Taran in Spania

Comentarii

  1. Vai dar ce se intampla ... vai dar este incredibil ... vai este incredibil cat de penali pot fi unii ... vai e ceva nemaivazut pana cum ... VAI DE CAPUL TAU DE PROST !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu dedicatie pt toti capsunarii ... VAI DE VOI !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. mama...ce a ajuns filmuletul asta...frateeeeee...ma gandesc sa ii dau remove de pe youtube...

    RăspundețiȘtergere
  4. nu inteleg ce va place la youtube ... vide google e ftw si parca merge si mai repede stream-ul ...

    RăspundețiȘtergere
  5. video google e mai bun.That`s true!

    RăspundețiȘtergere
  6. Geeez...unde l-ati gasit p'asta...doamne bine ca face Spania Import de prostie ca nu mai suportam in tara. Vai ce idiot, cretin, taran putin spus, ce fatza de de plantatie avea...FOCK OFF dude...go make ureself a blowjob.
    Peace!
    Achile! prietenii stiu cine-i!

    RăspundețiȘtergere
  7. Marfa odorizantul tip capsuna :)
    Cred ca idiotul are orgasm cand vede capsuni...

    RăspundețiȘtergere
  8. de ce n`ar fi pe bune ? n`ati vazut oameni suferinzi ?

    RăspundețiȘtergere
  9. vaii....
    alessandra efectiv si cu vai vai tudor ar face cea mai buna pereche
    bah esti terminat sa'ti moara mata teai drogat ? cum pula mea sa faci asa ceva ? si sa trimiti pe net ? si asa e romania de cacat si tu o ajuti bagamiash pula in clima ta bizonica mancate-ar paduchii pana in vama

    RăspundețiȘtergere
  10. Vai de pola mea frateeeee. Esti pe o parte distrusule. Intrebarile mele ar fi... mai ai altceva in afara de masina aia? Unde dormi? in masina? Cate pole ai supt pt masina aia? Panarama de om ce esti!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. fratele meu din spania:
    DATE-N GATU MATIIII !!!!!!!
    INCREDIBIL ..... DAR ADEVARAT TZARANE.eshti penibil.

    RăspundețiȘtergere
  12. incredibil dar adevarat.. se vede ca orice tzaran poa sa isi ia un audi A6 in spania ... ca in tzara numai jmecherii adevarati sunt capabili .. INCREDIBIL!!! ma mir cum de nu s-a dus in Germania ca acolo era mai ieftina :))

    RăspundețiȘtergere
  13. bah vere sa mor yo de und l-atti luat si pe tzaranu asta bah......capsunar(cum se zice mai nou aku)....!bah frateloo....dute bah dreaq si lasane in pace........k u ai furat...nu ai bani de la cules capsuni bah..........hotule....asa k lasa-ne

    RăspundețiȘtergere
  14. sa nu mai fim invidiosi .....ca el linge pizde hispanice octogenare obosite si e babysitter la ultimele rapandule care-l sponsorizeaza pt look-ul lui de meltean coclit. deci ...prietenii lui (desi sincer ma indoiesc ca ei exista !!!! ) si voi daca aveti limba ascutita si nici un pic de decenta ,si voi puteti sa va luati un cacat de audi "a sez" second-hand ,care nu face mai mult de 15,000 euro ,tot ce va trebuie este lipsa de decenta ,ciobanism dus la extrem ,si bineinteles .... inclinatii catre gerontrofilie !

    RăspundețiȘtergere
  15. Vai dar este incredibil...prostului normal k-i trebe tichie de margaritar..altfel in ce ar da manelele la maxim cand s-ar plimba p la el pe la tzara... :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Vai dar este incredibil...prostului normal k-i trebe tichie de margaritar..altfel in ce ar da manelele la maxim cand s-ar plimba p la el pe la tzara... :))

    RăspundețiȘtergere
  17. VAI DA CUM SE POATE...INVIDIA ASTA DIN OAMENI DAR CE ? CUM SE POATE CINE ARE IQ NEGATIV ? CE SCRIE PE ACTE ? IQ SEIZ ?

    RăspundețiȘtergere
  18. bagamias pula in mata de taran prost si fututi copii matii in gura ca ne faci de ras pe toti romanii.luatias audi a 6 in pula cu tot cu clima matii.ai furat piersici de la livada si leai vandut ca sa faci bani de plecat in spania si acum ne plictisesti pa noi.ba nepotule asta nui smecherie sa ai a6.de aveai vreun SLR mai ziceam da asa sati trag in cur sa te fac ca-n fantana si tie si lu mata si tot neamu matii.dar vai ceam spu,dar vai ceam putut sa scriu.fututi mortii si familia matii!

    RăspundețiȘtergere
  19. multa muie!!!! de la "taranul" din spania pt toti cei care ati dat mesaje anonime si nu aveti tupeul sa va dati nick-ul. si inca ceva nu era pentru voi ci numai pt o singura persoana numita alex panait un sclav jegos care-mi facea curat mie in casa pt un pachet de tigari. poate il luati si voi ca pt o bere va suge si maciuca:)))) e pe bune

    RăspundețiȘtergere
  20. si sa tineti minte ba cacanarilor ca nu va fac eu de ras ci tot romanii vostri!!! va roade invidia bah, mai bine var suge, probabil asa ati mai da si voi cate o muie!!! multa muie pt cei care ma vb de rau si pt cel mai mare taran din romania, alex panait din targoviste cel care a dat filmul pe net.0724455733.sa-l sunati si sa-i dati la muie!!!! salutari

    RăspundețiȘtergere
  21. incredibil, incredibil , dupa ce ca esti un tzaran obidit si incult mai esti si prost facut gramada daca ai dat 40 000 de euro pe masina aia pe care noi de aici din romania o luam cu 25 de mii, se vede ca ai fost foarte frustat la viatza ta. pace tzie!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. trebuie sa facem ceva pentru a recupera filmuletul, e un fenomen cultural deja!!! Omul e cat se poate de spontan si sincer

    RăspundețiȘtergere
  23. A salvat cineva originalul??

    RăspundețiȘtergere
  24. Draga Adriene imi provoci mila si e trist ca iti vei educa copii in acelasi mod de complexat roman cu o bruma de bani. Rapanul ala de SH( care pe hartie scrie USADO= Folosita) nu costa mai mult de 16mii de Euro. Vai de capul tau cum te descurici acolo, stai in chirii in locuri care greu se pot numi "locuibile", dar ti-ai luat masina bengoasa. Sper sa ramai acolo sa mai exportam si prostie ca creiere am exportat destul, in felul asta poate ajungem la o medie mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  25. BAI FRATILOR ATI AUZIT DE MELODIA "INVIDIA" A COPILULUI DE AUR? SA O ASCULTATI CA E FOARTE MISTO! ORICUM STIU CA MAJORITATEA CARE STATI SI SCRIETI AICI SI FACETI COMENTARII SUNTETI NUMAI CACANARI CARE NICI MACAR NU AU BANI DE UN SUC LA TEC!! CA UN BAIETAS CARE SE DESCURCA SI FACE CEVA NU STA SA-SI PIARDA TIMPUL PT MASINA MEA!!! DUCETI-VA FRATILOR LA MUNCA SI NU MAI FRECATI MANGANU PE NET SI LASATI LUMEA IN PACE!!! CA DACA AVEATI BANI MACAR DE UN SUC NU MAI STATEATI IN CASA SA FACETI ATATEA COMENTARII. PA. YO SPANIA

    RăspundețiȘtergere
  26. PT TOTI FRAIERII CARE STAU SI FAC COMENTARII DESPRE MINE VA DORESC MULTA .... SANATATE!!:))) BA MACAR EU AM O MASINA , CUM O FI EA SH, VOI CE PLM AVETI? CARUTE? MAI DUCETI-VA SPRE CACAT SOBOLANI OBOSITI DE CALCULATOR! POATE FACETI SI VOI CATE UN FILM CU OLCITUL DE LA PARINTII VOSTRI CARE MUNCESC DIN GREU SA TINA NUMAI LEPRE LA USA. NOROC CU MINE CA AM FACUT FILMU MACAR ASA VEDETI SI VOI CUM ARATA UN AUDI. DAR PANA SA-L CONDUCETI...... MAI ESTE CALE LUNGA! HAI SPOR LA MUNCA!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Vreau originalul!
    l-a salvat careva?
    Oricum, tipul nu poate fi numit taran.
    Sa-i zici taran, inseamna sa jignesti toti taranii!

    E mult mai mult....

    RăspundețiȘtergere
  28. pt prietenul meu angy din spania, bravo frate si la mai mare!!! si inca ceva nu mai asculta la toti prostii astia care scriu ca sunt numai fraieri care mor de invidie. oricum esti tare , ai aparut tu la tele cu masina ta misto pe care ratatii astia care scriu pe aici nu au vazut-o decat in poze. sa mai faci un film cand o sa-ti schimbi masina! salutari de la ionut si andreea.

    RăspundețiȘtergere
  29. are careva filmuletul salvat?? ca omul si-a retras filmul.... pls sa il aiba careva

    RăspundețiȘtergere
  30. Neaparat daca aveti careva filmuletzul sa il puneti online ca e pacat sa fie pierduta o asa capodopera.........:)

    RăspundețiȘtergere
  31. Prietene nu am vazut filmuletul. La urma urmei doar cei plini de invidie ar da filmul pe net.... Ce sa le faci... Poate ca situatia nu e chiar grozava acolo, dar totusi ai realizat ceva. Voi cei care faceti asemenea comentarii la adresa cuiva este evident ca sunteti niste incuiati si dati dovada de o prostie iesita din comun. Omu a plecat si totusi realizeaza ceva, voi stati si faceti niste comentarii care sunt pline de invidie si mitocanie, pun pariu ca jumatate din cei care au facut comentarii traiesc pe banii parintilor...., sau nu au loc de munca... Frate toate cele bune, multa bafta acolo in Spania si cati mai multi bani.

    RăspundețiȘtergere
  32. are dreptate omul cu invidia. ca toti cei care stati si il muscati de cur ati vrea sa aveti ce are romanu si sa aperati macar o data la stiri. bravo frate!! esti tare!!! astia nu au ce pune pe masa si stau sa rada, dar rad de prostia lor!

    RăspundețiȘtergere
  33. l`am pus aici http://www.filegone.com/ji5f

    ca sa il vedeti aveti nevoie de playerul asta
    http://www.filegone.com/31kb

    have fun .

