Treceți la conținutul principal

Cafeneaua falusului erect

Sau trebuia sa zic mai bine complexul unghiului de 45 grade? Ideea e ca am fost la Cafeneaua Erotica in Twice (joia trecuta) sa asist la o dezbatere legata de nuduri ..... unde s`a abordat si subiectul erotism sau pornografie. Am stat cuminte pe scaunul meu si am privit cu ochii mari la o argumentare mai mult sau mai putin din topor despre pornografie. Sincer nu vedeam legatura .... e nudul pornografie?

Ori nu gandesc eu suficient de out of the box ori nudul asta e o notiune mai elastica ca un bungee cord. S`a discutat mult despre ce este pentru fiecare dintre noi pornografie .... eu am de exemplu cred ca este un act sexual explicit care iti serveste toate trairile direct pe tava fara sa se faca uz de imaginatie ... zic asta fara sa ma gandesc foarte mult (relativa lene).

Eroticul nici macar nu il vad sa aiba legatura cu sexul ... ma rog sunt eu asa mai naiv si puritan.

Referitor la dezbatere pot spune ca mi`a venit o idee de blog pentru cineva care are timp sa asiste la toate evenimentele de gen: cine nu avea ce sa caute acolo. Explica acum .... la fiecare conferinta dezbatere whatever e o persoana care nu are nicio legatura cu subiectul ... in general ii vezi prin public ... in cazuri mai triste ii vezi printre vorbitori.

Ca o paranteza as vrea sa spun ca sunt destul de conservator cand vine vorba de lucruri din astea si orice abatere ma deranjeaza. Gasesc unele replici spune ca fiind o instigare la lobotomizare generala. Fascinant cum poate sa iti creasca orgoliu cand unii dintre vorbitori sunt mai de la tara ... desi aveai pretentii.

Sincer nici nu e un subiect care sa merite atentia mea .... dovada ca a stat prin draft vreo 4-5 zile ... si abia acum m`am gandit sa ii dau publish.

whateva`

Comentarii

  1. pana si daca iti dai jos lenjeria intima este erotic deja

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti atat, atat de incoerent in posturi cateodata. Ai o idee la inceput, dar o pierzi printre propriile-ti maruntisuri undeva pe la al doilea alineat.

    Care anume exemple s-au dat, la ce concluzii au ajuns oamenii aia, saracii? You mention nothing of the actual conference.

    RăspundețiȘtergere
  3. wild guess ... dar de ce as tine un post cateva zile in draft?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…