expertbook maguay

Am fost acum o saptamana or so in loggia la lansarea oficiala a primelor laptopuri cu centrino 2 facute de faimoasa firma de servere maguay. Sincer nu prea am fost impresionat dar nici nu sunt in target. Ziceam mai de mult ca sunt unele lucruri pe care nu as vrea sa mi le cumpar niciodata. Printre ele era si un laptop. Prea mare si greu pentru ce am nevoie sa faca (verificat email si net) ... adica prefer un smart phone slash gadged flashy.

Oarecum m-am saturat de calculatoare ... vreau ceva ultra portabil. Nu pot spune ca sunt mare fan stat la calculator desi fac asta destul de mult. In alta ordine de idei .. nu ma vad stand la o terasa cu laptopul in fata si lucrand ceva. Sa il folosesc la o conferinta? Daca am nevoie pot sa folosesc telefonul pe post de reportofon ... in nici un caz nu o sa fac live blogging.

Btw urasc notiunea de live blogging ... e ca la facultate ... proful zice ceva ... tu scrijelesti ... la sfarsit ai inteles fix ... *cenzurat* Prefer sa fiu atent. So de ce as avea nevoie de un laptop?

For job stuff? Posibil ... dar pana la urma daca tot plec undeva in vacanta sau la o bere .. de ce as vrea sa "muncesc".

Oricum ... lansarea a fost cute ... am admirat si noi ca baietii niste contururi atragatoare ... un display care mai incanta ochiul .. dotarile erau cam standard asa. Fiecare intelege ce vrea din ce am zis in ultima fraza :))

Comentarii

  1. Toate motivele tale sunt absolut plauzibile, dar pe langa asta ai putea vrea un laptop sa stai tolanit si relaxat in pat decat la birou atunci cand utilizezi PC-ul. Sa ai wireless si sa nu te mai complici cu firaraia. Sa nu trebuiasca sa stergi de praf ditamai magaoaia de unitate, tastatura, mouse, si eventual CRT (daca nu LCD). Motive ar mai fi, la fel cum sunt sigur ca sunt motive si contra laptop ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. niciodata nu am vorbit in numele altora :)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sunt pro laptop tocmai din motivele enuntate mai sus de Etherfast :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveau si elemente de racire? La dotarile contururilor ma refer, fireste. Fan laptop nici eu nu sint, in schimb trag dupa mine o chestie pe care sa pot verifica ceva mai bine ce poze am tras (atunci cind ies la tras de poze).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!