    RăspundețiȘtergere
  34. Nu stiu ce update fac astia la site si nu imi da voie sa il downloadez, la naiba..

    RăspundețiȘtergere
  35. ba handicapatilor duceti-va la munca. labari de internet. ca nu aveti ce pune pe masa. lasati omu in pace!

    RăspundețiȘtergere
  36. du-te dracu de taran prost si haladuieste cu bizonii tai pe campiile Spaniei.esti atat de imbecil si de frustrat incat nici macar o masina nu stii sa-ti cumperi.invit pe toti idiotii sa plece in Spania

    RăspundețiȘtergere
  37. fratzilor nu vedeti ce a scris baiatul asta mai sus ca nu e pt voi , ca nu el la dat pe net. ce draq stati si va tot luati de vitza lui! mai bine injuratil pala de a pus filmul pe net, alex sau cum draq il cheama. "speciala de la mine pt alex panait MULTA MUIE TIE SI FAMILIEI TALE, CACATULE!!!" din cauza ta sau creat toate problemele. prost o fi ala din spania daca nu te da in judecata. marian(madrid)

    RăspundețiȘtergere
  38. bagami-as pula in viata handicapatului ala care a dat filmu! alexe se vede treaba frate ca omu asta ti-a dat sa mananci si acum il vb pe la spate. esti un prost. nu te cunosc dar numai un om de nimic ar face asa ceva la un "prieten", ca bine a zis omul in film prieteni de cacat. luati-as familia in pula!!!

    RăspundețiȘtergere
  39. salutari angy! misto masina oricum. si eu as vrea una la fel. raluca

    RăspundețiȘtergere
  40. radeti fratilor da cred ca niciunul dintre voi nu are o masinuta ca asta. asa ca mai bine lasati omu in pace si vedeti-va de treburile voastre ca mai rau va faceti de cacat. are dreptate cu invidia.

    RăspundețiȘtergere
  41. angy fi mandru mah!!! ca ti-au facut astia reclama. pa

    RăspundețiȘtergere
  42. traiasca angy. esti tare frate! muie lu masa tovarasului tau care a dat filmu si sa ii luam familia la pula! vasile,italia

    RăspundețiȘtergere
  43. nu ma nu avem.el are singurul audi din lume..eu am si un audi si o honda si un opel si un ford si stau intr-o vila in centrul Bucurestiului.asa ca imi permit sa-i spun din toata inima:BESI IN MORTII MATII DE FRAIER COCLIT!

    RăspundețiȘtergere
  44. da-ne frate material si despre ratatul ala de alex ca sa-l facem de comanda, sa-i piara chefu sa mai faca misto de altii. pun pariu ca e vreun laba trista care nu are nici ce manca acasa.

    RăspundețiȘtergere
  45. da-l in judecata pe muistul ala bagami-as pula in motzi lui si luai-as familia la pula ca din cauza la milogi dastia ca el se intampla toate cacaturile.

    RăspundețiȘtergere
  46. ba astia care va laudati ca aveti lasati-o moarta! macar omu a aratat ca are si ca e a lui voi decat vb ca niciunul nupoate demonstara asa ca.....

    RăspundețiȘtergere
  47. salutari angy!!! flavi

    RăspundețiȘtergere
  48. sunt total de acord cu Mihai.eu sunt Razvan,ala care a zis ca are si nu poate demonstra,cum zice un flacau mai sus.cum ar fi sa incepem toti sa ne laudam cu ce am realizat?macar noi am avea talent,ala nici sa se laude nu stie.

    RăspundețiȘtergere
  49. sunt andrei si cred ca toti cei care mananca cacat pe aici nu au nici macar unde sa munceasca. nu mai vb de o masina, asa ca mai bine lasati omu in pace si vedeti-va de ale voastre.el sa fie sanatos cu treaba lui acolo si voi mai bine puneti mana pe aici sa faceti ceva decat sa stati sa faceti mistouri de altii!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  50. pai nu ai cu ce sa te lauzi prietene ca oricare poate sa spuna ca are si elicopter. aici faptele vb , nu vezi? nu vorbe goale! eu daca iti spun ca am un tanc ma crezi? numai daca ti-l arat ai sa crezi. asa ceva a facut si baietasul ala si uite ce a iesit ca sunt o gramada de cacaciosi care nu au ce face dact sa rada de altii, la ei nu se uita.

    RăspundețiȘtergere
  51. Salut Andrei...:) Tot Mihai sunt.. Te-ai gandit ca poate unii care scriu aici posteaza pe net de la serviciu? Si te-ai gandit ca probabil 25% din noi avem salarii mai mari decat castiga "Capsunarul" intr-o luna? Si nu cred ca noi ne laudam cu ce avem sau ce facem... Nu se lauda nimeni ca are Mercedes, ca are nu stiu ce tipa buna acasa ( fata de ala care zice ca ii dadea muie celui care a pus filmul pe net pentru un pachet de tigari:))) ), ca sta in nu stiu ce vila smechera, ca se plimba in nu stiu ce cluburi tari...Asa ca s-o lasam moarta...Filmuletul pe care l-a facut nu isi avea deloc rostul si merita criticat!

    RăspundețiȘtergere
  52. va zis bine ala mai sus bah ca va roade invidia ca altfel nu ati mai fi stat acum de atatea comentarii. oricum omu a ajuns vedeta ce sa mai zicem. si asta pe seama voastra bai prostilor fara sa va dati seama. ala sta si face bani acolo si voi frecati tastatura pe aici. si pe deasupra mai e si cunoscut acum mai ca un presedinte. bravo frate!!! salutari din brasov

    RăspundețiȘtergere
  53. razvan sunt.am revazut filmuletul si..VAI..VAI..INCREDIBIL de prost poate sa fie baiatul asta.e bine ca recunoaste ca are glume de cacat.eu cred ca mai are o sansa sa se vindece.exista doctori care il pot ajuta,desi va fi foarte greu.starea lui e critica.sufera de o boala grava.se numeste TARANISM.

    RăspundețiȘtergere
  54. fi mandru frate ca lumea te vb numai cand e invidioasa. si in general numai cacatii ca un baitzas nu sta el sa bage in seama toate nimicurile. asa ca stai linistit ca astia care stau si dau mesaje de rau pe aici sunt numai retardati dastia care nu au acasa nici dupa ce bea apa. tu sa fi sanatos acolo asta e tot ce conteaza. adi,costanta

    RăspundețiȘtergere
  55. Inca o chestie la care se pare ca nu a gandit nimeni de aici...Ala a facut filmul in Spania...Caseta sau CD nu conteaza...I-a trimis-o in tara lui Alex ala...Pai cum sa isi permita omu sa aiba video sau calculator acasa ( zic de calculator pentru ca a reusit sa posteze pe net filmul ) si net ( nu cred ca a uploadat prin dialup, deci omu are minim cablu ) cand nu are nici ce sa manance cum zice "capsunarul"??!! Parerea mea e ca a fost o simpla chestie de "sa ma dau mare" si nu invidie sau ceva...Cand a vazut ca a luat amploare toata treaba asta s-a gandit si el ce sa zica..Ar fi interesanta si opinia lui Alex daca ar posta...:) Mihai

    RăspundețiȘtergere
  56. auzi adi din constanta,mai du-te baietas pe la scoala.scoala nu e aia unde te droghezi tu.e aia unde se invata gramatica limbii romane.incearca,s-ar putea sa-ti placa.asta dupa ce te trezesti din ameteala

    RăspundețiȘtergere
  57. bai mihai nu ai tu de unde sa sti ce face omu acolo si oricum nu e treaba ta. problema este alta din cate vad eu si ce am citit. ca omu asta nu are nici o treba cu toate aste si ca altu e cel care a dat filmu pe net. pala nu-l vede nimeni? si eu cred ca nu facem alceva decat sa demonstram prin toate vorbele aste la adresa lui ca ne ofticam, parerea mea. andrei

    RăspundețiȘtergere
  58. Andrei...scuza-ma... Nu stiu daca si eu as pune pe net filmuletul daca mi-ar trimite un "tovaras" asa ceva ( tovaras in "" ca nu cred ca se poate numi asa..)..Dar oricum...In fata mea s-ar face de tot rahatul..Nici pe departe nu ar creste in ochii mei ca are A6...Ma bate gandul sa ii dau un SMS sau chiar sa il sun pe Alex din Targoviste sa posteze si el aici...Ca sa citim ambele opinii...:)Voi ce ziceti? Mihai

    RăspundețiȘtergere
  59. pai interesati-va mah sa vedeti de unde are ala bani de cablu ca poate internetu i l-a bagat tot capsunaru.din film reiese clar ca este trimis la un nr restrans de prieteni si nu la toti romani. si nu cred ca omu era nebun sa isi dea toate datele pe net. asa ca cei care nu aveti habar eu zic sa va uitati mai bine si sa vedeti ca ati inteles gresit mesaju. oricum mie mi se pare tare!!! e adevarat

    RăspundețiȘtergere
  60. eu cred ca e cel mai corect. sa intre si unu si celalat sa vedem o tara intreaga care are dreptate si de la ce sa pornit si de ce sa ajuns aici. sa intre si ala din spania si alex ala sau cum draq il cheama si sa vedem care e cacatul, ca poate noi acuzam pe cineva care nu trebuie.andrei

    RăspundețiȘtergere
  61. Din cate vad eu aici...Si cred ca am mare dreptate...:) Ne-am impartit in 2...Cei cu opinii pro nu cred ca sunt de la oras in orice caz...:O Pentru ca nici un bucurestean oricat de putini bani ar avea nu cred ca ar sustine asa ceva...Parerea mea!:)Same Mihai!

