Treceți la conținutul principal

so why do i love cola?

Sunt imun la toate reclamele cu fabrica de fericire ... mos craciun care atinge acolo jos tot felul de copilasi suspect de fericiti ... tot felul de fotbalisti dubiosi care savureaza cate o doza de cola sau mai stiu eu picaturi de lamaie scurse intr`un mod insalubru in aceasta licoare magica.

Eu iubesc cola si derivatele de gen (ba lipsite de culoare ... ba colorate) pentru ca imi da senzatia (legitima de altfel) ca imi traiesc viata pe muchie. Ati citit ce scrie pe eticheta? Jezus ce crappy stuff poti sa bei. Eu personal fac parte din aia slabi ... care nu au tupeu sa bea cola zilnic/saptamanal ... dar totusi vor sa se simta o data pe luna ca niste invingatori asupra a ceva ce ar putea sa te omoare.

De asta iubesc cola ... e o senzatia unica ... usor dulce care ascunde arma mortala ... oricata bere as bea nu pot sa egalez senzatia care imi trece prin coloana atunci cand savurez prima gura de cola.

Astazi vreau sa traiesc periculos .... am o sticla de 2 litri langa mine si planuiesc sa o beau singur. Are doar de 2.3 ori mai multe zaharuri decat este recomandat pe zi. Simt ca sunt un barbat adevarat ... nu imi e frica de cola.

Un amarat de predator nu a putut sa il cafteasca pe Shvartzi ... dar daca ar fi avut 2 litri de cola?Hmmm ... shvartzi (nu stiu cum i se scrie numele si nici nu ma intereseaza) is a big pussy.

I really love cola ... si ca orice iubire .... trebuie sa o lasi sa plece si daca se va intoarce la tine ... puteti sa traiti fericiti pana cand tu mori. Eu nu beau cola ... astept sa se intoarca la mine.....

Comentarii

  1. incearca cola zeo, zero zahar, dar si zero chestii bune presupun. Oricum macar partea cu zaharul se rezolva

    RăspundețiȘtergere
  2. cola zero sucks big time. are gust de cola rasuflata,ce a stat in soare si eventual fara capac ca sa mai intre si vreo gaza dubioasa pe acolo. cea mai buna e cea originala fara lamaie, light, vanilla, blue sau ce-o mai fi ea, bauta vara intr-un pahar inalt, rece, plin cu gheata ca sa simti cum te ia racoarea de la prima inghititura.

    RăspundețiȘtergere
  3. uh:X chiar ca... prima gura de cola sa simti cum toate radioactivitatiile alea din ea it ipatrund si corup fiecare celula a corpuluiiii:X...priceless 8->

    RăspundețiȘtergere
  4. frate, eu traiesc la limita inconstientei plina de adrenalina si beau pespi in fiecare zi ... in special pespi in care s-a pisat o lamaie

    RăspundețiȘtergere
  5. am niste prieteni stabiliti in america. mi-au spus ca acolo, multi bastinasi cumpara cola numai pentru a curata aragazul si in nici un caz pentru consum. de ce? din cauza ingredientelor pe care-l contine. se lasa putin la inmuiat si apoi se curata aragazul. iese suuper. incercati si voi sa va convingeti. insa...daca intr-adevar vreti sa traiti la limita, consumati produsul.

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost si la myth busters cola myths ... nu e chiar asa de extraordinara la curatat .. dar sincer ma indoiesc ca bastanii cumpara cola sa curete aragazul. De ce?

    Eu ca bastan nu mi`as curata singur aragazul .. duh!

    Btw e diferenta foarte mare intre cola de acolo si cea de aici.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

StarCraft Remastered se lansează la vara

Pe vremea mea, drama băieților de școala generală era că fetele din clasă nu prea se uitau la noi. Băieții de liceu erau pe radarul lor, iar noi practic nici nu existam. Lucrul ăsta s-a schimbat prin clasa a 8-a când toți ne-am înălțat și practic au început să se uite mai cu jind la noi, dar deja era prea târziu.

În '98 când se întâmpla asta, apăruse StarCraft și primele net cafe-uri de prin București, iar toată atenția noastră era captată de acest joc. În fiecare clipă din zi doar asta vorbeam: terrani, protoși și zergi.

StarCraft a fost pentru mine primul joc pe care l-am jucat vreodată în multiplayer. Nici nu aveam calculator acasă pe vremea aia, dar after school-ul îl petreceam în net cafe-uri - fie jucând, fie uitându-mă la alții cum se jucau.

Nu eram deloc bun la joc, îmi luam bătaie cu o precizie elvețiană. Poate și din cauză că singura strategie pe care o aplicam era să îmi fac turrele - câmpuri întregi de turrele, iar mârlanii mei de adversari veneau cu carriere invizibi…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…