cred ca mai toata audienta mea are un google account, nu toti au google plus. Aici s-ar putea sa fie buba (sorry guys). In acelasi timp ma intreb ... oare ma intereseaza ce are de zis cel far' de google account? E foarte aroganta intrebarea, dar mi se pare pertinenta.

De ce n-am mers pe Facebook Comments? Nu am control asupra lor si calitativ vorbind ... google plus nu pare napadit de un anumit gen de oameni. Parere personala. Sper sa nu-mi mananc prea curand aceste vorbe.

Enjoy!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!