    RăspundețiȘtergere
  62. Andrei...si noi nu acuzam pe nimeni aici...Cel putin eu nu o fac...Dar e frumos de bascalie!:)))

    RăspundețiȘtergere
  63. Esti rau Razvane...:)) Si "capsunare"...Poate te ajuta cineva cu dex-ul...:) Cred ca vroia sa spuna in loc de "clima bizonica" e "clima bi-zonala":))).Mihai

    RăspundețiȘtergere
  64. nu sunt rau,mihai.sunt invidios pe bizonii lui hahahaha:) razvan

    RăspundețiȘtergere
  65. salut! ma cheama liviu si sunt din targoviste. eu ii cunosc foarte bine pe amandoi si pe angy din spania si pe alex. am sa va spun eu cum stau lucrurile ca stau si citesc mej si nu-mi vine sa cred unde sa ajuns. sa va spun despre angy acre este un super baitas si la care eu am fost in spania si stiu foarte bine ce este si ce face. omu e insurat are copil are o casa si 2 masini. alex este un milog care o viata intreaga a astat la angy in casa si a mancat si a baut si la imbracat asta pt ca il daduse tacsu afara din casa. angy e un baiat de nota 10 care si-a ajutat toti prietenii. alex statea si ii facea curat in casa ii scotea cainele pe afara ii facea piata, ce sa mai un milog. dupa care angy a plecat in spania a facut bani si cand a vb cu astia acasa si lea spus ce masina are si ca are casa au facut baietii misto de el. la care el a facut un film la caterinca daca nu va-ti dat seama nici pana acum si la trimis lui alex, care s-a simtit foarte ofensat si din invidie l-a bagat pe net cu nr de tel , adresa, etc... asa ca nu mai invinuiti omul degeaba ca tot filmul este o caterinca si un misto facut de el pt prietenii lui care au ras de el. dar voi nu stiati cum stau lucrurile si parerea mea este ca ar trebui sa va cereti scuze fata de omul asta ca el nu are nici o vina si milogul cel mare este alex panait zis sclavul cartierului. si aveti grija ca este foarte periculos este genul de om careisi filmeaza femeile cand le fute si apoi le baga pe net. va pup si respect pt fratele meu angy. ne intalnim in vara

    RăspundețiȘtergere
  66. Liviu in cazul asta ma retrag din discutii...:) Ramane insa partea cu gramatica limbii romane...Tot ne ramane ceva de caterinca, vezi? Mihai

    RăspundețiȘtergere
  67. si inca ceva . la orice ora si in orice moment pot sa confirm cele spuse si chiar va rog sal bagati pe milogul ala aici ca sa stau eu de vb cu el sa vada cum e sa-l faca cineva de cacat. sa spun eu de fata cu el si cu toata lumea cine ste alex panait. sa vedem ce are si el de spus. liviu

    RăspundețiȘtergere
  68. Can someone BEEE more stupid ?
    Tarane rade toata tara si cu curu de tine...macar te stiau doar "prietenii tai " de fraier acu te stie o tara intreaga. Asteptam si alte clipuri "Vai" de (la) tine.. :))))))

    RăspundețiȘtergere
  69. va rog chiar sa dati mesajul meu peste tot ca sa vada toata lumea si daca vreti va trimit si poza cu el, sa vada toti cine este cel mai mare milog si sclav jegos din tara si sa se fereasca de el si sa-l scuipe. sa-i fac rau si eu lui cum ia facut el prietenului meu.

    RăspundețiȘtergere
  70. liviule,atai linistit ca ne-am dat seama ca e caterinca.ideea e alta.daca acest alex o duce asa rau cum spui si angy e mare smecher,de ce s-a coborat la mintea lui?a lovi un om cand este jos e prima dovada a lasitatii razvan

    RăspundețiȘtergere
  71. urmariti bah filmu si uitati- va si la ce am scris eu sa vedeti ca nu e decat o caterinca pt cineva anume pe care voi toti fraierii a-ti halit-o!!!

    RăspundețiȘtergere
  72. Lasati mah...Intamplarea ramane...Caterinca la fel...Oriucm a fost treaba...Orice s-a intamplat...Noi ne-am distrat...Au ras pana si aia de la PROTV...:)))) Si cum zicea cineva putin mai sus...Asteptam si alte video "Vai" de (la) tine!;) Mihai

    RăspundețiȘtergere
  73. Trist! Trist! Trist!
    Filmuletul in primul rand si reply-urile chiar de aici in al doilea rand. Mai ales cele contra lui Angi sunt cele care ma fac si mai trist (la cele pro, ma asteptam cumva).
    O singura injuratura de aici si orice intentie de a-l critica pe Angi devine inutila.

    RăspundețiȘtergere
  74. Super raspunsuri aici. Chiar ne-am lamurit care e situatia...
    Imi place mult ca au sarit muuuuuuuuulti in ajutorul lui Angi. Dar toti suntem anonimi aici. Oare cei care au scris mesajele sunt chiar ei ? asta e intrebarea ;)
    Apropo, numele meu este Traian, stiti voi... presedintele si am numai cuvinte de lauda pentru Angi, prieten bun cu mine. E super baietas. de nota 11.
    Bafta.

    RăspundețiȘtergere
  75. Sunt Alex si imi bag pula in Liviu, care de fapt nu exista, ci este Angy. Deci imi bag pula in Angy: Bai, fraiere, ai postat ca ma milogeam la tine. Atunci de ce pula mea zici in film ca imi bateam joc de tine? Un milog care facea misto de tine? Tu te gandesti inainte sa scrii ceva?

    Oricine vrea sa afle adevarul ma gaseste la 0723 071 923 sau 0747 707 202

    RăspundețiȘtergere
  76. sclavu tot sclav ramane. imi bag eu pula in fata ta de jegos si ma pis pe tine fraiere ca o sa-ti rup capatana cacatule pt toate vb care le-ai scos despre mine mah. ai fost si o sa ramai un milog pe care te-am crescut si ti-am dat un loc sa dormi ca sa ajungi sa ma mananci de cur. urat din partea ta bah si pacat de parintii tai ca ii cunosc si stiu ce fel de oameni sunt si nu stiu cum plm ai iesit asa de handicapat. oricum ma pis pe tine si sti ca oricand iti sparg fata aia de cacat bolnav si asteaptate la ce este mai rau. si o sa vezi fraiere ca razbunarea va fi crunta. si nu ma face ca vin acasa si cenu ai tu dinti dar te las fara toti! sclavule!!!!!! mai iti aduci aminte de vorba asta? ti-o ziceam zi de zi cand te puneam sa faci cate ceva. angy spania

    RăspundețiȘtergere
  77. bravo tzie mha...dar nu era nevoie sa faci atata pe tine...vai ce sa-ti zic...n'o sa avem toata viatza noastra mashina ca asta ...ASHA E MHA!!! O SA AVEM ALTA MAI MARFA da'te'n plm d'aici ala care ai zis faza cu sucu' !!!

    RăspundețiȘtergere
  78. Cum poola mea sa nu te iei de ratatul asta? Daca tot vroia sa se laude ... macar zicea si el cat a dat pe masina ... nu sa vina cu aberatii de 40 000Euro. pai atat e masina noua ... nu una din 2002 (modelul 1998). Si daca nu ma insel ... actele alea s'ar putea as fie false, ptr ca seria sasiului pare a fi una de la un Audi A4 (poate se pricepe careva mai bine si poate confirma sau infirma). Si in cazul asta ... cum sa nu'ti bagi poola'n gura tzaranului. Vai de capu lui. Daca tot o ducea asa bine ... venea si el o saptamana-doua in tzara si se lauda atunci cu ce masina are si alte cele. Dar saracu nu'si poate permite sa plece de'acolo ... ca se gaseste altul sa'i stearga la cur babele si dup'aia iar freaca poola'n tzara si chiar ca ajunge sa doarma in masina aia (daca chiar o fi a lui). Noroc ca are clima bizonica ... probabil sa nu i se simta mirosul personal

    RăspundețiȘtergere
  79. sa-ti trag la muie cu cacat tzie shi lu audi shi sa te deshurubez din portocal, sa'tzi iau tozti tzaranii in pula si p'aia care tzi'au vandut mashina..inclusiv. DA"TE"N MORTZII MA'TII!!!!

    RăspundețiȘtergere
  80. E de plans ce a facut asta cu caseta asta! Numai roman sa nu zici ca esti dupe ce vezi TARANII IN SPANIA LA CULES DE CAPSUNI!!! Si cu masina: De unde ma 40.000!?? Un 16-17.000 in targ la Vitan! Vai si ce jenti de fabrica senzationale are! Incredibil! si culoarea! incredibil! Salutari DE LA Romania!!! =))) Apropo: mai bine stau la birou si am un logan decat pe camp sa culeg capsuni si sa am un A6! ;)) MUIE TARAANEEEEE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  81. VAI!!! dar se merita atata muie ptr un cacat de audi la sh???

    RăspundețiȘtergere
  82. tot razvan sunt.uite http://www.youtube.com/watch?v=iIOkXuIFFSw&search=taran%20reloaded
    aici puteti viziona filmul :taran obosit reloaded

    RăspundețiȘtergere
  83. ba macar de le faceai si tu dintr-o masina mai de doamne ajuta. de ce plm vad numai dacii si alte masini de cacat?. ba ar fi fost naspa sa vad macar unu ca face cu o masina super si sa zica frate daca tu faci film cu aia a ta eu cu supermasinuta mea ce sa mai zic, si atunci da. dar asa, nu vad decat cacaturi pe care vi le puteti perimite voi din salariile voastre de cacat. asa ca SA MA SUGETI DE PULA SI VOI SI FAMILIILE VOASTE SI SA VA IAU MORTZI LA PULA!!!!!!!! la toti cei care nu au ce face si se leaga de viata mea. special pt cei care nu ma lasa sa traiesc!

    RăspundețiȘtergere
  84. saracule,tocmai asta e ironia.e vorba de antiteza aici(daca stii cumva ce e aia antiteza).ne-ai enervat destul cu taranismul tau si acum mai ai tupeu sa si comentezi.apropo,nu trebuia sa fii la cules?sau esti in pauza de masa?mananci pe capota audi-ului tau de 12 000 de euro cumva?

    RăspundețiȘtergere
  85. Tare rau "parodia" la "Taran in Spania" Razvane...:))))Stima si respect...Am mai citit si eu din ce zice "capsunaru"...Se da om cu familie...Cati ani ai frate daca la varsta ta inca mai faci filmulete sa iti faci prietenii invidiosi...:)) Si..Offrecord.."Fiecare pasare pe limba ei moare"-Te-a pus dreq sa trimiti acasa filmulet cu "Vai..Ce masina misto...Vai...ce jenti..Moooaaa!! Ce tare...O fi masina mea?":))..Acum suporta bascaliile noastre...Nu de alta..Da si asa te-a facut PRO TV-ul vedeta si te-au vazut milioane de romani...Asa ca..shhhttt...Ciocul mic si joc de glezne!Acelasi Mihai..:)

    RăspundețiȘtergere
  86. ba saracilor pai ce am trimis eu este la misto bah, cacanarilor daca nici acum nu va-ti dat seama. ce draq sunteti asa de prosti trebuie sa va spun eu ceva voi singuri nu va dati seama? vai de capul vostru de ratati , ieftini! tot filmul este la caterinca prostii draq ce sunteti. dar la cat sunteti de prosti si de retardati mintali nici nu ma asteptam sa inteleaga vreunul. asa ca va las in prostia voastra si va doresc MULTA SANATATE!!! ps. daca vreti vreunul sa mergeti la capsuni sa va luati si voi cate o masina dasta sa lasati cv-urile si nr de tel. ca imi sunteti simpatici k? pa

    RăspundețiȘtergere
  87. ne-am linistit acum ca ne-ai convins,daca mai era nevoie,cat de prost si incult esti.bine dracului ca e la misto.uffff!ce usurare!.auzi, mai merge cardingul prin spania ba hackere?vezi naibii sa nu te prinda garda ca ai belit pula si ramai si fara saracia aia de masina.ai vreo 4-5 replici super tari pe net.alea da caterinca,nu lauda de prost gust care ai incercat tu sa o faci.

