wordpress e noul google ale bloggurilor .ro

*start rage-hate* Nu stiu de ce dar cand se intampla un monopol de genul tu ca mic anarhist trebuie sa ii dai o lectie The Man-ului. Ce vreau sa zic? Sa fii diferit. Nu te lasa prada mainstreamului. Ce e cool e underground si nitel dificil de folosit.  Ala e bonusul de culeanu daca e si dificil de folosit. *end rage-hate*


Urmand aceasta atitudine "pozitiva" la adresa wordpressului hostat (stiti ca va urasc pentru ca ma tot bateti la cap sa trec pe domeniu propriu si blog hostat pe wordpress) ... o sa va prezint un plugin doar pentru wordpress a carui portare ar fi o bucatica de prajiturica (piece of cake) pentru cineva care stie programare (vorba unui mare duce ... eu sunt un fel de handicapat pe blogger.com asa ca am nevoie de special help)

Vorbesc desigur de pluginul wordpress de emoticoane de la zappbuzz. Nu sunt ele cele mai reprezentative emoticoane (nu le-as folosi in scrisul curent ... ci mai de graba sa arat mood-ul meu referitor la postul respectiv) dar ce mai conteaza cand practic nu pot sa le folosesc?

Stiti ce e cu adevarat ironico-frustrant?? Ca eu fac parte din campania asta zapp pe bloguri! si nici macar nu pot sa beneficiez de plugin ca deh e doar pentru wordpress. Deci punem si noi mana de la mana sa facem unul universal? - unul in  java ceva adica.

Si in alta ordine de idei .. uite ca impreuna cu Z@ppEasy poti sa suni direct de pe mobil pe cineva de pe yahoo messenger care are clientul yahoo messenger cu voce. Ultima parte cred ca v-a confuzat nitel ...  adica poti sa suni pe aproape toata lumea. Dar nu pe mine. Eu de vreo 2-3 ani nu am mai folosit in modul sustinut yahoo messenger. Nu ma coafeaza la managementul de ferestre si grupuri. Eu folosesc gaim aka pidgin - program care ... surpriza .. nu ofera posibilitatea de comunicare voice (pc2pc calls).

Sunt  culeanul  :\\  ← asta putea sa fie un emoticon ...


Sunt fortat sa folosesc smiley-uri din astea oldschool de character map :\\

Comentarii

  1. pidgin e cool, dar adium ruleaza fin :>

    RăspundețiȘtergere
  2. pai... scuze ca ma postez si eu pe aici, mai ales ca vreau sa te intreb ceva ce nu are legatura cu ce-ai scris... dar am dat din greseala de blogul tau tau si m-am gandit sa intreb, totusi... cum ai reusit sa-ti pui alt sablon, am incercat cu zecile, toate au erori si nu am rabdare sa corectez alte zeci de pagini in notepad, deci daca poti sa-mi spui de unde il ai... mersi anticipat :)... si inca o intrebare si plec de aici, promit, si scuze din nou, dar cum ai pus chestia cu copyright la final, sau mai degraba cum ai gasit-o? credeam ca blogspot nu are chesti de genul copyright si ca trebuie sa postezi altundeva care are asa ceva si alte minuni de genu' la fel de incurcate... inca o data multumesc :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!