so why do i love cola?

Sunt imun la toate reclamele cu fabrica de fericire ... mos craciun care atinge acolo jos tot felul de copilasi suspect de fericiti ... tot felul de fotbalisti dubiosi care savureaza cate o doza de cola sau mai stiu eu picaturi de lamaie scurse intr`un mod insalubru in aceasta licoare magica.

Eu iubesc cola si derivatele de gen (ba lipsite de culoare ... ba colorate) pentru ca imi da senzatia (legitima de altfel) ca imi traiesc viata pe muchie. Ati citit ce scrie pe eticheta? Jezus ce crappy stuff poti sa bei. Eu personal fac parte din aia slabi ... care nu au tupeu sa bea cola zilnic/saptamanal ... dar totusi vor sa se simta o data pe luna ca niste invingatori asupra a ceva ce ar putea sa te omoare.

De asta iubesc cola ... e o senzatia unica ... usor dulce care ascunde arma mortala ... oricata bere as bea nu pot sa egalez senzatia care imi trece prin coloana atunci cand savurez prima gura de cola.

Astazi vreau sa traiesc periculos .... am o sticla de 2 litri langa mine si planuiesc sa o beau singur. Are doar de 2.3 ori mai multe zaharuri decat este recomandat pe zi. Simt ca sunt un barbat adevarat ... nu imi e frica de cola.

Un amarat de predator nu a putut sa il cafteasca pe Shvartzi ... dar daca ar fi avut 2 litri de cola?Hmmm ... shvartzi (nu stiu cum i se scrie numele si nici nu ma intereseaza) is a big pussy.

I really love cola ... si ca orice iubire .... trebuie sa o lasi sa plece si daca se va intoarce la tine ... puteti sa traiti fericiti pana cand tu mori. Eu nu beau cola ... astept sa se intoarca la mine.....

Comentarii

  1. incearca cola zeo, zero zahar, dar si zero chestii bune presupun. Oricum macar partea cu zaharul se rezolva

    RăspundețiȘtergere
  2. cola zero sucks big time. are gust de cola rasuflata,ce a stat in soare si eventual fara capac ca sa mai intre si vreo gaza dubioasa pe acolo. cea mai buna e cea originala fara lamaie, light, vanilla, blue sau ce-o mai fi ea, bauta vara intr-un pahar inalt, rece, plin cu gheata ca sa simti cum te ia racoarea de la prima inghititura.

    RăspundețiȘtergere
  3. uh:X chiar ca... prima gura de cola sa simti cum toate radioactivitatiile alea din ea it ipatrund si corup fiecare celula a corpuluiiii:X...priceless 8->

    RăspundețiȘtergere
  4. frate, eu traiesc la limita inconstientei plina de adrenalina si beau pespi in fiecare zi ... in special pespi in care s-a pisat o lamaie

    RăspundețiȘtergere
  5. am niste prieteni stabiliti in america. mi-au spus ca acolo, multi bastinasi cumpara cola numai pentru a curata aragazul si in nici un caz pentru consum. de ce? din cauza ingredientelor pe care-l contine. se lasa putin la inmuiat si apoi se curata aragazul. iese suuper. incercati si voi sa va convingeti. insa...daca intr-adevar vreti sa traiti la limita, consumati produsul.

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost si la myth busters cola myths ... nu e chiar asa de extraordinara la curatat .. dar sincer ma indoiesc ca bastanii cumpara cola sa curete aragazul. De ce?

    Eu ca bastan nu mi`as curata singur aragazul .. duh!

    Btw e diferenta foarte mare intre cola de acolo si cea de aici.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!