Sunt dezolat

Tocmai am aflat ca faimoasa emisiune " Tradati in dragoste " este scripta si penalitatile alea de oameni care apar in ea sunt angajati cu contract sa joace un rol. Sunt bulversat .... incredibil domne ... ernest mimeaza si el orgasmul. Ma obisnuisem cu ideea ca femeile ( prezentatoare stiri si alte showuri obscure ) fac asta ... dar si ernest? Oke sa trecem usor peste preludiul asta lung si dureros ... si sa vorbim despre cat de incompetent trebuie sa fii sa faci o emisiune de cacat intentionat. Hai nu`mi spuneti ca nu ati vazut ultima emisiune? aia cu camera ascunsa in casa ... sex`ul normal oral brutal cu amantul ? Daca eu eram UE pai cred ca anulam aderarea ... si spuneam ca nu am nevoie de retarzi in joculetul meu. As baga o fata grava a la ernest sa va arat cat de regizata e situatia dar probabil ca ati schimba canalul errr blogul. Entertaiment in ro a ajuns un fel de lobotomizare .... si ce ma surprinde cu adevarat .... e prostituatia asta pentru rating / bani. As putea sa intreb retoric ce s`a intamplat cu simtul penibilului ... dar ce rost ar avea?

Ma uit la emisiuni de divertisment din afara ( evident alea mai cunoscute si mai bune ) ... si apoi arunc un ochi la jenibilitatile romanesti ... pwaaah .. pai ce se face in ro cu televizorul e genocid ... miliarde de neuroni sacrificati pentru rating. Daca nu mi`ar curge mucii in halul asta probabil ca m`as revolta mai mult .... dar din fericire fac un fel de hiperventilatie si cu fiecare cuvant scris ma mai calmez...

.... si aveam ganduri mari ... dar pana data viitoare ramanem cu ale noastre ... eu cu emisiunile in mediaplayer si juma` de privitori cu samantele intre dinti manca`ti`as.

subcultura ftw!

Comentarii

  1. partial scripta. Cu alte cuvinte scenaristul anticipeaza ... scenariul dezirambil, iar echipa de productie ajuta pe ici pe colo, astfel ca lucrurile sa o apuce in directia... cea buna. Si-apoi e normal ca protagosnistii sa fie sub contract si sa primeasca bani. Imagineaza-ti procesele in care s-ar baga postul daca ar difuza ceva dupa ce bietii oameni realizeaza penibilul si se hotarasc ca ei de fapt nu vor sa aiba nimic de-a face. BTW, credeai ca Big Brother nu are scenariu?!?

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) eu nu puteam sa cred ca ceva atat de prost ( emisiunea in sine ) poate sa fie facut cu buna stiinta :D

    BB parca nu sugea asa de rau

    RăspundețiȘtergere
  3. si atat de putina lume stie...eu am aflat odata cand am lasat genericu pana la sfarsit si de atunci raspandesc adevarul de fiecare data cand vine vorba de emisiune - si putini stiu adevarul

    RăspundețiȘtergere
  4. Tarziu ai aflat! A fost o intreaga discutie intre CNA si PRIMA TV, iar acestia din urma au fost nevoiti sa scrie la final ca este un film, nu o camera ascunsa.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu mai pune linkuri aiurea ca iar le sterg :D

    RăspundețiȘtergere
  6. E de cacat intr-adevar dar nu cred ca ai dreptate in comparatia cu emisiunile de afara. De ce te uiti la emisiunile bune de afara si apoi le compari cu astea nasoale de la noi. Si afara sunt emisiuni la fel de nasoale. Ce crezi ca, desi e un format de cacat , e un format original? Nu. E tot importat. Si acolo sunt la fel de idioate showurile.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu era scriptata la inceput dar si-au luat o amenda de vreo 200 mil de la CNA si au recurs la aceasta tactica...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!