Treceți la conținutul principal

Sunt dezolat

Tocmai am aflat ca faimoasa emisiune " Tradati in dragoste " este scripta si penalitatile alea de oameni care apar in ea sunt angajati cu contract sa joace un rol. Sunt bulversat .... incredibil domne ... ernest mimeaza si el orgasmul. Ma obisnuisem cu ideea ca femeile ( prezentatoare stiri si alte showuri obscure ) fac asta ... dar si ernest? Oke sa trecem usor peste preludiul asta lung si dureros ... si sa vorbim despre cat de incompetent trebuie sa fii sa faci o emisiune de cacat intentionat. Hai nu`mi spuneti ca nu ati vazut ultima emisiune? aia cu camera ascunsa in casa ... sex`ul normal oral brutal cu amantul ? Daca eu eram UE pai cred ca anulam aderarea ... si spuneam ca nu am nevoie de retarzi in joculetul meu. As baga o fata grava a la ernest sa va arat cat de regizata e situatia dar probabil ca ati schimba canalul errr blogul. Entertaiment in ro a ajuns un fel de lobotomizare .... si ce ma surprinde cu adevarat .... e prostituatia asta pentru rating / bani. As putea sa intreb retoric ce s`a intamplat cu simtul penibilului ... dar ce rost ar avea?

Ma uit la emisiuni de divertisment din afara ( evident alea mai cunoscute si mai bune ) ... si apoi arunc un ochi la jenibilitatile romanesti ... pwaaah .. pai ce se face in ro cu televizorul e genocid ... miliarde de neuroni sacrificati pentru rating. Daca nu mi`ar curge mucii in halul asta probabil ca m`as revolta mai mult .... dar din fericire fac un fel de hiperventilatie si cu fiecare cuvant scris ma mai calmez...

.... si aveam ganduri mari ... dar pana data viitoare ramanem cu ale noastre ... eu cu emisiunile in mediaplayer si juma` de privitori cu samantele intre dinti manca`ti`as.

subcultura ftw!

Comentarii

  1. partial scripta. Cu alte cuvinte scenaristul anticipeaza ... scenariul dezirambil, iar echipa de productie ajuta pe ici pe colo, astfel ca lucrurile sa o apuce in directia... cea buna. Si-apoi e normal ca protagosnistii sa fie sub contract si sa primeasca bani. Imagineaza-ti procesele in care s-ar baga postul daca ar difuza ceva dupa ce bietii oameni realizeaza penibilul si se hotarasc ca ei de fapt nu vor sa aiba nimic de-a face. BTW, credeai ca Big Brother nu are scenariu?!?

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) eu nu puteam sa cred ca ceva atat de prost ( emisiunea in sine ) poate sa fie facut cu buna stiinta :D

    BB parca nu sugea asa de rau

    RăspundețiȘtergere
  3. si atat de putina lume stie...eu am aflat odata cand am lasat genericu pana la sfarsit si de atunci raspandesc adevarul de fiecare data cand vine vorba de emisiune - si putini stiu adevarul

    RăspundețiȘtergere
  4. Tarziu ai aflat! A fost o intreaga discutie intre CNA si PRIMA TV, iar acestia din urma au fost nevoiti sa scrie la final ca este un film, nu o camera ascunsa.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu mai pune linkuri aiurea ca iar le sterg :D

    RăspundețiȘtergere
  6. E de cacat intr-adevar dar nu cred ca ai dreptate in comparatia cu emisiunile de afara. De ce te uiti la emisiunile bune de afara si apoi le compari cu astea nasoale de la noi. Si afara sunt emisiuni la fel de nasoale. Ce crezi ca, desi e un format de cacat , e un format original? Nu. E tot importat. Si acolo sunt la fel de idioate showurile.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu era scriptata la inceput dar si-au luat o amenda de vreo 200 mil de la CNA si au recurs la aceasta tactica...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…