Treceți la conținutul principal

so why do i love cola?

Sunt imun la toate reclamele cu fabrica de fericire ... mos craciun care atinge acolo jos tot felul de copilasi suspect de fericiti ... tot felul de fotbalisti dubiosi care savureaza cate o doza de cola sau mai stiu eu picaturi de lamaie scurse intr`un mod insalubru in aceasta licoare magica.

Eu iubesc cola si derivatele de gen (ba lipsite de culoare ... ba colorate) pentru ca imi da senzatia (legitima de altfel) ca imi traiesc viata pe muchie. Ati citit ce scrie pe eticheta? Jezus ce crappy stuff poti sa bei. Eu personal fac parte din aia slabi ... care nu au tupeu sa bea cola zilnic/saptamanal ... dar totusi vor sa se simta o data pe luna ca niste invingatori asupra a ceva ce ar putea sa te omoare.

De asta iubesc cola ... e o senzatia unica ... usor dulce care ascunde arma mortala ... oricata bere as bea nu pot sa egalez senzatia care imi trece prin coloana atunci cand savurez prima gura de cola.

Astazi vreau sa traiesc periculos .... am o sticla de 2 litri langa mine si planuiesc sa o beau singur. Are doar de 2.3 ori mai multe zaharuri decat este recomandat pe zi. Simt ca sunt un barbat adevarat ... nu imi e frica de cola.

Un amarat de predator nu a putut sa il cafteasca pe Shvartzi ... dar daca ar fi avut 2 litri de cola?Hmmm ... shvartzi (nu stiu cum i se scrie numele si nici nu ma intereseaza) is a big pussy.

I really love cola ... si ca orice iubire .... trebuie sa o lasi sa plece si daca se va intoarce la tine ... puteti sa traiti fericiti pana cand tu mori. Eu nu beau cola ... astept sa se intoarca la mine.....

Comentarii

  1. incearca cola zeo, zero zahar, dar si zero chestii bune presupun. Oricum macar partea cu zaharul se rezolva

    RăspundețiȘtergere
  2. cola zero sucks big time. are gust de cola rasuflata,ce a stat in soare si eventual fara capac ca sa mai intre si vreo gaza dubioasa pe acolo. cea mai buna e cea originala fara lamaie, light, vanilla, blue sau ce-o mai fi ea, bauta vara intr-un pahar inalt, rece, plin cu gheata ca sa simti cum te ia racoarea de la prima inghititura.

    RăspundețiȘtergere
  3. uh:X chiar ca... prima gura de cola sa simti cum toate radioactivitatiile alea din ea it ipatrund si corup fiecare celula a corpuluiiii:X...priceless 8->

    RăspundețiȘtergere
  4. frate, eu traiesc la limita inconstientei plina de adrenalina si beau pespi in fiecare zi ... in special pespi in care s-a pisat o lamaie

    RăspundețiȘtergere
  5. am niste prieteni stabiliti in america. mi-au spus ca acolo, multi bastinasi cumpara cola numai pentru a curata aragazul si in nici un caz pentru consum. de ce? din cauza ingredientelor pe care-l contine. se lasa putin la inmuiat si apoi se curata aragazul. iese suuper. incercati si voi sa va convingeti. insa...daca intr-adevar vreti sa traiti la limita, consumati produsul.

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost si la myth busters cola myths ... nu e chiar asa de extraordinara la curatat .. dar sincer ma indoiesc ca bastanii cumpara cola sa curete aragazul. De ce?

    Eu ca bastan nu mi`as curata singur aragazul .. duh!

    Btw e diferenta foarte mare intre cola de acolo si cea de aici.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

În ultimul an am mers pe jos cam 2480 de km

Zilele astea s-a împlinit un an de când am început să port o brățară de fitness. E vorba de un Garmin Vivofit 2 pe care nu l-am dat niciodată jos în ultimele 365 de zile - doar de curiozitate de a vedea cât merg pe jos într-un an. Răspunsul a fost puțin dezamăgitor:

Cam 2480 de kilometri parcurși pe jos într-un an.

Zic dezamăgitor pentru că speram să trec de 2500 până când scriu însemnarea asta.

Aplicația a contorizat doar vreo 2430 pentru că vreo 5-6 zile extrem de active au reprezentat erori de sincronizare și tot ce am făcut în zilele respective s-a pierdut în neant. Estimez eu că e vorba de vreo 50 de kilometri maxim.

În rest, cam așa arată treaba ca în imaginea de mai jos. Trei milioane și ceva de pași, o medie de 6.8 kilometri parcurși zilnic pe jos și un record de aproape 18 km într-o zi călduroasă de mai.


Problema este că deși valorile par mari, cu siguranță peste media bucureșteană, realitatea e că denotă sedentarismul modern. Citeam acum ceva vreme un studiu similar făcut p…

S-a întâmplat nefăcuta: Chefi la cuțite e mai digerabil ca MasterChef

Nu credeam că o să zic asta vreodată, dar Chefii la cuțite s-au transformat încet, încet într-un fel de Top Gear culinar. Prietenia dintre ei a început să își spună cuvântul și întreg show-ul a devenit mult mai ușor de digerat chit că nu este produs la nivelul calitativ MC.

Între timp au renunțat și la jignirile gratuite, doar de dragul de a fi, așa că întreaga experiență este una care binedispune. Știu că elitismul culinar își face cruce în acest moment, dar nici Chefii și nici MasterChefii n-au emisiuni care să aibă legătură cu gătitul.

M-am uitat la 4 episoade și nici snopit în bătaie moldovenească n-aș putea să îmi aduc aminte de vreun preparat care m-a impresionat sau o tehnică pe care am deprins-o.

Emisiunile sunt pe zona pur de entertainment, iar Chefii fac asta mai bine printr-o carismă tip grup de prieteni. Chit că e pe glume de cartier, recunosc că m-am uitat și am râs de multe ori la emisiunea lor. E posibil ca ăsta să fie un prin semn de stockholm syndrome.

Cu toate asta …

Deschidere: Shoteria Stația Fantastică

Generația nouă de petrecăreți din Centrul Vechi a dat naștere unui concept interesant: fast bar-ul. Locul unde ajungi să bei ceva cu niște prieteni înainte de poposi într-un club. Așa de încălzit puțin și de intrat în spiritul de petrecere. E locul unde n-ai scaune să te parchezi la povești sau să zăbovești cu orele. Totul e pe repede înainte.

E suficient să ajungi o seară în Shoteria 1 - Stația de primă alcoolizare - să simți pe pielea ta cât de bine a prins. Grupuri și grupuri de oameni care vin să dea un shot - două înainte de a se duce regulamentar la 23:00 în club. Ajută și faptul că au varietate de shot-uri pentru toate gusturile, așa că nu mare e mirarea să vezi grupuri de fete cot la cot shot la shot cu grupuri de băieți.

Lucrurile au mers atât de bine în ăștia 2 ani de Shoteria 1 încât vineri au mai deschis un loc. De data asta s-au concentrat pe long drinks sau shotail-uri cum le zic ei. Un loc puțin mai măricel ca primul, dar sub același concept-umbrelă. Un loc unde să pet…