Dupa Star Wars 7 trebuie să îi spunem bagdaproste lui JJ


Până acum 48 de ore, doar fanii Star Trek se închinau la sfântul JJ - cel care a transformat seria dintr-o glumă cinematografică în una care prinde și la oamenii care nu sunt certați cu săpunul - dar de azi și forța tine cu el.

După o serie de filme nu prea sunt ca alea vechi, JJ reușește cu Star Wars 7 să încapsuleze esența universului Star Wars. A reușit să facă un film la care am uitat cum trece timpul. Un film care îți va da voie de acum înainte să pălmuiești pe orice spune că e prost. #pebune

Și când zic asta, mă uit la unele reacții venite de la hardcore fans și îmi dau seama că unii oameni iau prea în serios un simplu film. Citesc pe metacritic de oameni care au așteptat toată viața acest film și nu le-a plăcut platouașul lui JJ. Oameni care se plâng că s-a folosit prea mult de vechea poveste, de parcă filmul nu se încheie cu un șapte în coadă. Oameni care n-au mai fost pălmuiți de mult.

Filmul e bun. Asta e tot ce spun. Nu o să nască un întreg curent de adulți îmbrăcați în halate, dar ăsta nu este un lucru rău dacă e să mă întrebi pe mine.

Ah. PS. Pălmuiți de două ori dacă cineva compară vreun erou din 7 cu Jar Jar Binks. 

Comentarii

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!