    RăspundețiȘtergere
  88. Masina e "mana a 2-a" uzata si nu valoreaza 40 mii euro cum zice taranul

    RăspundețiȘtergere
  89. Audi honda si fordu' ti le-a luat mamicutza dupa ce a supto' sau tactu dupa ce a scos-o pe mata la produs si pe sorta in caz ca ai una ? nu-mi spune sunt bani munciti ...laso-n pula mea de treaba si ascunde-te si tu ...marsh

    RăspundețiȘtergere
  90. ba prostule vezi ca e altu cu honda si fordu. da la cat de prost esti!!! vezi exact ce spuneam. URLA BA PROSTIA IN VOI!!!! nici macar nu stiti sa cititi darmite sa mai si intelegeti. hai ca m-am plictisit pe ziua de azi de toti prostii. la revedere si multa muie.

    RăspundețiȘtergere
  91. hai noroc,dan ma numesc si ma cunosc si alex si angy..lu angy ii mai sunt si nas...ba...dati-va ma numele ca toata lumea are dreptu sa manince cacat..dar macar cu nume dreaq...cu mizeria asta sa ajuns prea departe ma...de la un cacat de gluma si pina la asta naspa rau...ce a facut basitu de angy...a exagerat si a inbirligat,dar sai injuri familia si copilu..numai niste mizeri pot face asta..si nu stiu citi dintre voi a-ti sta fata in fata cu el si sal mai injurati...oricum..angy,finutule muie ma..ce pwla ta ca esti vedeta ma..coaie..las ca trece da-te in cacat..alex....ba sa ajuns departe ma..vb noi pe msj asa ca nu-i mai injurati familia ca n-au nimic deaface...multi dintre voi nu o sa ajunge-ti niciodata la protv:))))))))))si nici eu....

    RăspundețiȘtergere
  92. mersi dane. e tare! vb.angy

    RăspundețiȘtergere
  93. Capsunarule...! zi si mie omule de pa unde mama draq intri pa net...sa iti arunc monitorul in gura...Vai ...Vai ...Vai dar ce urat vorbes...vai vai...nu pot crede ca scriu chiar eu...
    BAI BOSTANE...Daca afla garda pa acolo ca lasi copii fara carucioare te-ai ars...
    Daca te aude Guta si toti fratii lui de cacat or sa te faca si mai vedeta decat esti acum...O sa apara un nou Hit pentru dobitocii ca tine...
    "Sunt in Spania si am masina"
    P.S. Data viitoare cand mai faci un filmulet nu iuta sa iti cureti telemeaua dintre dinti.

    RăspundețiȘtergere
  94. dirtypunk,esti in asentimentul multor oameni care nu suporta badarania,prostia si incultura.bine zis!...vai...vai..ce frumos vorbesc!razvan

    RăspundețiȘtergere
  95. Alex again
    Las-o mai moale Angy cu amenintarile, stiu cat de fricos esti, nu tre sa te dai mare pe aici...
    iti dau foc la Audi bai kktule... si dup-aia fac si un film cu Audi super, incredibil facut scrum :P

    RăspundețiȘtergere
  96. pt dirtypunk. ma pis pe tine fraiere!!! si sa-i transmiti mamei tale salutari de la mine! sigur ma cunoaste ca am fost pe la ea de curand.

    RăspundețiȘtergere
  97. sa-mi zici si mie in fata ma asa ceva bai alexe ca altfel nu cred ca esti. nu ai avea curajul. aseara parca iti cerei scuze. si inca ceva nu ma laud eu mah ma lauda altii si ii cunosti si tu.k? asa ca gura mica ca ma pis pe tine. oricum sti ca daca pun mana pe tine te fut in cur.

    RăspundețiȘtergere
  98. nu ai tu pula pentru mama...am mai intalnit zmei ca tine,Cuculetz...eu sunt Zbaur (Zmeu+Balaur si am tot dreptul sa ma laud)
    Dar am sa te tin minte si itzi mai spun inca ceva: Fugi cand vezi un crestat! nu stii de unde apar, iar tu ai o fata pa care nu o uit usor...
    Ce zici daca facem artificii?
    Si ce culoare are masina mea...vai...vai...

    RăspundețiȘtergere
  99. Sincer omule...esti amuzant...pana acum am tacut si am citit tot ce a fost scris pe forum...am zis ca toti gresim si nu am vrut sa te judec pentru ca nu stiam mare lucru despre tine...dar mi-am dat seama ca esti si prost si tare-n gura.in locul tau o lasam moarta si nu mai incercam sa ma scot...ca in cateva zile se stingea focul...dar cum tu esti prea dobitoc sa itzi dai seama de asa ceva...torni benxina pa jar...Bineinteles ca benxina este din masina ta...promit ca atunci cand ai sa vii in tara am sa itzi dau un litru de benzina...itzi dau si un nr de tel daca vrei sa ma gasesti...

    RăspundețiȘtergere
  100. Ia zi, bai Angy, cata muie ai luat pentru Audi-ul ala?

    RăspundețiȘtergere
  101. Angy:
    Care benzina ba coaie? Nu stii ce inseamna TDI?

    RăspundețiȘtergere
  102. Andi am si eu o itrebare pe cat se poate de serioasa.
    Tu cand filmuletzul pe care l-ai facut cum te simtzi.
    Eu unul m-am pus in locul tau si imi venea sa imi dau foc...

    RăspundețiȘtergere
  103. Ang am si eu o itrebare pe cat se poate de serioasa.
    Tu cand vezi filmuletzul pe care l-ai facut cum te simtzi.
    Eu unul m-am pus in locul tau si imi venea sa imi dau foc...

    Daca mai stau pa forumul asta ma prostesc rau de tot...Angy esti ca ciuma...molipsitor...nu mortal

    RăspundețiȘtergere
  104. A ajuns filmuletul asta ce a ajuns, prostia asta unde poate ajunge.

    RăspundețiȘtergere
  105. Alex esti un om de nimic.Daca ai avea valoare cu adevarat ai lasa-o mai moale si ai admite k ai gresit facand ceea ce ai facut.Ai trait in casa cu noi si te-am tratat ca pe un frate,dar acum odata cu trecerea timpului imi dau seama ca nu merita nici macar un salut din partea cuiva.MARI

    RăspundețiȘtergere
  106. PT DIRTYPUNK,TE CREZI TERE INTELIGENT SI PE DEASUPRA ELEVAT UNDE AI ABSULVIT SA NE MAI INSCRIM SI NOI LA O ALTA FACULTATE? NU ATI INTELES NICI UNUL NIMIC DE FAPT NU VOI TREBUIA SA INTELEGETI,DAR V-ATI BAGAT UNDE NU TREBUIA.MARI

    RăspundețiȘtergere
  107. Mari, tu ar fi bine sa taci din gura, ca daca afla Angy tot ce stiu...
    Alex

    RăspundețiȘtergere
  108. pt toti anonimii va este rusine cu identitatea voastra?mari

    RăspundețiȘtergere
  109. Pt. Mari:
    Nu mai fi furioasa ca faci riduri...si nu este bine...stii ca smecherilor cu masini tari nu plec babaciunile cu riduri si cearcane...chiar daca ei sunt vinovatzi pentru asta...Asa ca incearca sa te pastrezi frumusica...chiar daca varsta te-a cam dat peste cap..
    ok?
    multzi pupicei unde itzi place tzie...

    RăspundețiȘtergere
  110. in cur bai jegosule. acolo imi place sa ma pupi

    RăspundețiȘtergere
  111. Vai ce norocos sunt vai...vai...bine ca nu am specificat cine si cu ce te pupa...vai vai vai...perversa mica ce esti...ai un nr de telefon...ca daca vrei te invit la o orgie...sa facem un filnulet ca sa fiu si eu jmecher...vai...vai...

    RăspundețiȘtergere
  112. hai ca va las ca nu mai am vhef de toti tampitii.papa

    RăspundețiȘtergere
  113. Ieri 05 aprilie a fost filmuletzu dat pe Protv.Am ras cu lacrimi.
    Draga Adriane .. esti de tot cacatul mah.

    RăspundețiȘtergere
  114. Este exact ce si-a dorit. Sa stie toata tara ca el are Audi.
    Alex

    RăspundețiȘtergere
  115. de ar fi cate unul ca asta in fiscare zi as rade de m-as kk pa mine...
    Toti fanii Angy cu audi si alte masiti "tari" faceti fratilor filmulete ca sa mai rada si omul care are o dacia...sau cel care nu este atat de "jmecher" ca sa poata pleca la capsuni...ca de...e si asta o munca...unii in spania la capsuni...altii in italia la mazline..in austria la lebede...si mai vedem nai anul asta care pa unde apuca...

    RăspundețiȘtergere
  116. Bai, Angy... O intrebare: Ai mai avea curaj sa te intorci in tara? Imagineaza-ti vamesii razand de tine... lumea pe strada o sa te recunoasca si o sa rada... o sa se pozeze cu masina ta...=)) O sa vina reporterii la tine sa-ti ia interviuri... iti dai seama ce momente penibile?

    RăspundețiȘtergere
  117. pt `capsunaru cu audi`(de `50.000`)
    sa-mi sugi scrotu` de student amarat si fara bani!!!a era sa uit ,, sanatate si spor la lins! , la furat!, si la supt!

