3 aplicatii android fara care nu poti sa traiesti

Ma gandeam de ceva vreme sa scriu despre 3 aplicatii de pe android fara care eu nu pot sa traiesc. In iulie anul trecut am scris ce aplicatii mi-am instalat eu (link) dar unele lucruri s-au schimbat in atat de mult timp. Poate cand o sa am putin mai mult timp o sa revin cu versiunea a doua. Totusi acum sa ne intoarcem la iepurii nostri.

Camera360 - Cea mai buna aplicatie de facut poze. Iti ofera o gama variata de efecte foto ce inlocuiesc cu succes trecerea prin photoshop sau alta aplicatie similara. Si asta o faci on the go pe telefon. Excelenta si ii ofera putina zvacneala camerei de pe telefon (3.2mb) care intre noi fie vorba nu este cea mai cu mot dintre toate cate exista. Chiar daca faci ocazional poze asta e aplicatia pe care trebuie sa o ai. Evident ca e gratuita. Varianta PRO are in plus 2 efecte neglijabile.


o parte din efectele prezente in camera360
Wireless Tether for Root Users - Sau orice aplicatie asemanatoare ce ajuta sa iti transformi telefonul intr-un mobile hotspot. Mi-a fost utila de atat de multe ori incat isi merita un loc in acest top 3. In android 2.3 parca ai USB Tether dar problema e ca nu ai tot timpul un cablu usb2microusb la tine. Am fost la o conferinta unde internetul mobil lipsea cu desavarsire asa ca mi-am transformat telefonul intr-un mobile hotpsot si imediat am facut 2iphone-uri, un ipad si un nokia n900 fericiti.

Ce sa mai zic - it's a must have. Ai si posibilitatea de a limita accesul conexiunilor necunoscute sau sa vezi traficul facut de cand ai pornit aplicatia - asa ca nu trebuie sa iti fie teama de traficul limitat de pe telefonul mobil. Tot gratuita este si ea.

LauncherPro - Iti inlocuieste launcher application (home app) cu una cu mai multe functionalitati si mult mai fluida. Asa poti sa scapi si de htc sense-ul enervant sau de orice alt home app venit de la producator. Se misca impecabil si este intuitiv si usor de folosit. Poti sa ti-l customizezi daca vrei. La mine a fost ca o gura de aer proaspat pentru ca homme app-ul era schilodit intre lag si un user experience retardat. Este de incercat chiar daca esti multumit de home app. Gratuit de asemenea.

Cam asta e topul meu 3. Oare sa il dau mai departe altor bloggeri ca tag? hmmm ma mai gandesc. Pana una-alta sunt curios care e topul vostru.

Comentarii

  1. ce telefon ai? ca e multe pe android.
    Desire de ex. n-are probleme de lag in sense, galaxy s insa am auzit ca are.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wifi Tether este livrat implicit cu android 2.2, nu ai nevoie nici de root si nici de vreo aplicatie speciala.

    RăspundețiȘtergere
  3. Credeam ca depinde de firmware. Eu folosesc Cyanogen ce vine cu wifi tether.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oamenilor ce au iphone, ipad, Nokia N900, dar n-au bani de net le-as da altceva, numai net nu :) .
    Iar ca aplicatii pe Android, recomand VPlayer si iGO 8 de pe torrente.

    RăspundețiȘtergere
  5. dar n-au bani de net[..]e pe torrente.


    U fail!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!