Treceți la conținutul principal

expertbook maguay

Am fost acum o saptamana or so in loggia la lansarea oficiala a primelor laptopuri cu centrino 2 facute de faimoasa firma de servere maguay. Sincer nu prea am fost impresionat dar nici nu sunt in target. Ziceam mai de mult ca sunt unele lucruri pe care nu as vrea sa mi le cumpar niciodata. Printre ele era si un laptop. Prea mare si greu pentru ce am nevoie sa faca (verificat email si net) ... adica prefer un smart phone slash gadged flashy.

Oarecum m-am saturat de calculatoare ... vreau ceva ultra portabil. Nu pot spune ca sunt mare fan stat la calculator desi fac asta destul de mult. In alta ordine de idei .. nu ma vad stand la o terasa cu laptopul in fata si lucrand ceva. Sa il folosesc la o conferinta? Daca am nevoie pot sa folosesc telefonul pe post de reportofon ... in nici un caz nu o sa fac live blogging.

Btw urasc notiunea de live blogging ... e ca la facultate ... proful zice ceva ... tu scrijelesti ... la sfarsit ai inteles fix ... *cenzurat* Prefer sa fiu atent. So de ce as avea nevoie de un laptop?

For job stuff? Posibil ... dar pana la urma daca tot plec undeva in vacanta sau la o bere .. de ce as vrea sa "muncesc".

Oricum ... lansarea a fost cute ... am admirat si noi ca baietii niste contururi atragatoare ... un display care mai incanta ochiul .. dotarile erau cam standard asa. Fiecare intelege ce vrea din ce am zis in ultima fraza :))

Comentarii

  1. Toate motivele tale sunt absolut plauzibile, dar pe langa asta ai putea vrea un laptop sa stai tolanit si relaxat in pat decat la birou atunci cand utilizezi PC-ul. Sa ai wireless si sa nu te mai complici cu firaraia. Sa nu trebuiasca sa stergi de praf ditamai magaoaia de unitate, tastatura, mouse, si eventual CRT (daca nu LCD). Motive ar mai fi, la fel cum sunt sigur ca sunt motive si contra laptop ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. niciodata nu am vorbit in numele altora :)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sunt pro laptop tocmai din motivele enuntate mai sus de Etherfast :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveau si elemente de racire? La dotarile contururilor ma refer, fireste. Fan laptop nici eu nu sint, in schimb trag dupa mine o chestie pe care sa pot verifica ceva mai bine ce poze am tras (atunci cind ies la tras de poze).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…