Bani repede pe internet! Cum? Tutorial

Hai sa facem un scurt tutorial despre cum trebuie sa furi pe internet. Vom acpoeri zona inclusiv zona de SEO si promovare spam. Bonus - cum sa faci bani cu google adsense. Tutorial realizat cu ajutorul Euro-Web-Studio.ro



Trebuie sa identifici o problema a internautilor romani. Asta se face foarte simplu - fie cauti pe google trends niste cuvinte random sau fie te uiti prin trafic.ro care sunt cele mai cautate cuvinte la unele site-uri de succes. Sa zicem ca in exemplu acesta e vorba de traduceri online - translator online - traduce online.


Se vede ca din 2009 volumul de cautari in romania a crescut cu aproape 250%. E pe val gen.

Dupa ce ai identificat nevoia este cazul sa te gandesti cum si de unde furi. Pentru un succes garantat este necesar sa te gandesti si care este unique selling point-ul tau. In cazul de fata e ca nu doar traduci online .. ci si asculti textul tradus si poti sa trimiti mesaje vocale prietenilor (inchei citatul).

Pentru exemplul acesta traducerea online a fost imprumutata de la google translate si text2speech-ul de la ivona  (daca ascultati guerrilla de dimineata e vorba de carmen).

Pasul urmator este nitel mesterie SEO pentru website-ul nou creat. Ne jucam nitel la meta (Online Translator .Ro - Translator de texte online . Tradu din franceza , engleza , spaniola , italiana , germana sau orice alta limba gratuit !) description si mai generam pentru fiecare limba o pagina separata de genul %&*$#@#.ro/translator-englez-roman.html

In total cam 86 de pagini tocmai bune de indexat. Dupa ce ai terminat partea asta este cazul sa ajungi si la scopul efortului depus pana acum. Monetizare. Mergi pe o chestie simpla - Google Adsense. Un fel de fire and forget - o sa iti intre banutii in cont si nici nu trebuie sa iti mai bati capul cu site-ul. O sursa destul de sigura de venit.

Furatul in sine se termina in acest moment si acum intervine spamul. Un site fara vizitatori nu o sa iti aduca niciun ban. Asa ca incepi sa cauti pe blogsearch bloguri ce sunt pe blogspot (probabil ca google e mai prietenos cu blogurile hostate de el). Acum e cazul sa lasi comentarii spam doar pune saracul blogger botul si nu ti-l sterge.



Ii sugerezi ca poate l-ar interesa sa il puna si in blogroll asa pentru nitel google love. Oricum iesi bine. Desi adresa url a comentatorului are nofollow cea din textul comentariului nu sufera de problema asta.

Gata. Ai terminat. Cu putin noroc ai acum o sursa oke de venit. Merita pentru poate mai putin de o saptamana de muncit ... nu?

Ah colac peste pupaza spamul il faci de la facultate probabil in ora de laborator. Ar avea relevanta sa zic si facultatea? Nu prea cred. Dar de amorul artei hai sa spunem ca e ASE.

Rezultatul il puteti admina mai jos :)


Sper ca v-a ajutat acest scurt tutorial.

ps Ii spune cineva baiatului asta ca a mancat cate un A in drop down?

Comentarii

  1. ok , inteles pana aici . Care este furtul ?

    RăspundețiȘtergere
  2. In ce tos-uri ? Sunt interzise commenturile ? Este furt sa ceara ajutorul blogerilor , pentru promovarea site-ului ? Ce a furat mai exact? de la cine ? ce anume ? Ti-as fi recunascator daca mi-ai da un exemplu . Daniel

    RăspundețiȘtergere
  3. @daniel in tos-urile de la google translate si ivona. Ca de la ei a furat traducerea si text2 speech-ul.

    RăspundețiȘtergere
  4. @nihasa , Google ofera Api gratuit pentru translate , iar ivona 30 days free trial :) so ?

    RăspundețiȘtergere
  5. @anonim - daca imi aduc aminte cum trebuie chiar daca folosesti api-ul iti va aparea logoul google translate. Ivona face la fel in cele 30 de zile ;) - chiar baga publicitate inainte de voice.

    Ceea ce nu se intampla pe site-ul in cauza.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar dureaza ceva pana ajungi tu cu site-ul pe prima pagina google, nu e asa usor, spun din exprienta proprie. E ceva de munca.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!