    RăspundețiȘtergere
  118. MAI BINE VA UITATI LA MECI

    RăspundețiȘtergere
  119. incredibil !!! este incredibil k am yo asemenea mahina!!!! totu este al meu!!!! incredibillll....incredibil k o duc bine la culesu de capsuni toata noaptea si toata ziua!! fara parte de pula, pizda, nika !!! INCREDIBIL CAT SUNT DE DISTRUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  120. bah omule since esti un distrus irecuperabil.Cei care spun k sa nu asculti de ce zice lumea k is invidiosi aia nu-ti sunt prieteni.Invidiosi pe ce???Pe un kkt de audi??care in romania este la tot coltu??de cata vreme n-ai fost prin tara nebunule sa vezi masini??
    Poti sa meri sa-ti ARI in gradina cu el k deja e expirat mah....
    Te miri k esti un amarat care culege capsuni?pai cu mandria ta ce ai putea sa faci, te-ai umilit pana in ultimu hal sa ajungi sa-ti iei un audi.Chear daca vroiai sa-i trimiti 'slugi' tale de acasa asa ceva nu se face om fata minte!!!!Mai castigat e el decat tine pt k castiga un ban corect si nu se lauda.Daca vrei sa mai vb scrie-mi pe adresa prostnebun@yahoo.com. e adresa facuta special pt tine:)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  121. bah mai onorabil o iesit prietenu tau de care zici k iti era sluga decat tuh mah.El e cu basma curata da pe tine te vede o lume intreaga ce idiot esti

    RăspundețiȘtergere
  122. vai! incredibil! ce vad? dar CE vad? sa fie oare..un MORMAN de prostie?! asta e exact genu de tzaran roman suferind de un prost gust cronic care isi cumpara un kkt de mashina obosita si la mana 2a doar pt k are un nume de care a mai auzit..se crede fitzos da habar n'are ce inseamna fitze cu clasa..degeaba a stat la capshuni in spania ca tot mentalitatea de dabâca o are..ne mai miram de ce spaniolii ne zic "putos rumanos" ?? (si NU ma roade invidia..am 22 d ani si jobul p care il am imi permite un nivel de viata peste mediu..n'am nevoie s plec afara la furat din bancomate)

    RăspundețiȘtergere
  123. draga Adrian,
    ...
    bravo tie
    ...
    da-te-n gatu ma-tii
    ps- nu stiu daca esti consteint de faptul ca in ziua de astazi nu mai sunt considerate extravagante (adica speciale pentru tine) nici macar masini cum ar fi Porsche Cayenne, BMW X5, Audi A8, BMW seria 7, si multe altele.
    Nu stiu daca are vreo relevanta ca tocmai incerc noul S-Klasse de la Mercedes, deci...da-te-n pula

    RăspundețiȘtergere
  124. Salut mancami-ai pula !!!
    Ba, io te rad in cap si te fut in cur cu matura, bagami-as pula in Audiu matii!Bagati-as sirma-n nas, humanoid imputit ce esti; daca ar stii mata ce bou are
    s-ar sinucide, muistule.Futu-ti plaminii matii de azilant criminal, te-ai saturat de supt pula in Ro si acum lingi pizde in Spania ametitule!!Da mi se rupe mie de tine si de Audiu tau din Spania ma capsunarule,futa-te Noica sa te futa astazi si maine de infect!!!

    RăspundețiȘtergere
  125. sa-mi bag pula toata Romania sare pe amaratul ala ce-am ajuns :((

    RăspundețiȘtergere
  126. ma tzarane GENTI poarta femeile pe umar ma.... masinile au JANTE!!! mai invata!!!

    RăspundețiȘtergere
  127. sa fim seriosi,asta e un muritor de foame.de ce nu si-a luat in Romania audi A6 sau macar sa fie nou si ala care-l are.gozerul cum ne caca imaginea.cand am fost in delegatie in alte tari nu puteam vorbii romaneste de rusine ca se fereau vanzatorii sa nu-i furi.e normal asa ceva?si sunt o persoana culta nu ca taranu asta iar in loc sa-i fie lui rusine mii mie.FOARTE FRUMOS CE SA ZIC,DE S-AR GASI CEVA MEDICAMENTE SA SE TRATEZE PROSTIA

    RăspundețiȘtergere
  128. =))))))))))))) !!! da-va draq pe totzi k suntetzi mai ratatzi ca distrusu' ala de Angy(vai,vai...) !!! =))))))))) MUIE !

    RăspundețiȘtergere
  129. pt. propietarul lui A6 an 16/02/2002 TDI 2,5, 150 HP... esti VARZA! putzi, pt ce ai cumparat tu masina asta? ce sa faci cu ea? sa te duci la tine in padure acolo la tara (caci indubitabil esti de la tara) sa-ti aratzi fatza aia de harciog fomist si capsunar fruntas. bai prietene nustiu cu ce sa incep mah, ce sa zic de tine!? esti prost si cand clipesti, tu nu ai glume de cacat in tine tu esti plin de cacat luatzias urechile alea de veveritza-n poola, esti si urat si prost ma... aia e masina cu care sa te lauzi? ce stie sa faca masina aia de 12.000 euro,cum ai luat-o ti-a acordat banca imprumutu de 15.000 din care ai luat masina, platit asigurarea, camera video, baterii la camera, scaun pt copil (care nu esti sigur daca e al tau decat daca o sa iasa asa de prost ca tine (dar ai grija ca esti molipsitor), trening si nu in ultimul rand odorizant capshuna.
    vai mama ta de nenorocit, trebuia sa refuzi nasterea, sa numai zici ca esti roman. daca mai sta o sapt filmuletzu cu tine pe net de la 12.000 A6-le va ajunge la 8.000, auzi la el? masina de 40.000 de euro, pai la 40.000 cumperi de la audi un RS de cazi in cap si iti mai ramane si bani de benzina pana in tara, bai imi este somn, numai pot... dar am sa fac o carte despre tine si prostie. sa-ti fie tarana usoara!

    RăspundețiȘtergere
  130. bravo cois c masina ti-ai luat :D:D:D:D:D felicitari mai ales la capitolu taranime :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  131. Maaaaiiii tarane,phaai sa nu mai vad..da' tu esti handicapat rau mai..date-n gitu'matii d futincurist..bizonicule!!

    RăspundețiȘtergere
  132. super kuul..pan la urma io zik s-o lasam fara comentarii ..ie tare tipu...io creca ie vreun albanez ratacit pe acilea...morala e de prisos mi se pare..iar menanu ala in forma de capsuna e poezie curata :))

    RăspundețiȘtergere
  133. Mai boule faraieri ka tine am avut ku ziua la sapa.. ai facut de ras o tara intreaga.vai!!!! VAI DE CAPUL TAU DE PROST !!! Huuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaa ! De azi esti declarat APATRID prostule!

    RăspundețiȘtergere
  134. bai fraierilor care inca mergeti cu trotineta la servici in Romania mesajul nu e pentru voi ati intzeles gresit e pentru ala din canada care a stat si a mancat la mine in casa si acu mai si face filmulete la caterica. bai mucea lasa k mai vii tu la mine sa te usuci la par cu clima bizonica!

    RăspundețiȘtergere
  135. bai fraierilor care inca mergeti cu trotineta la servici in Romania mesajul nu e pentru voi ati intzeles gresit e pentru ala din canada care a stat si a mancat la mine in casa si acu mai si face filmulete la caterica. bai mucea lasa k mai vii tu la mine sa te usuci la par cu clima bizonica!

    RăspundețiȘtergere
  136. Angi esti o gluma.Ce lucrezi acolo?Claun?...tine-o tot asa,bufon ce esti.Oricum ai amuzat o tara intreaga.:))

    RăspundețiȘtergere
  137. vere sa mor de mint esti ADIO de la VIATA apropo pe OGLINDA retrovizoare ai si CAPSUNA respectiv slujba ta ma TARANE asa ca lasane dreq cu gesturile tale de prost parerea mea ca esti de plecat rau deacasa! ADIO si casa de piarta cu AUDI tau 2.5 TDI daca erai tare ma iti luai benzinar :)))) hai pa te pup si impuscate ma

    RăspundețiȘtergere
  138. pentru ala 'care mergeti la servici cu trotineta'
    ce pula mea te legi de tipul care a facut parodie (ala cu mazda)
    ce a facut gresit, a incercat sa arate ce babuini mai exista pe'afara.
    si sa nu te mire faptul ca daca o sa ajungi pe la straini si o sa vada ca esti roman o sa se comporte cu tine 'altfel'.
    atunci o sa intelegi ce a vrut sa zica asa ca,
    MUIE Aseis

    RăspundețiȘtergere
  139. 1. Baiatu asta cu A6 nu se okupa cu culesu de capsuni
    2.Faptul ca si-a pus filmul cu masinuta pe net arata ca nu e nici "jmecher" rechin, cum vrea sa para, probabil baiatul se okupa cu pescaritu(pt. cunoscatori). De ce acest comportament? nu datorita manelelor pe alea probabil le-a prins prin spania dar se vede pe el ca a crescut cu bug mafia facand parte din generatia "baietasilor de cartier". Eu zik ca okupatia lui debaza e trasu cu plastiku
    3. Vai de capul Romaniei ca a ajuns esca sa prezinte asa ceva si aici nu e vina baiatului ca a pus filmu pe net e "de vina stiristii" doar in romania poti sa vezi o asemenea stire la ora 19 cel mai important jurnal de stiri. Asta ar trebui sa dea de gandit acestei natiuni.
    4. Cinste ca ti-ai luat masina dar nu te umfla ca nu e bine.(vine fisku)
    5. Hai la mai multe coloane vertebrale

    RăspundețiȘtergere
  140. Foarte interesant ca in certificatul de inmatriculare scrie :"gasolina"... ori masina e diesel (tdi )....
    Ma baiete , da-o ma inapoi la aia de le-ai ciordito si data viitoare verifica actele false pe care le cumperi !

    RăspundețiȘtergere
  141. bine ca la cat esti de prost si la cat sunteti toti in general de prosti nici nu ma asteptam sa sti ba muie ce inseamna gasolina. ba prostule macar daca faci un comentariu mai documenteazate innainte. ca esti un mare prost care a zis sa faca si el o gluma.gasolina=motorina. taranule nu temai baga in seama aiurea.dute la dacia ta obosita pe gasolina. muie prostule

    RăspundețiȘtergere
  142. fraiere mai bine taci si mergi pe burta. pt mihaiatl. ai auzit si tu la tele de transfer bancar? aibani sa-i cumperi lu mata o inghetata? mai bine du-te-n gatu mati si culcate bai prostule!!! sau acum te-ai trezit ca te duci la sapa?

