de ce sa mergi la vot

Evit in continuare sa ameste puritatea acestui blog cu sangele politic ... nu cred ca este cazul sa fac acest pas. Dar actiunea aceasta civica mi se pare una buna ... pe care o sustin. Din acest motiv cu bucurie am raspuns la 3 intrebari pentru site-ul votezi.ro legate de ce merg sau nu merg la vot. Uitati ce a iesit ... si apoi un filmulet din state.


1.              Tu mai votezi ?


Eu am votat si eu o sa votez. Eu ca cetatean ... eu ca blogger .. si mai ales eu ca persoana.


2.              De ce ?
Imi place sa cred ca sunt responsabil dar de fapt cred ca e doar modul prin care eu ma simt confortabil sa comentez despre situatia politica a tarii. Daca as alege sa nu votez probabil ca m-as simti nitel ciudat sa vorbesc despre politica. De ce sa vorbesc despre ei? Nu e ca si cum mi-am facut datoria de a prevenii sau ajuta urcarea lor pe scara politica. Cu alte cuvinte ... votez ca sa-mi dau cu parerea dupa.




3.              Ce mai astepti de la clasa politica ?


Nu sunt in tema cu ceea ce se intampla in politica asa ca nu prea pot sa imi dau cu parerea intr-un mod pertinent. Pe plan personal observ o imbunatatire a vietii mele asa ca oarecum pot spune ca ma sper ca actualii si viitorii politicieni sa continuie acest trend crescator. Trendul meu crescator.

Comentarii

  1. Da votez ... pentru ca asa mi se pare normal ... chit ca votez "contra"!

    De la clasa politica nu astept decat sa se schimbe cat de cat ... ne-am saturat de minciuni, de promisiuni, de coruptie, de circul politic!

    RăspundețiȘtergere
  2. te-ai dus la vot? ti-ai luat-o... :)))))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!