I Am Number Four (2011)

Aseara in avanpremiera la IMAX am vazut filmul Numarul Patru (ce l-as putea descrie ca fiind un Twilight cu extraterestri). Este genul de film facut pentru cupluri - ceva pentru el si ceva pentru ea. Ea vede o poveste de dragoste si niste piepturi dezgolite iar el saracul vede lasere, extraterestri si super puteri. Este o amestecatura destul de neinspirata care totusi reuseste sa te agate putin. De fapt daca stau sa ma gandesc mai bine e genul de film pentru adolescenti.

In realitate chiar asa a fost si pitch-uit: un film ce sa atraga fanii seriei Twilight - si de aici vin si toate asemanarile. A fost facut in graba si asta se si vede (unele secvente nu au continuitate). Totusi desi a fost o tortura pentru logica (tendinta infecta a hollywood-ului de secol 21) a reusit sa ma faca curios sa aflu povestea (presupun ca e vorba de o trilogie i am #4). Mi-am impus sa nu ma las agatat in carligul povestii absurde dar am esuat.


btw - ce rasa de extraterestri posesori de branhii vin sa invadeze o planeta cu un grup format din 6 exemplare nu prea stralucite intelectual? I tell you: The stupid kind!

Anyway - poftiti la trailer.

Comentarii

  1. Nu as putea spune ca e Twilight cu extraterestii. Plotul cu elevi la liceu si bla bla este in multe filme. Oricum Twilight doar primul a fost ok, dupa au deecvnit boring. La I am number 4, poate nu fac si partea a2a pentru ca prima a fost prea buna. Actiunea as putea spune ca este peste primul twilight.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te cred pe cuvant ca nu am vazut twilight :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!