Rutina de miercuri seara: baschet la Polivalenta

Imagine de la ultima victorie, cea de saptamana trecuta. (cc sportaction.ro)
Am inceput sa ma obisnuiesc ca in fiecare miercuri sa merg la un meci de baschet. Daca acum o luna si ceva paseam pentru prima oara la o astfel de competitie, acum dupa vreo 3 meciuri ma simt ca acasa. M-am acomodat surprinzator de rapid. 

Incet, incet, am invatat jucatorii, acum chiar am favoriti, stiu ceva versuri ale cantecelor din galerie, am si un tricou cu Steaua CSM Eximbank si pot spune cu mana pe inima ca o sa imi lipseasca meciurile astea odata ce Eurocup-ul se incheie. 

Totusi, sa fim optimisti. Pe hartie mai sunt cel putin doua meciuri, unul dintre ele chiar in seara asta. Asta e si motivul pentru care m-am apucat de randurile astea. Daca pana acum am sezut in zona presei, in seara asta am reusit sa conving mai multi oameni sa ma insoteasca la meci, asa ca facem o punem de un grupulet unde oricine este invitat. 

Cateva detalii - meciul incepe la 20 fara un sfert, dar as vrea intram pe la 19 si 15-20 pentru ca s-ar putea sa dureze mai mult sa achizitionam bilete. Pretul lor e fie 20 de lei, fie 35. Eu zic ca merita si o sa fie distractiv. Toata chestia asta se termina pe la 21:30. Cine vrea sa imi dea un semn pe clasicele retele sociale. 

Hai cu a 3-a victorie!

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!