    RăspundețiȘtergere
  143. MUIE DE LA PRIETENII LUI ANGY DIN SPANIA PT VOI TOTI MANCATORII DE CACAT. SUGETI PULA!!! SI VA ASTEPTAM PE LA NOI SA NE JUCAM CU VOI PANA VA OMORAM!!! MUIE RATATILOR!!! SOBOLANI OBOSITI!!! CARE MAI DA MESAJE SUGE PULA SI EL SI TOT NEAMUL LUI. BAIETII VESELI:))))))))

    RăspundețiȘtergere
  144. Bai ratatule, exista zeci de mii de oameni in Romania care fac cadou A6 ala nou la p*zdele lor, si nu rapandule de masini ca a ta la care nici o tarfa obosita nu ar ridica spranceana. Vai de fundul tau de ghiolban crescut la tara, crezi ca te-ai ajuns cu un fier vechi de 5 ani ? Ai si scaun de copil la spate, inseamna ca f**i la aceeasi femeie obosita de plod si mai esti si mandru de asta, asta daca ti s-o mai scula ceva de la burta aia de tigan care o ai. Ramai ba in Spania, aia macar sunt tampiti cu totii, faceti pereche buna.

    RăspundețiȘtergere
  145. salut. ma numesc cristi si sint din tgv. nu ma leg de felul in care si-a luat omu ala audiul si nici de ocupatia lui in spania. dar ar fi putut cel putin sa vorbeasca corect (scuze de cacafonie).felul in care vorbeste spune multe despre educatia lui....genti, bizonica...etc.
    iar faza cu 40 mii euroi pe un audi din 2002 e ptr copii mici. oricum m-a amuzat la maxim faptu' ca are atarnata la retrovizoare o capsuna. am ras de m-am cacat pa mine. pacat ca avem asemenea specimene.

    RăspundețiȘtergere
  146. ma cretinule , gasolina inseamna benzina toata ziua !
    Sfatul meu : cind mai sugi pula la cite un spaniol roaga-l sa-ti mai explice cite un cuvint de pe la ei sau IA IN PULA MEA SI CITESTE CITE CEVA DESPRE MASINI INAINTE DE A SCRIE !(i-ti recomand de ex site-ul www.audi.es)

    RăspundețiȘtergere
  147. Angi, o idee: ai camera, ai si acces la internet - mai fa un filmuletz in care sa explici clar sa inteleaga toata lumea ca nu a fost decat o gluma pe care ai facut-o prietenilor. Nu toata lumea a citit comentariile de aici asa ca nu o sa stie multi adevarul.
    Asta e parerea mea... filmul o sa il vada multi cu siguranta si o sa inteleaga.

    RăspundețiȘtergere
  148. Fiecare cu ale lui...
    Dar VAI!Este ncredibil cat de departe pot merge unii oameni in a se face de ras...Pacat de masinutza aia...

    RăspundețiȘtergere
  149. sunt unul din cei care il critica vehement pe angy.ma numesc razvan si ieri i-am adresat injurii grave.nu pentru ca se lauda ci pentru motivul laudei sale.si anume acela de a-si umili practic "prietenii".faptul ca are o masina buna nu este de blamat.bravo lui!dar,putea sa faca acel filmulet mult mai elegant.el,impreuna cu sotia lui,cu copilul lui plimbandu-se cu noua lui masina fara a face vreo aluzie asupra pretului(de care isi poate da seama oricine) sau a dotarilor masinii.nimeni nu ar fi avut ce sa-i reproseze atunci.nu ii iau apararea nici celui care a postat filmul pe net,dar nici nu pot fi de acord cu felul in care isi arata angy muschii in fata unuia care el insusi il considera inferior material.banuiesc ca pe nici unul din criticii lui angy nu ne intereseaza ce conflicte are el cu "prietenii" lui,dar cand apare o fapta de grosolania celei pe care a facut-o,a lua atitudine cu privire,repet,la fond nu la forma,mi se pare normal.

    RăspundețiȘtergere
  150. salut! ma numesc roxana. stau si ma uit de vreo 2 zile si ma minunez unde s-a ajuns pt un filmulet facut poate la nervi sau cine stie din ce cauza. draga angy nu fi suparat pt cele intamplate ca o sa treaca repede. eu cred ca max intr-o saptamana o sa se uite totul. sfatul meu este sa iti vezi de viata ta si sa fi mandru vb lumea despre tine ca ai o masina. daca apareau vb ca esti vreun puscarias sau vreun criminal, mai ziceam, dar asa toti astia pe aici stau si zi si noapte si se cearta pe masina ta, ca e sh ca are nu stiu ce clima. mie m-i se pare ca prin toate comentariile astea ei nu denota decat prostia si stilul romanului de 2 bani care falit si fara munca in loc sa-si vada de viata lui , sta si se uita in gradina altului. sunt alte probleme mult mai importante decat faptul ca ti-ai luat tu o masina. dar vai!!prostia este in floare si ne legam de viata unuia care a plecat safaca un ban, in loc sa ne vedem fiecare de treburile noastre si de ce punem acasa pe masa. stai linistit si nu mai da importanta ca 90% din cei care posteza aici nu au nici macar o bicicleta, dar vaiiii!!!! prostia e de partea voastra si vreti sa o si demonstrati!! multe salutari si numai bine tie si familiei tale. si fi mandru de masina ta ca doar este din munca ta , indiferent ce faci. sunt criticati altii mult mai mari ca tine. dar asta este romanul nu se uita ca nu are ce manca si un loc de munca, trebuie sa se uite mereu ce face altul, si normal, sunt invidiosi cand cineva se descurca. ciao

    RăspundețiȘtergere
  151. Deci intelegem frate ca ai masina misto dar totusi nu trebuie sa faci atata "Vai dar ce este asta" puteai doar sa ii arati actele si sa intrii in ea si sa nu zici ca are clima bizonica sau audi concert sau ce genti are ....

    RăspundețiȘtergere
  152. CEA MAI TARE REPLICA LA TZARANU DIN SPANIA:

    http://youtube.com/watch?v=HEyiyiO1XlU

    RăspundețiȘtergere
  153. mesaj pt roxana:
    sa te fut, dar tu chiar esti femeie? n-ai inteles nimic din ce e scris pana acum?! nu se critica nimic altceva decat prostia excesiva si incultura la cele mai inalte nivele...
    sa ma cautzi pt ceva lectii de mecanica si "clime bizonice" si temperate, da?
    hai fugi si spala vasele acum!

    P.S. ...sau suntetzi fratzi?

    RăspundețiȘtergere
  154. hai mai acuma ca ai ajuns acolo trebuie sa te dai mare sau ce . io am mercedes ma nu audi si nu uita de unde ai plecat ca poti avea ce vrei tu da tot de cacat te-ai facut daca vorbesti asa de restu lumi si restul lumi sunt si prieteni mai deci nu fii mancator de cacat.

    RăspundețiȘtergere
  155. razvan again:super tare replica tipului care lucreaza la Raiffeisen.cat despre comentariul Roxanei as avea multe cuvinte de spus dar nu ma lasa cei 7 ani de acasa sa i le transmit.doar un singur lucru :NU MAI JIGNI LUMEA CA NU ESTI TU CEA MAI DESTEAPTA.CREDE-MA!

    RăspundețiȘtergere
  156. mesaj pt Roxana (tudor ? )esti extrem de stupida si banuiesc k atunci cand "o sa te ajungi" si u ca amicul tau Tudor Adrian o sa trimiti si u un film la prietenele tale si eventual prietenului tau tudor sa-i spui k ai o masina mai adevarata k a lui de 80000 euro... un sfat urmareste filmuletul cap coada (nu ala de la stiri) si nu mai jigni aiurea !!! Andreea!

    RăspundețiȘtergere
  157. ACEST MESAJ ESTE MAI MULT PT CEI IMPLICATI DIRECT DAR SPER CA SI VOI CEI CARE MAI SUNTETI PE AICI VE-TI INTELEGE CAT DE CAT.
    SUNT O FOSTA ANGAJATA A RESTAURANTULUI PE CARE IL FRECVENTAU ACEI PRIETENI IN GRUPUL CARORA ERA INCLUS SI ANGY SAU ADRIAN CUM IL STIE LUMEA ACUM. NU STIU DACA MAI FACE PARTE ACUM DIN GRUPUL LOR DAR NU CRED DUPA TOATE CELE INTAMPLATE. DUPA PAREREA MEA ANGY ESTE CEA MAI NESUFERITA PERS PE CARE EU O CUNOSC SI NU ESTE DOAR PAREREA MEA CI A MAJORITATII PERS CARE IL CUNOSC CAT DE CAT. PERMITETI-MI SA VA DESCRIU FIRUL INTAMPLARILOR IN OPINIA UNEI PERS CARE CUNOASTE TOATE PERS IMPLICATE : PRIETENI AU AFLAT (PROBABIL DE LA ALTI “PRIETENI”) CA NU PREA O DUCE BINE IN SPANIA, DUPA O PERIOADA IN CARE PROBABIL NU AI MAI VB INTRE EI, ATUNCI AU INCERCAT SA DISCUTE CU EL IAR ACESTEA LE-A SPUS (LA CUM IL CUNOASTEM NOI) CA O DUCE SUPER SPUNANDU-LE DE MASINA SI ETC. CUM INTRE EI INTOTDEAUNA SE FACEAU GLUME ACIDE, A APARUT SI FILMUL PRIN CARE SA DOVEDESCA CAT DE TARE ESTE EL. PROBABIL CA PRIETENII S-AU SI ATACT PUTIN DAR EU CRED CA MAI MULT S-AU AMUZAT DE PROSTIA LUI. (PROSTIE DE CARE ORICUM ERAU CONSTIENTI DAR NU AU CREZUT CA IL POATE DUCE LA O ASEMENEA EXTREMA).
    AU PUS FILMUL PE NET PT AMUZAMENT NEBANUIND CA R-AR PUTEA AJUNGE ASA DEPARTE (HAI SA FIM SERIOSI LA CATE FILME SUNT CARE ERAU SANSELE SA AJUNGE LA PROTV). APROPO NU IL MAI CREDETI CA FILMUL ERA ADRESAT UNEI SINGURE PERS CA SPUNE CLAR “PRIETENI MEI” SI NU “PRIETENUL MEU”.
    PT ANGY : SA NU UITI UN LUCRU CA EI TE-AU ACCEPTAT ASA CUM ERAI SI DE CTE ORI AI AVUT NEVOIE AU FOST ALATURI DE TINE (SA NU MAI VB DE CATE ORI TI-A FOST RAU SI SE TREZEAU NOAPTEA, LASAU TREBURILE ETC. SA TE DUCA PE TINE LA SPITAL SA NU DAI COLTUL. ACUM ASTA E RASPLATA TA. FRUMOS NU AM CE SPUNE. MAI TINE MINTE UN LUCRU CA VREO 5 ANI AI STAI SINGUR ACASA SI PRIMEAI BANI DE LA MAMA (SUTE DE EURO PE LUNA) SI FRECAI MENTE TOATA ZIUA IN TIMP CE EA SARACA MUNCEA CINE STIE IN CE CONDITII PRINTRE STRAINI.IN LOCUL TAU MI-AR FI RUSINE. SI ACUM TE DAI MARE CU UN LUCRU PE CARE TOT MAMA PROBABIL T-I LA DARUIT. SPER CA DUPA ASTA SA-TI DAI SEAMA CA AI GRESIT. ORICUM TU NU AI RECUNOASTE NICIODATA UNA CA ASTA. DAR POATE AJUT SI EU SA SE TERMINE TOT BALAMUCUL ASTA. IMI PARE RAU CA NU POT DA NUME DAR NU VREAU SA SUPAR PE NIMENI, ESTE MAI MULT PT CEI CARE IL CUNOSC BINE SI STIU CA ASA STAU LUCRURILE. IMI CER SCUZE DACA V-AM PLICTISIT

