Treceți la conținutul principal

Cafeneaua falusului erect

Sau trebuia sa zic mai bine complexul unghiului de 45 grade? Ideea e ca am fost la Cafeneaua Erotica in Twice (joia trecuta) sa asist la o dezbatere legata de nuduri ..... unde s`a abordat si subiectul erotism sau pornografie. Am stat cuminte pe scaunul meu si am privit cu ochii mari la o argumentare mai mult sau mai putin din topor despre pornografie. Sincer nu vedeam legatura .... e nudul pornografie?

Ori nu gandesc eu suficient de out of the box ori nudul asta e o notiune mai elastica ca un bungee cord. S`a discutat mult despre ce este pentru fiecare dintre noi pornografie .... eu am de exemplu cred ca este un act sexual explicit care iti serveste toate trairile direct pe tava fara sa se faca uz de imaginatie ... zic asta fara sa ma gandesc foarte mult (relativa lene).

Eroticul nici macar nu il vad sa aiba legatura cu sexul ... ma rog sunt eu asa mai naiv si puritan.

Referitor la dezbatere pot spune ca mi`a venit o idee de blog pentru cineva care are timp sa asiste la toate evenimentele de gen: cine nu avea ce sa caute acolo. Explica acum .... la fiecare conferinta dezbatere whatever e o persoana care nu are nicio legatura cu subiectul ... in general ii vezi prin public ... in cazuri mai triste ii vezi printre vorbitori.

Ca o paranteza as vrea sa spun ca sunt destul de conservator cand vine vorba de lucruri din astea si orice abatere ma deranjeaza. Gasesc unele replici spune ca fiind o instigare la lobotomizare generala. Fascinant cum poate sa iti creasca orgoliu cand unii dintre vorbitori sunt mai de la tara ... desi aveai pretentii.

Sincer nici nu e un subiect care sa merite atentia mea .... dovada ca a stat prin draft vreo 4-5 zile ... si abia acum m`am gandit sa ii dau publish.

whateva`

Comentarii

  1. pana si daca iti dai jos lenjeria intima este erotic deja

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti atat, atat de incoerent in posturi cateodata. Ai o idee la inceput, dar o pierzi printre propriile-ti maruntisuri undeva pe la al doilea alineat.

    Care anume exemple s-au dat, la ce concluzii au ajuns oamenii aia, saracii? You mention nothing of the actual conference.

    RăspundețiȘtergere
  3. wild guess ... dar de ce as tine un post cateva zile in draft?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Populare în ultima săptămână

Perfektum Double Black IPA

Acum 3 ani scriam pe blog despre o mică fabrică de bere din cartierul Berceni care tocmai lansase unele dintre cele mai urâte etichete de bere artizanală. Atunci zicem că băieții ăștia de la ArtBrew sunt de urmărit pentru că sunt printre singurii care fac o bere decentă. Pe cât de mult i-am lăudat în postarea respectivă, pe atât de mult n-am mai auzit nimic de ei în tot acest timp.

Asta până acum vreo câteva zile când am dat total întâmplător de noua lor Black IPA.

Nume: Perfektum Double Black IPA
Stil: Black IPA
Alcool: 8.2%
Origine: Romania
Producător: ArtBrew
Preț: 21 de lei în Craft și Draft

Aia veche mi-a plăcut pentru că aducea destul de mult cu ceva ce am făcut într-o vară acasă: o bere cu o culoare frumoasă care stârnea reacții puternice chiar și în cei care nu prea le aveau cu berea.
Parcă așa sună mai frumos decât adevărul: o bere care te făcea să te strâmbi din nas încă de la prima gură. Dar unii sunt masochiști ca mine și apreciază gustul acesta puternic de caramel.

Double Blac…

Lași bacșiș la Uber Eats? Foodpanda? Glovo?

Eu nu.

Până azi de dimineață credeam că asta e normalitatea serviciului. Pentru că de fapt de asta plătești taxa aia de livrare pentru a scăpa de căutat mărunt prin casă. Faci comanda, îți ajunge acasă, zici mulțumesc și gata.

Dar simt cum mă îngrop încet-încet. După ce că nu las bacșiș la serviciile astea ce au incluse taxe de livrare, atunci când las la alea cu livrare gratuită o fac sub forma a câtorva lei - cam 5% din comandă.

Îmi dau seama că sunt o persoană îngrozitoare, dar nu prea înțeleg de ce trebuie să recompensez pe cineva că și-a făcut treaba pentru care a fost plătit - direct din taxa de livrare sau din salariul pe care îl primește de la take away.

Înțeleg că dacă i-am complicat viața celui care livrează și implicit i-am mâncat mai mult timp decât necesita comanda este de obraz să recompensez timpul acela extra pe care l-a pierdut cu mine, dar altfel de ce i-aș lăsa bacșiș?

Ca să fiu sincer, până să îl văd pe Marius de la bucharestBIKEtraffic primind 5 lei la prima coma…

Ursus aduce berea la tanc, err tank

Aseară am fost la Biutiful la invitația celor de la Ursus să degust ultima lor găselniță: berea la tanc - bere proaspătă nepasteurizată adusă direct din fabrică în mai putin de 24 ore. Am ajuns însetat fix când tankul își făcea intrarea și m-am băgat în față să fiu printre primii care testează noul sortiment.

Nume: URSUS Tank
Stil: Lager
Alcool: ~5%
Origine: Romania
Producător: Ursus Breweries
Preț: nu știu momentan

Primul lucru pe care l-am remarcat a fost halba care seamănă izbitor de mult cu trofeul Champions League fără o toartă. E grea, e impozantă și a devenit imediat una dintre halbele mele favorite. Acum regret puțin că am plecat și n-am fost român până la capăt ca să iau două acasă. O să o prețuiesc pe asta pe care o am până când nu o să mai fie.

Dar unei halbe impresionante îi șade bine cu o bere pe măsură, iar noul Ursus la tanc nu dezamăgește. Are o spumă frumoasă și generoasă, o culoare plăcută ochiului care cred că îi șade și mai bine în lumină naturală, iar gustul este unul …