Panica dureaza 5 zile si nu are follow-up

Fie ca este vorba de apocalipsa care se intoarce, de ceva mass shooting, imigranti sirieni, ce culoare are rochia, invazia ruseasca, cutremurul nepalez sau de criza elena, excitarea publica dispare rapid indata ce intalneste urmatorul subiect cool.

Avem o memorie colectiva precum a unor pestisori aurii, uitam de la mana pana la gura si interesul se pierde rapid dupa 5 zile de nervi si amenintari de unfriend pe Facebook. Suntem niste cavaleri sociali care nu mai pleaca odata la razboi.

Practic daca pleci in concediu o saptamana si nu-ti iei internetul cu tine, vei rata total urmatoarea mare panica. Nici nu vei avea idee ca am atat de aproape sa ne spulberam viitorul ca societate, ca nu mai aveam nicio sansa de izbanda sau ca am ajuns la concluzia ca traim intr-o lume pervertita de tot ce e rau.



De asta avem nevoie de trusturi media aflata sub influenta. Trebuie sa ni se aduca aminte zilnic ca avem acel ceva de urat, avem deja ceva ce trebuie sa ne revolte - ca altfel o luam pe aratura si uitam. E ca in clasa intai: bagi azi doua pagini de bastonase, maine mai scrijelesti una, iar poimaine chiar tu o sa ma intrebi de ce nu-ti mai dau bastonase de facut.

Dar suficient cu truismele astea ca deja am uitat unde vroiam sa ajung cu insemnarea asta. Hai Uniunea! Jos Turing Pharmaceuticals! Pa pa VW!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!