Treceți la conținutul principal

Concurs pentru bloggeri: scrie despre aprecieri și câștigă o excursie în doi în Viena


Umblă un zvon că noi românii nu prea le avem cu aprecierea, să fim serioși, chiar nu le avem. Asta a demonstrat și un sondaj făcut de cei de la Caroli pe care l-am răsfoit acum vreo săptămână. Bărbații cred că trebuie gesturi mari și rare de arătare a aprecierii, femeilor vor mici și dese. Total pe lângă unii de ceilalți.

Ca să balanseze puțin situația, sau doar să aducă puțin în vorbă aprecierile, ei organizează zilele astea un concurs pentru bloggeri cu o temă simplă: scrie despre pe blog cel mai frumos gest de apreciere făcut sau primit și poți câștiga o excursie în doi în Viena sau experiențe romantice în țară. 

Premiile sunt oferite de Caroli.

Odată scris pe blog, înscrie articolul respectiv și share-urile date pe Facebook pe sissiromania.ro/bloggers, iar juriul format din mine și alți 4 bloggeri vor alege cel mai cu moț articol. Și când zic moț, nu mă refer la importanța gestului ci cât la cum este scris postul pe blog (creativitate, emoție, practicabilitate și cât de inspirațional este pentru alții).

Trebuie doar să îl postezi până la sfârșitul săptămânii ăsteia și îl înscrii pe site-ul de mai sus.

Pare destul de simplu și este simplu.

Spor la scris.

[Later Edit] au fost anunțați câștigătorii!

http://mateoc.ro/te-apreciez/ - a câștigat excursia în Viena
http://irina.bartolomeu.ro/nevoia-de-apreciere/ - cină romantică
https://alexandracalinoiu.ro/2017/03/12/cel-mai-frumos-gest-de-apreciere/ - cină romantică

Felicitări

Comentarii

  1. .... aaaanddd the weener is .... ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În principiu se anunță în seara asta pe pagina concursului. Voi face un later edit la articol pentru a anunța și eu.

      Ștergere
  2. Let me GUESS (WHO) : "lupta e stransa, voturile sunt egale si inca deliberam".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost anunțați câștigătorii. Sunt și pe site și i-am pus și eu în postarea asta.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…