    RăspundețiȘtergere
  158. mah iti bag poola in inima mah si in masina ta de tdi pe benzina . In morti mati iti arat eu masina nu futaiu ala de jeg ce ai tu ca in fond si la urma urmei amandoi suntem romani dar uni nu se lauda ca si un cacat ca tine măi suge bine ti-o dau la ochiu maro ma sughi bughi . si vezi sa nu uiti sa bagi benzina ca nu merge cu motorina e diesel măi bagatioai in pul spalateai cu ea pa cap duna ce ii dau foc . Şi vezi sa nu calci vreo capsuna ca dupa pula bani de benzina asa de la mine pt tine si nu face gura mare ca de vin cu frati mei de paste prut iti ieu masina si ma sterg pe pula cu ea

    RăspundețiȘtergere
  159. dar pe cati i-a ajutat angy si cate le-a dat la fiecare si cate chefuri se faceau la el si de cate ori avea cineva nevoie de ceva( bani, haine,un loc de dormit..etc)asta nu o mai spui? si oricine care a avut un necaz mereu a apelat la angy!! astea de ce nu le mai spui "angajatule" de la restaurant paradis. si de cate ori pleca in spania si va lasa casa si toate alea si venea si gasea un dezastru si statea de certuri cu vecinii pt ca dadeati numai chefuri si niciodata nu ati dat macar un leu pt nimic. si unde veneati la calculator la internet...etc? astea de ce nu le spui "prietene". cat ai luat pt povestioara aia? te-au cinstit cu vreo sticla de vin? sau inca mai ai de luat bani?????

    RăspundețiȘtergere
  160. Bravo!Ai exprimat adecvat sentimentul romanesc al sarmanitatii naturale.Still gay???

    RăspundețiȘtergere
  161. as vreau sa stiu si eu cine a apelat la tine si pe cine ai ajutat tu de iti plangi atat de mila.
    exact cum am banuit nu esti in stare sa recunosti nimic sau nu ai inteles nimic.
    mesajul era in primul rand pt cei care te cunosc bine si oricum stiu care este adevarul caci cu minciunile tale ei sunt obisnuiti.
    si ei stiu fiecare in parte cat i-ai "ajutat" tu sa fim seriosi
    oricum esti haios contiunua si tine flacare aprinsa aici ca oricum cred ca toate mesajele pro sunt scrise de tine. daca nu ai fi comentat nimic s-ar fi stins de mult focul

    RăspundețiȘtergere
  162. problema este ca nu am chef sa fac pe nimeni de cacao.k? asa ca .asta luego. ca nu mai am chef sa dau satisfactie la toti prostii.vb lunga saracia omului. si pt tine "angajatule" multa muie , ca oricum sigur si tu ai apelat macar odata la mine. asa ca ciocu mic si daca nu aveai nimic de ascuns si chiar vroiai sa te cred iti dadeai macar numele. anonim-vorbele tale sunt egale cu 0. nu au nici o valoare. daca esti barbat sau ce esti si ai ceva sa-mi transmiti iti ai numele sa stiu si eu cu cine vb. nu ti se pare normal? dar se vede ca spui numai minciuni. sau ti=e frica de cineva? parca nu va era teama de mine!!! ha ha.stiti voi.....

    RăspundețiȘtergere
  163. ba dar voi chiar nu intelegeti? ce draq sunteti asa redusi mintali! ACEST FILM A FOST FACUT SPECIAL PT:MADALIN, ALEX SI VALI, cele trei persoane cu care eu am avut o discutie mai aprinsa. restul eu zic sa va vedeti de treaba vostra si sa nu va mai bagati in seama atata pt ca nu are nici o legatura cu voi. deci repet, IN AFARA DE CELE TREI PERSOANE MENTIONATE MAI SUS NU AM NICI O TREBA CU NIMENI!!! SA FIE CLAR INTELES. nu inteleg de ce apar comentarii de la altii cand singurii in masura sa discute chestia asta sunt eu si cei trei. eu zic sa-si vada fiecare de treaba lui. comentariile sunt de prisos. ce este intre mine si cei trei ne intereseaza numai pe noi. numai ca acesti buni prieteni au vrut sa vada o tara intreaga aceasta discutie sa arate cat de inteligenti sunt. ma rog, fiecare cat il duce capul.ASA CA RESTUL NU VA MAI BAGATI IN SEAMA AIUREA!!! SI IMI CER SCUZE DACA AM JIGNIT PE ALTCINEVA IN AFARA DE CEI TREI. :))) PE BUNE! PS. PE ASTIA CHIAR AM VRUT SA-I ATING SI VAD CA AM AVUT SUCCES, CA ALTFEL NU PUNEAU FILMUL PE NET. PA

    RăspundețiȘtergere
  164. ingrozitor cum poate fi de vomitiva prostia! treaba lui, frate, ca si'a luat masina dar STILUL de dobitoc incurabil nu i'l va instraina nimeni niciodata, poate doar un apel la sfantul duh ii mai da o sansa...
    problema cea mare nu e ca e un anonim din targoviste isi flutura agoniseala pe la TV (cu sau voia lui)egocentric pan la dumnezeu si folosindu'se de singurele 10cuvinte pe care le are in vocablar ci ca in RO da' si'n afara sunt din ce in ce mai multi ca el si din ce in ce mai iritanti pentru sarmanele noastre sensibilitati...
    vai de capul nostru as spune!
    Sanatate mintala!

    RăspundețiȘtergere
  165. Fraticaaaaaaaaaaaaa Ne-am supt la directie cu capsunari razbunatori ca si asta

    Of of Mai mai

    RăspundețiȘtergere
  166. bah unde draq s-a ajuns. ce draq sunteti asa penali ? angy esti un pic dus (am ras toata firma de ne-am cocosat, si suntem vreo 50+).
    nu mai e amuzant. astia de te copiaza niste RATATI care spera sa ajunga pe la tv. sa ne traiesti ca esti roman! gigel.

    RăspundețiȘtergere
  167. asa mai merge! eu imi retrag cuvintele. pana la urma este o chestie intre el si cei trei. treaba lor. andreea

    RăspundețiȘtergere
  168. Sper sa dai cu rabla in pom sa iti rupi gatul cacatule!

    RăspundețiȘtergere
  169. unui tzaran k el ii sta bine cu un audi "a sez" numai k unui audi "a sez" nu ii sta bine cu tzaranul.get a life ... nu masina face omul

    RăspundețiȘtergere
  170. Mey nepishatule, mey fasole , tu sa-ti iei Audiul si sa ti-l bagi in curu ala barbos si necâcat, ca poate de la cele 30 de microcontroller-re iti creste iq-ul la 1, atata prostie nu am mai vazut niciodata, si te-ai expus singur ma nepishatule. Sa muritzi totzi tzaranii de oras ce exista in spania si cei de aici sa mearga si ei acolo sa moara cu tine ma!!!!

    RăspundețiȘtergere
  171. BAI ALEX BRAVO PULI TALE MA CA AI PUS ASTA EP NET,ADEVARU CA CACATU MERITA SAL VADA O TARA SI SA RIDA DE EL DAL IN GITU MASI DE RATAT,CA ASA DE DITRAM TOTI PE SEAMA LUI MA,CA MASINI...POATE AVEM MAI TARI CA ALE LUI DAR STAM IN BANCA NOSTRA NU IESIM PE NET CU ABERATI DEASTEA...SI IN FINAL....TOTI STIM DE CINE VB..CA RATATU TOT RATAT RAMINE...ALEX..ESTI ARTIST MA...CE PWLA MEA CA A APUCA DRACI ACU PE AIA DEI IAU APARAREA...PISAVAS IN CUR VOI A-TI FACE LA FEL MA?NU AI NICI SA TE CACI LA PUBLIC SI ARZI CA AI LIMUZINA PIZIDI..DE CACAT...DAL IN PWLA MEA CA NU LA PUS NIMENI SA TRIMITA FILMU LA AIA,ACU SA SUPORTE CONSECINTELE,CA UN OM NORMAL NU FACEA ASA CEVA CHIAR DACA VROIA SA SE LAUDE..DAR SACU E BOLNAV PSIHIC MA SA MOR..ASTA MERITA COMPATIMIT..DAR DAL IN CACAT MAI RIDEM SI NOI DE EL PINA APARE ALT PROST..MUIE VOUA CEI LUATI APARAREA--sau tot el scrie si se da altu sa vada lumea ca are sustinatori:))))atunci mai multa muie pt el:))))))))cristi--sti tu cine

    RăspundețiȘtergere
  172. ideea e ca te face o masina. deci creierul tau este cat o NUCA :) iti dorim un viitor cat mai frumos alaturi de masina ta. eu zic sa o bagi cu tine in pat ... poate poti sa iti bagi pula in tzeava de esapament :) si ca sa te excite mai tare sa iti bagei antena de la radio in CUR ... bravo ma. adevarul ca te-ai realizat. dar tu bei un suc .. ? cand iesi in oras sau bea masina ta motorina ?. si tie nu iti mai ramane de suc ? :)) felicitari cu audi tau ma ... pacat ca nu ai avut si tu bani de o masina adevarata :) " HUMMER ". bravo ma bravo :) bravo :)

    RăspundețiȘtergere
  173. http://incredibil.blogspot.com/ luati mah originalul asta de la fraierul ala capshunar f.tut in .ur, mancator de rime care doarme in cutii de carton si are cica audi a6 , ca hartii dak vrei fac si io . fuck off sau tineti aproape !!!

