Treceți la conținutul principal

webstock 2008

A iesit bine ... multa lume ... destul entuziasm ... mici barfe si mancatorii .. conferinte destul de banale ca informatie adusa ... stat mai mult pe afara. Cam asa as putea sa descriu evenimentul de vineri. Comparativ cu cealalta conferinta gratuita ... ++ adica mult mai bine. Ma asteptam la asta ... doar Cristi Manafu face asta de suficient timp incat sa stie cum se face o conferinta (logistica si organizare).

Cam toata lumea din internet a fost .. am recunoscut foarte multi oameni si asta mi-a placut. Ma plang in schimb ca am cunoscut prea putini oameni noi ... am vorbit tot cu cei pe care deja ii cunosteam. In concluzie sa o luam punctual cu conferinta:


  • locatie si organizare ca la o conferinta platita
  • multi oameni in sala ... putini la barfa noastra afara
  • deci informatia interesa pe majoritatea ... eu in schimb sunt nitel mai pretentios
  • a fost web 2.0? cat se poate pentru romania a fost
  • emi gal la un workshop a zis ca stie 2 proiecte web2.0 in ro ... invita si trilulilu ~ m-am bucurat nitel
  • astept cu interes sa se lanseze saptamana asta resentimente.ro ~ matrimoniale la caterinca
  • un baiat care ma tot servea cu apa plata .. ma jur ca nu avea mai mult de 12-14 ani .. au voie sa munceasca la varsta aia?
  • am dus dorul articului ca sponsor .... o conferinta fara mere verzi!!! sad sad sad
  • s-a stat si pe terasa la HoJo ... acum imi dau seama ca a fost foarte foarte multa lume
  • tot se vorbeste despre ce este viitorul (bloguri .. mobile ... whatever )... m-am cam saturat de vizionari
  • am primit initial un lg renoir la test ... lansat in europa abia joi .. ulterior am plecat cu un lg secret la test .. deh telefon (o sa intelegi intr-o insemnare viitoare treaba asta)
  • nu pun linkuri catre nimeni *(altcineva in afara de mine) ca imi este foarte mareeeee lene.
  • 8 retele wireless libere ... au trecut zilele cand era doar wifi-ul pe bani de la HoJo
  • da .. sunt foarte culeanu ...  Howard Johnson a devenit pentru mine HoJo ca deh .. intelegi si tu
  • in materie de telefoane ale ascultatorilor ... ifonul pare nu sa nu mai fie asa de popular : lumea se lauda cu blackberry bold si nokia e71
  • s-a facut mult live blogging ... eu m-am abtinut .. nici voi si nici eu nu suntem asa de interesanti incat sa scriem si sa aflam astea real time.
  • s-au facut concursuri cu premii in pauze .... misto atmosfera asa in general.
  • zicea cineva ca 80% din top100 bloggeri zelist erau acolo ... posibil posibil ca au fost cam multi
  • ma asteptam sa vad niste pumni impartiti in stanga si in dreapta ... dar bloggerii au gura mare doar online .. in offline se evita reciproc .. pacat .. aveam chef de show
  • la workshopul de responsabilitate sociala .. la un momentdat lumina dusa a fost ... eco frate! misto atmosfera .. tocmai buna de pus mana pe un picior sau un san ...
  • eu din pacate stateam la marginea randului si in stanga mea era un tip ...
  • cineva mi-a zis ca am mare succes la fetele de la mccann pr .. 
  • cred ca am chitait cand am auzit asta ... hehheheh
  • am uitat sa zic ca au venit multi bloggeri din provincie .. fascinant
  • incheiat si vreo 2 dealuri pentru invita ..deci se poate spune ca am fost si productiv
  • am dat-o nitel si in activism .. toata lumea mi-a admirat tricoul (poza gen mai jos)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Era un bar mișto, dar problema era că mai venea și patronul...

Știți barul ăla făcut de patron în momentul în care a ajuns la 40 de ani și i-a dat cu virgulă bucket listul? Nu? Hai să vă zic cum stă treaba. Toată viața a visat să își deschidă un bar, dar n-a avut timp/bani/motivare. Asta până de curând când s-a dus ca berbecul.

L-a deschis. E mic, simpatic, are un specific bine delimitat, a mers chiar bine la început, dar acum începe să scârțâie. Și ăsta nu înțelege de ce. De ce în fiecare lună vin din ce în ce mai puțini clienți și încasează tot mai pe negativ.

Păi problema majoră e că patronul și-a dorit bar, dar nu și clienți. Am fost în vreo câteva locuri din astea unde noi îl deranjam pe patron. Omul era cu paharul de vin în față, cu gașca de prieteni și cu muzica la maxim. Erau pe distracție și trebuia să o mai pună pe pauză să ne aducă meniurile, să dea muzica mai încet, să ne aducă băutura și la final să ne ia banii.

Omul nu avea chef de noi, chiar dacă eram singurii plătitori de consumație din bar. N-ai cum să ceri prietenilor bani pe c…

Ieri le-am arătat Bucureștiul celor 5 noi beri aduse în România de URBB

De două zile timeline-ul meu s-a umplut de bloggeri care primiseră pachetul din imagine. Poze din toate unghiurile, selfie-uri, nebunie. Eu cred că am primit ultimul lădița care avea frumos atașat următorul mesaj: "Descoperă Europa cu berea care ți se potrivește! #beertrip", așa că presiunea a fost maximă.

Eu ce fel de poză pot să pun ce deja n-a fost făcută de ceilalți? Pe drumul spre casă, ajutat și de constituția specifică de blogger ce trebuia să care 6 kilograme, mi-am zis să fiu o gazdă primitoare și să le arăt celor 5 beri noi o fărâmă de București.

Și pentru că tot zic de ele, dar nu le-am numit, acestea sunt: Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Alături de ele au fost două mutat aici de ceva vreme: Guinness și Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Rezultatul este mai jos.














Problema unui food truck făcut din pasiune e că nu se ia niciodată în serios

Sâmbătă am fost la aniversarea celor de la Ground Zero la Verde Stop - un loc ce a văzut de-a lungul timpului câteva street food festivals. Am ajuns regulamentar la 2, mi-am luat o bere și m-am tolănit regulamentar pe iarbă. Deja de la a 2-a bere au început șoriceii să danseze prin stomac așa că am făcut un tur al food truck-urilor prezente.

La BurgerVan timpul de așteptare era de peste 45 de minute, la Pește Pâine nici nu deschiseseră la aproape 3 ore de când începuse evenimentul, iar la Dianei 4 norocul a făcut să aibă gulașul făcut dinainte așa că puteai să mănânci pe loc. Nu zic că m-am resemnat, că au un gulaș bun, dar speram să bag niște cartofi prăjiți de la Pește Pâine.

Au deschis și ei jumătate de oră mai târziu și imediat s-a făcut o coadă care s-a împrăștiat repede. N-am înțeles de ce, dar mi-am zis că ăsta e momentul să merg să iau niște cartofi. Țeapă. Urmau să îi facă în 30 de minute după spusele lor. Mmda. Bine.


Am mai zăbovit ceva timp la niște vorbe și bere, dar am z…