    RăspundețiȘtergere
  174. Imi pare ff rau ca un labagiu asa mare a ajuns in Spania, nici macar o flega nu merita :(
    Sa ma cac cu diaree in masina ta!!! si mars acasa la dat cacat cu lopata din grajd! MUIE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  175. ba sa-mi bag pwla,cind vad filmu original al boului ala i-mi vine sa borasc ma...muistu cacat doamne ce de psihopati pe lumea asta ma...cacatu o munci pe la capsuni sau santier pe undeva si s arde in figuri...mama ce i-as sparge muia ba dar oricum e tare site-ul asta http://incredibil.blogspot.com/
    nu merita dar macar ridem cit de cacat idiot poate sa fie..ba muistule ...cu audi..ba eu n-as mai veni ma acasa ..defapt n-as mai iesi nici in spania pe strada ma...eu daca te-as vedea te-a scuipa..fraiere,muritorule de foame...de masina aia sa ia parte ma...hai da-te in cacat

    RăspundețiȘtergere
  176. ba sa stii ca asa e ca e vedeta dar mai bine deloc mah decit sa rida o tara si cu curu de mine.nu mai bine stai in banca ta si-ti vezi de treaba decit sa te caci pe tine ca faci si dregi si tu mori dreacu de foame in casa..halal mah..bagi pula in gura lui ca eu m-as ascunde in pestera(daca nu cumva sta acolo):)))

    RăspundețiȘtergere
  177. Ba cat de penibil poti sa fii .. ca a fost sau nu filmu la mihsto .. cu dedicatie pentru nush cine ... ce sa mai zik .. www.du-te_tare.ro ... daca chiar ai dat 40mi pe ea .. esti mai mult decat penibil ... ba chiar handicapat ... un audi a6 iti iei si de aici din Romania cu maxim 15mi ... tot USADO ... ca nou e 25-30 .. asa ca ... lasa-neeeeee taraneeee .. du-teeee la capsunileeee taleeee

    RăspundețiȘtergere
  178. sal..omu asta a ajuns vedeta ma sa mor ce -i da-ti atita atentie unui om bolnac psihic.lasatil in prostia lui ca de distrat ne-am distrat toti.si asa cred ca e terminat la ora asta.ba asta cum te cheama un sfat stai in casa ma nu mai iesi sa te vada lumea ma ca pote se nimereste unu de ti-o da la mumu.esti un ratat si asta vei fii toata viata.unu care a trait in mizerie si acu se lauda ca are pe dracu sa te ia..i-mi este mila de tine gunoiule....DAR HAI CA TI-AM VB FRUMOS PINA AACUM .....DA-TE IN GITU MATI DE RETARDAT MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    RăspundețiȘtergere
  179. Daca ma uit un pic mai atent...pe una dintre hartiile alea care le arati tu scrie mare ; GASOLINA. Din cate stiu eu asta inseamna BENZINA. ASha ca nu stiu ce fel de 2.5 TDI ai tu :))) Sau poate gresesc eu ...:)) Sa fie oare prosteala pe fatza?? :)))

    RăspundețiȘtergere
  180. ave-ti dreptate del in morti lui de retardat...hai sa ne vedem de treaba muie angy de la toata romania si spania si de la toata lumea care sa pisat pe tine de ris..vb in numele lor..marsi la cacat de milog nemincat..muie

    RăspundețiȘtergere
  181. bravo tie ai facut-o de oaie cred ca o sa fii plin de flecme de cum intri in romania ,de cand treci de granita :-)))))))

    RăspundețiȘtergere
  182. DOAMNE, AM VAZUT-O SI PE ASTA! BIZON INTR-UN AUDI! CE TERMINAT, MAH BIZONULE, CAZAN TI-AI LUAT,CAND LE DAI DE BAUT TZUICA BAIETZILOR DE PE ULITZA? TRAIASCA CAPSUNA! P.S AM un BMW 525i din 2003, FULL EXTRA,fur de pe net-deci nu stau pe banii alor mei;mucesc cu capul si sunt mandru!SI MAI DA-TE-N SLOBOZ CU SPANIA TA SI CU TOTI TZARANII CAPSUNARI!NICI PIELE NU ARE CARUTZA AIA A TA SI TI SE SI VEDE MAMALIGA DINTRE DINTI !BAH SIGUR AI UN TRENING DE 1 EURO LUAT LA OFERTA!

    RăspundețiȘtergere
  183. NU ESTE VORBA DE INVIDIE BAH TZARANE! PE TOTI NE REVOLTA IMBECILITATEA TA !!!!

    RăspundețiȘtergere
  184. ! pt andreea... mami nu vrei sa te plimbi cu un S4? ...tot audi, imi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
  185. aaa...daca ne uitam atent cei pro nu stiu sa scrie romaneste asa ca ce pm se ridica ei sa comenteze?toate comentariile p care le-am citit de la ei parca sunt rupte din repertoriul lui adi de vito sau florin salam ala...sa stea dreaqu in banca lor si sa invete chinuitoarea GRAMATICA!! nu e vb de invidie aici ...e vb de saracia romanului care a dat de bani si uite in ce hal a ajuns:D ca face tot internetu misto de el:D HUAA!! LA INDREPTAT DE BANANE CU TINE,COITZE!

    RăspundețiȘtergere
  186. vai c prost c handikpat s lauda cu besina aia d masina p la preteni bagamias jeepu meu d 60ij d mii peste el in ksa k am cu c ba am cu c

    ps: are si genti da n-am clima bizonik sa moara altii k aia e lux
    .
    va pupa taticu p toti k mi-ati facut seara!!!!

    RăspundețiȘtergere
  187. jezuuzzzzzzzzzzzzzzzz mai putetzi?????

    RăspundețiȘtergere
  188. vai vai vai...tuti mm de terminat...vai vai vai....sa nu vada mata ce scriu...vai vai vai...kkteai mort...si tu si audi tau...vai vai vai...

    RăspundețiȘtergere
  189. bagami-as pola in tine si-n audiu ala d tot kktu...d unde ai dat tu mah pe ala 40.000 $ prostu satului.....care esti vai de mortii tai.....da d unde stim noi k kiar asa te keama pe tine......io cred k masina e a unui prieten sau p eam a altcuiva mai smeker k tine...k fata aia a ta de gras belit nu-si permite sa se urce in masina dinaia...nu vezi k esti vai de mortii tai...?...mai bine apareai langa o pizda si ziceai vai ce buna e ....da cum in viata ta n-ai mai vazut asa ceva.....oricum dak o sa vezi comentu asta sa sti k e d la mine..k ma pis pe fata ta ....k esti vai de mortii tai....si tu si fata aia a ta de lake....kkt pansat ce esti...mi-ai stricat toata ziua cu filmu asta al tau d kkt...cel mai prost om p care l-am vazut pana acuma....

    RăspundețiȘtergere
  190. eu va doresc MULTA , MULTA MUIE VOUA SI FAMILILOR VOASTRE DE RETARDATI DE CACAT. SOBOLANI OBOSITI, SCURSORI ALE SOCIETATII. MA PIS PE VOI TOTI CARE ATI SCRIS AICI SI VA IAU FAMILIILE LA PULA!!! LABARI OBOSITI!!! MUIE BAH CACATILOR!!! PS. ce parodii de cacat, care mai de care cica face misto dar toti se lauda si ei cu ce au pe acasa sperand ca intro buna zi sa ajunga la tele. oricum ala cu parfumul si cu wc-ul e penal. retardat de doi bani. aaaaa!! era sa uit! MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

    RăspundețiȘtergere
  191. intrati aici http://youtube.com/watch?v=HEyiyiO1XlU
    sa vedeti cel mai mare handicapat al tuturor timpurilor. asta chiar ca e penal. muie cacatule!!!

    RăspundețiȘtergere
  192. http://youtube.com/watch?v=HEyiyiO1XlU

    RăspundețiȘtergere
  193. Pentru Tudor Adrian eu iti doresc MULTA , MULTA MUIE Tie SI FAMILIRI TALE DE RETARDATI DE CACAT. SOBOLAN OBOSIT, SCURSURA A SOCIETATII. MA PIS PE TINE CARE AI SCRIS AICI SI ITI LUAM FAMILIA LA PULA!!! LABAR OBOSIT!!! MUIE BAH CACATULE!!! retardat de doi bani. aaaaa!! era sa uit! MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    RăspundețiȘtergere
  194. mah daca protia ar durea eu cred ca asta ar fi fost in coma mah. e prost de pute. pai astia ca el ne fac pe noi de ras. vai vai de mine ce prost sunt si am audi vai da sunt prost rau

    RăspundețiȘtergere
  195. sa`mi bag poola....se vede k a plecat din romania....k mai stie doar cateva cuvinte...INCREDIBIL cum potzi sa`ti uiti limba materna
    ideea e k dobitocu asta gras k un porc in romania la cat d prost e....ar fi stat p laba toata ziua(dak shi`ar fi vazut`o d burta)....dar s`a dus in spania...unde se angajeaza orice prost ...shi acu se lauda cu c are el
    dupa c k sfideaza legile prostiei...mai si semnalizeaza

    RăspundețiȘtergere
  196. Bagamias PULA in gura ta de moldovean ai si tu o masina inchiriata si esti mare pizda.Fututi familia matii de penal ai inchiriat si tu o masina si esti smecher.Zici tu ca o duci bine da la ce se vedea pe langa tine stai in saracie ma.Stai in paraseli vezi ca unii oameni nu sunt asa prosti ca tine .Dupa fata de cand te`am vazut mi`am dat seama ca esti un moldovean prost.Vai vai amaratu` pulii mele.Cand ai mancat ultima oara ma ?Sugemiai pula de la cotor.Fututi familia matii de moldovean.

    RăspundețiȘtergere
  197. bagamiash pula in familia ta de taran futut luatias nevasta in pula jegosule..pana si bradulet cu capsune tziai luat fmm

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!